Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Thalia ile Jimmy

2 posters
YazarMesaj
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

Thalia ile Jimmy Empty
MesajKonu: Thalia ile Jimmy   Thalia ile Jimmy Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 4:15 am

Bugün Jimmy ile arenada antreman yapacaktık.Gerçek bir düello olmayacaktı fakat sıradan bir antreman da olmayacaktı.Bu yüzden ona zırh ile gelmesini söyledim.Kural da koymadık.Sabah kalkınca hemen mor tişörtümün üstüne zırhımı giydim.Zırhım siyah,mor ve gümüş renklerden oluşuyordu.Özel olarak yaptırmıştım.Saçımı at kuyruğu yaptıktan sonra evden çıktım ve arenaya doğru yol aldım.Jimmy beni bekliyordu.Ona doğru koştum.Onun kıyafeti sıradan gümüş renkti.Kılıcı güzeldi ama sonuçta Hephaistos oğluydu yani.
"Selam Jim" dedim.
"Selam"
"Hazır mısın"
"Evet"
"O zaman başlayalım"
Bileziğimi çıkardım ve iki tane kılıca dönüşmesini istediğim.Kılıçları kaldırdım.Ve düelloyu-antremanı- başlattım.Açıkçası fena dövüşmüyordu ama ben daha iyiydim.Afrodit kızıydım fakat daha melez olmadan önce de eskrim dersleri alıyordum yani alışmıştım.Ancak o yeni olduğundan dolayı da olabilirdi bunun nedeni.Ayağıma hedef aldı fakat yana kaydım.Bu sefer başıma hedef aldı ama bunu da kolayca savuşturmayı başardım.Ben savunmada olduğum için o hep saldırıyordu.Geri geri gittim ve havadaki kalasın üstüne atladım.İlk başta durdu fakat sonra o da kalasa çıktı.Bu sefer savunmadan çıktım , o savunmada oldu.Ona kılıçlarımla saldırmaya başladım.İlk hamlede kılıç onu sıyırdı.Ama ikinci hamleyi alttan vuruyor gibi yapıp ikinci kılıcımla üstten saldırmamla ilk bölümü bitirdik.İlkini ben kazanmıştım.Çabuk ilk bölüm çabuk bitmesine rağmen ikimiz de ter içinde kalmıştık.
"Evet.Şimdi ikinci bölüme geçelim" dedim sırıtarak.
Jimmy Turner
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Jimmy Turner

Thalia ile Jimmy Empty
MesajKonu: Geri: Thalia ile Jimmy   Thalia ile Jimmy Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 4:34 am

O sabah erken bir saatte uyandım.Bu gün Thaila ile antreman için bir düello yapacaktık.Bana zırh ile gelmemi söylemişti.Bende yatağımın kenarındaki açılır atölyede kendimi yarı ilahi bronz bir zırh yapmıştım.Üzerine ismimi Yunanca olarak işlemiştim.Gerçekten iyi bir iş çıkarmıştım.Üstüm siyah bir tişört ve kot pantolon giydim.Üzerinede zırhımı giydim.Zırhımda saatim için bir boşluk bırakmıştım çünkü saatimde özel bir büyü vardı ve hem arbaletime hemde babamın bana verdiği büyülü çekice dönüşebiliyordu.Hemen kulübeden çıktım ve arenaya gittim.Thaila henüz gelmemişti.Saatimin sağ düğmesine bastım ve arbaletimi çıkardım.Düelloyu arbalet ile yapamazdım bu yüzden arbaletin üzerindeki düğmeye bastım.Arbaletim yarı ilahi bronz bir kılıca dönüştü.Artık her yaptığımı yarı ilahi bronz yarı demir yapıyordum.Hem canavarları hemde normal düşmanlarıma zarar verebilirdim böylece.Az sonra Thaila geldi.İlk bölüm çabuk bitti.Elimden geldiğince iyi savaştım fakat Thaila bu işte çok iyiydi.Tekrar Thaila`nın nasıl Afrodit`in çocuğu olduğunu düşündüm.Neyse,sonuçta Thaila kazanmıştı. Hadi Thaila,başlayalım dedim gülümseyerek.Oda elbette diye cevap verdi.Az sonra düello`nun ikinci bölümü başlamıştı.Thaila çok hızlı davranmıştı,ilk saldırıyı o yapmıştı.Kılıcını bana savuruyordu.Fakat bende savunma konusunda büyük yetenek kazanmıştım.Yaptığı hamleleri kolayca savuşturuyordum.Ardından Thaila bir an kılıcını düşürür gibi oldu fakat onu düşürmemeyi başardı.Ben bunu fırsat bilerek atıldım ve saldırıya geçtim.Fakat Thaila`nın savunmasıda çok başarılıydı.On dakika kadar benim saldırmam Thaila`nın ise savunması ile geçtim.Sonra Thaila bir hamlemi savuştururken kılıcını fazla kaldırdı.Bende bu bölümü kazanabileceğimi düşünüp kılıcıma öne savurdum.Fakat Thaila hızlıydı,kılıcını hızla indirdi ve hamlemi savuşturdu.Ardından çok hızlı bir şekilde kılıcını savurdu ve ikinci bölümü kazandı.
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

Thalia ile Jimmy Empty
MesajKonu: Geri: Thalia ile Jimmy   Thalia ile Jimmy Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 5:01 am

Üçüncü bölüme geçmiştik.Ama ben yorulmaya başlamıştım.Jimmy ilk hamleyi savurdu.Sağa kaydım fakat ayağım kaydı.Bunu fırsat bilen Jimmy hemen saldırdı fakat kılcımla engelledim.Ayağa kalktım.Kılıcımı savurdu fakat bitkin düştüğümden kılıç elimden kaydı.Jimmy bana kılcını savurdu ve engelleyemediğimden üçüncü bölümü o kazanmıştı.

"Hantallaşmaya başlıyorum" dedim.

"Aynı fikirdeyim" dedi Jimmy sırıtarak.

Üçüncü bölüm benim için bile çabuk bitmişti.Şimdi dördüncü bölüme geçmiştik.
Jimmy Turner
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Jimmy Turner

Thalia ile Jimmy Empty
MesajKonu: Geri: Thalia ile Jimmy   Thalia ile Jimmy Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 5:15 am

Üçüncü bölümü ben kazanmıştım.Mutluydum.Şimdi dördüncü bölüm başlamıştı.Thaila çok güçlü saldırı yapıyordu.Fakat benimde savunmam iyiydi.Yaptığı hamleleri kolayca savuşturuyordum.Ardından Thaila`nın boş bulunduğu bir an saldırıya geçtim.Saldırılarımı hızlı bir şekilde yapıyor Thaila`ya kılıcımı savuruyordum.Saldırırken kılıcım elimden kaydı ve yere düştü.Thaila bunu fırsat bilip kılıcımı üzerime indirdi fakat ben yana doğru yuvlarlandım.Thaila yanıma gelmişti ve kılıcını üzerime indiriyordu.Ben hemen kılıcımı kaldırdım ve saldırısını savuşturdum.Sonra sağa yuvarlandım ve ayağa fırladım.Thaila`ya kılıcımı indirdim.Oda kılıcını öne savurdu.Kılıçlarımız hızlı bir şekilde çarpıştı.Sonunda ben fırsat buldum ve Thaila`ya sağdan kılcımı savurdum.Thaila kılıcını sağa savurdu.Hemen kılcımı soldan savurdum.Ve kılıcının kabzasına vurdum.Thaila kılıcını düşürdü.Tam yana yuvarlanacaktı ki kılıcımı omzuna dayadım ve dördüncü bölümü kazandım.Giderek yetenek kazanıyorum diyerek gülümsedim.Thaila,da gülümsemekle yetindi.
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

Thalia ile Jimmy Empty
MesajKonu: Geri: Thalia ile Jimmy   Thalia ile Jimmy Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 5:55 am

Sinirlenmeye başlamıştım çünkü kaybediyordum hem de yeni gelen birine.Ama pes etmeyecektim.Silkelenerek yorgunluğumu atmaya alıştım.

"Haydi başlayalım" dedim.

İlk hamleyi o yaptı fakat başarılı bir şekilde kurtulup onu köşeye sürükledim.Tam ben kazanacakken dikkatsizlik yüzünden bıraktığım boşluktan kaçtı.Hemen arkamı döndüm ve kılılarımız tokuştu.Kılıcımla onun kılıcını yere düşmesini sağladım.Tekrar köşeye ilerlettim onu.Bu sefer boş yer de bırakmamıştım.Kazanmıştım.3-2 galibiyet benimdi.

"Güzel antremandı" dedim gülümseyerek.
"Tebrikler" dedi.
"Bir dahakine daha şanslı olabilirsin"

-RP BİRMİŞTİR.-

Thalia ile Jimmy
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jimmy Turner-2
» Jimmy Turner
» Jimmy Turner
» Jimmy Turner