| Uydunun İhtiyacı Var. | |
|
+41Annie Odair Valentino R. Gavino Hope Temple Lara Croft Kathie Mitchiel Davies Alicia Roxanne Wideen Diona Arsinoe Stanislaus Rose Denise Harris Lena H. Bryce Darth Vader Adela Calanthe Lynn Katherine M. von Dorff Adyali Beckett Robert Harris Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton A. Raina Lindgren Peter Karl Bouveir Perseus Carter Leonard L. Carter Martin Tudor Ange Morgan Lamartine A. Anna Bianca Sentius Marcus L. Stanislaus Cassandra Masen Eduard Ryan Longrange Clara Thompson Anny Moysre Cornelia Fackrell Thalia A. Carter Summer Katherine Ramsey Claire Angel Deeply Hermia Aigian Cocteau Serena Su Hanzadeoğlu Nyks Lucianna Fackrell Zellana L. Tyler Arthur Dragomir Alexis Kwon Pacely Wandrof Satellite Morgan 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Uydunun İhtiyacı Var. Salı Mart 01, 2011 11:10 pm | |
| Onun Adı Uydu. ~ Satellite'ı bilmeyeniniz var mı bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim o her avcı gibi değil. Herkesle arası iyi, eskilerden olması mıdır melez danışmanı olmasından mıdır bilinmez ama düşmanı çok azdır, güler yüzlü sempatik biridir. Cana yakındır, ama hırslıdır. Gerçekten işinde iyi olmak için her şeyi yapar, tabi arkadaşlarını üzmemeye çalışarak. Erkeklerden nefret etmez, genelde arkadaşlarına falan bakarsak erkekler fazladır. Ama tabi avını da en iyi şekilde avlar, istekleri yerine getirir.
Anteni de Olmalı.
~ İşte O Tek. Satellite'ın en en iyi arkadaşı, sırdaşı, her şeyi. Bir tanesi, anladığınız üzere her şeyi. * Ange Morgan Lamartine. ~ Kamptaki ilk arkadaşım, kuzenim, kardeşim, bi'tanem, her şeyim o. * Maya Marie Collins. ~ Kampa bizden sonra geldi, ama epey iyi anlaştık Mayoş'la. Demeter'in kuzusu, Satoş'unun tanesi.~ İki taneleri oldu, çünkü o ikisi de onun her şeyi. ^^ ~ Onlar Olmadan Asla. İşte Satellite onlarsız yapamaz. Yaklaşık beş altı kişi, kampa geldiği ilk günden beri Satellite'ın yanında ve beraber çok güzel maceralar yaşadılar, onları gerçekten seviyor. * Lucianna Fackrell. ~ Ben kampa geldiğimde o çoktan buradaydı ama kışın arkadaşlığımız gelişti, gelişti. Onu çoook seviyorum. * Alexis Kwon. ~ Kardeşlerin, kardeşi bi'tanesi avcı o ya! Aşırı değerli.* Stella Fabiano. ~ Sormadan ekledim ama bana bulaşık cezamda ilk yardım eden, ilk canavar avlamayı öğreten Stell'i gerçekten çok seviyorum. Onun beni ne gözle gördüğünü bilmiyorum ama kızmaz umarım.* Robert Harris. ~ Ben daha kampa yeni gelmiş bir çaylakken, bana takımlarına katılmam için öneride gelen daimi ittifakımla o günden beri daimi ittifağız. * Rose Denise Sea ~ Rosee. İlk dostlarımdandır kampa geldiğim zaman bana yardımı dokunmuştur, onu gerçekten çok severim ve önemserim. * Serena Melanie Holls. ~ Esprilerimle Rena'mı bayıltamadım ama olsun, ne mutlu bana ki böyle bir dostum var!* Hermia Aigian Cocteau. ~ Kışın avcılarla takılan sert Ares kızı, benim gibi kampın eskilerinden. Daimi dost!* Cornelia Fackrell. ~ Lia, bana cadı diyen tek kişidir heralde. Bi'tanesidir o, prensestir. * Raina Heaven. ~ Çekik, Koreli ve her şey. Oşlardan biri ve bi'tane. * Isabelle Coco Franke. ~ Poseidon kızı Coco'nun bana verdiği kolye hala boynumda. Dostluk kolyemiz bile var bizim, hıh!~ Fazla mazla, hepsini seviyorum işte. Ayrıca da daha var, bir de başvursalar. ~ O İkiliye İmreniyorum. Evet, o ikili de benim çok iyi arkadaşlarım; kendilerini gerçekten çok seviyorum ve onlar sanırım örnek kardeşler. * Anna Blair Fackrell. ~ Anna'mm. Kamptaki sanırsam üçüncü arkadaşım, lejantıma da ilk yazan kişi. -cadaloza gönderme.- Bir sürü maceraya çıktığım, cadalozu ve seni ayrı bir başlığa taşımak istedim, fena mı ettim? * Alexandra Regina Daniels. ~ Atarlı Alex. Kızma bana tamam mı? Biliyorsun, o taht hep senin. Muah, muah, değerlim öptüm. ~ Korkun Bizden. Suç ortaklarıyız, her türlü pisliğe beraber girişiriz.* Helen Grace Wilson ~ Heleen, çok sevdiğim bir Athena kızı. Gerçekten ama, sevme ötesi bi'şey. Ve bunun getirdiği güvenle, her şeyi beraber yaparız, pislikleri, temizlikleri (asghdgfds) ve geri kalan her şeyi.* Katherine Williams* Eliesha Keys * Sofie Jenna Bloom~ Avcıyıh, Avlarıh. Benim avcı kardeşlerim de var değil mi? Hepsi birbirinden değerli hem dee. * Alexis Kwon.* Ashley Debra Chandler. * Lena Hunter. * Happy Erin Collin.* Annie Odair.~ Ama Onlar da Değerli. Satellite'ın diğer değerlileri. Kadim dostları kadar olmasa da Satellite'ın çevresi çok, onları bir kategoriye sınırlı sayıda sığdırmak ona zor geliyor. * Leonard Luke Carter. ~ Hey adamım! * Summer K. Ramsey. * Claire Angel Deeply.* Martin Tudor. * Perseus Grace. * Adela Lynn. * Anastacia Bouveir.~ Panpaa. Bi'tane panpa vardır, hep beraber birbirlerine destek olurlar, birinin başı derde düştüğünde sürekli birbirlerine yardım ederler. Ayrıca iş espri olduğunda ikisi de usta olduğu için arada tatsızlıklar çıksa da panpaa çok iyidir yani. * Marcus L. Carter. ~ Bak panpa sana da başlıkımsı açtık. ~ Dostuz biz Tamam mı? Dostum işte, dostuz. Takılırız arada, kafamız estiğinde gezeriz tozarız. * Tamara Zellana Cline.* Hope Temple.* Thalia Adelynn Rose. * Eleanor A. Hicks.~ Kankalarım Dağıtalım. Kankilatolarımla da eğleniriz, güzel dağıtırız yani. * Anny Moysre* Tyler Swalm. ~ Sadece Arkadaşız. Onlara düşman da diyemem nötr de diyemem. Hani konuştuk, anlaşıyoruz misali.
~ Seviyorum ama Yarışmak Zevkli. Evet aslında çok çok iyi anlaşıyoruz ama birbirimizle yarışmayı da çok seviyoruz. * Valentino R. Govino.~ Tanımam Etmem. Tanımıyorum, ama tanışabiliriz hani. * Peter Karl Bouveir. ~ Mesele şu, Sevmiyorum. Sevmiyorum, hoşlanmıyorum, itici geliyorsun. Olay bu.
~ Seni Döverim. Döverim tamam mı? Nefret ediyorum senden, görmek istemiyorum.
~ Ama Onu Kalpten Severim. Artemis'in bana ettirdiği ölümsüzlük yemininde... Her neyse yasak ama çok seviyorum. * Yondaime Hokage.
~ Eskiydi, bitti. Adı üstünde, geçmişte yaşandı ve bitti. * Arthur Dragomir.~ Önünde Eğilirim. Hani birkaç idolüm olmalı değil mi? Tanrı ve Tanrıçalar -küçükleri de olur- tercihimdir. * Jessica Claire Masen. ~Özel Kurgu * Pacely Wandrof - Biz öyleyiz ki hiç kimse yokken sen vardın Pace. Ama zaman değişiyor değil mi, senden sonra gelenler var. Bunu anlayıp devam etmemiz gerekiyor ama bunu bir yarış haline sen döndürdüysen, ben de devam ettirmesini bilirim. * Eduard R. Longrange - Ed, artık eski Ed değil. Değişti, farklılaştı. Kimseyle konuşmuyor, bu kimseye ben de giriyorum elbet. Ama bir gün eskisi gibi olacağını umuyorum. En azından biraz daha umutlu olabilir. Ama, kesinlikle nefret falan etmiyorum ondan, sadece eskileri özlüyorum diyelim. ~ Siz isterseniz özel kurgu değil de, adınıza başlık da açabilirim. Lejant ettim maşallah, ama olsun ben hepsini açıklamak istedim. Özellikle cadalozumu. Tabi o Anna'nın cadalozu, ondan başka kimse diyebiliyor muydu bilmiyorum ama şimdi ilanlarımı basar.
En son Satellite Morgan tarafından Perş. Haz. 02, 2011 8:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 19 kere değiştirildi | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Salı Mart 01, 2011 11:22 pm | |
| Beni ekle Saat. Kurgumuz belli. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Salı Mart 01, 2011 11:24 pm | |
| Uydu'mm ekle beni uygun bir yeree. <3 | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 1:16 am | |
| Eski sevgili diye bir bölüm yok gerçi. İstediğin yere ekle. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 1:18 am | |
| Benide en uygun yere ekliyeceğinden eminim ^^ | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 5:22 am | |
| Saaattt!! Lucy'ni de ekle bir yere. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 5:34 am | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 6:04 am | |
| Onlar Olmadan Asla ya da Onlar da Değerli'ye lütfen. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 7:09 am | |
| En güzel yerleden birini isterim!! | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 7:21 am | |
| Güzel bir yere tıkıştır benide | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 7:47 am | |
| Tamamdır. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 7:52 am | |
| Sat'ım benide güzel bir yere koy | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 7:55 am | |
| Sat, Değerlilere ya da Dostlara ekleyebilirsin uygunsa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 8:40 am | |
| | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 8:54 am | |
| istediğin yere ekle sat | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Çarş. Mart 02, 2011 10:54 am | |
| Sat en güzel yerlerden birini istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 3:41 am | |
| - Satellite Morgan demiş ki:
- Tamamdır. ^^
| |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 3:44 am | |
| Sat beni de bir yerlere eklesene. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 6:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 7:07 am | |
| Heyooo! Ben oraya Ange'yi koyarsın sanmıştım, ona yer var tabii ama ben de bi' taneyimmmm!! Heyooo! Zıplayıp hoplayıp sevineyimmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 7:18 am | |
| Haha Mayooş. İkiniz de bi'tanesiniz. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 8:39 am | |
| Huyumuz kurusun öyleyizdir ya | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 9:27 am | |
| # Özel Kurgu. Eduard, son olanlardan dolayı neredeyse kimseyle konuşmuyor veya kimseyi takmıyor. Böylece karakteri de değişmiş oldu. Umutsuz ve karamsar oldu. Bunlardan olumsuz veya olumlu bir kurgu yapabilirsin. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 9:38 am | |
| Tamamdır Ed. Bilmez miyim Mayoş? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Perş. Mart 03, 2011 6:04 pm | |
| sat benide eklesene istediğin yere |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Cuma Mart 04, 2011 12:19 am | |
| İstediğin yere ekle Sat. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Cuma Mart 04, 2011 2:06 am | |
| Beni de yaz beni de Sen artık ayarlarsın yerini panpa | |
|
| |
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Cuma Mart 04, 2011 4:59 am | |
| Tamamdııır. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Uydunun İhtiyacı Var. Cuma Mart 04, 2011 8:03 am | |
| Satt!! İyi yapmışsın | |
|
| |
| Uydunun İhtiyacı Var. | |
|