O sabah erken bir saatte uyandım.Bu gün Thaila ile antreman için bir düello yapacaktık.Bana zırh ile gelmemi söylemişti.Bende yatağımın kenarındaki açılır atölyede kendimi yarı ilahi bronz bir zırh yapmıştım.Üzerine ismimi Yunanca olarak işlemiştim.Gerçekten iyi bir iş çıkarmıştım.Üstüm siyah bir tişört ve kot pantolon giydim.Üzerinede zırhımı giydim.Zırhımda saatim için bir boşluk bırakmıştım çünkü saatimde özel bir büyü vardı ve hem arbaletime hemde babamın bana verdiği büyülü çekice dönüşebiliyordu.Hemen kulübeden çıktım ve arenaya gittim.Thaila henüz gelmemişti.Saatimin sağ düğmesine bastım ve arbaletimi çıkardım.Düelloyu arbalet ile yapamazdım bu yüzden arbaletin üzerindeki düğmeye bastım.Arbaletim yarı ilahi bronz bir kılıca dönüştü.Artık her yaptığımı yarı ilahi bronz yarı demir yapıyordum.Hem canavarları hemde normal düşmanlarıma zarar verebilirdim böylece.Az sonra Thaila geldi.İlk bölüm çabuk bitti.Elimden geldiğince iyi savaştım fakat Thaila bu işte çok iyiydi.Tekrar Thaila`nın nasıl Afrodit`in çocuğu olduğunu düşündüm.Neyse,sonuçta Thaila kazanmıştı. Hadi Thaila,başlayalım dedim gülümseyerek.Oda elbette diye cevap verdi.Az sonra düello`nun ikinci bölümü başlamıştı.Thaila çok hızlı davranmıştı,ilk saldırıyı o yapmıştı.Kılıcını bana savuruyordu.Fakat bende savunma konusunda büyük yetenek kazanmıştım.Yaptığı hamleleri kolayca savuşturuyordum.Ardından Thaila bir an kılıcını düşürür gibi oldu fakat onu düşürmemeyi başardı.Ben bunu fırsat bilerek atıldım ve saldırıya geçtim.Fakat Thaila`nın savunmasıda çok başarılıydı.On dakika kadar benim saldırmam Thaila`nın ise savunması ile geçtim.Sonra Thaila bir hamlemi savuştururken kılıcını fazla kaldırdı.Bende bu bölümü kazanabileceğimi düşünüp kılıcıma öne savurdum.Fakat Thaila hızlıydı,kılıcını hızla indirdi ve hamlemi savuşturdu.Ardından çok hızlı bir şekilde kılıcını savurdu ve ikinci bölümü kazandı.