| David Tennant | |
|
+6Andrea Grace Harvey Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Kevin Least Helen Grace Burton David Tyler 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: David Tennant C.tesi Şub. 26, 2011 5:25 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Tennant14 yaşındaMelezAres çocuğuTanrıların tarafındaYaklaşan Fırtınaİngilizce Türkçe Yunanca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fizik 1.70 boyunda kahverengi kısa saçlı kahverengi gözlerim var biraz kiloluyumKişilik Komik,yardımsever ve cesur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özelliklerİyi yönlerim Yardım severim Arkadaş canlısı Silah kullanmak Cesur Kötü yönlerimSinirlenince düşünmeden saldırmak Karşısındakini iyi dinlememek İnatçılık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SevdiklerimKitaplar Silahlar Arkadaşlarım Kardeşlerim Parti Müzik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan önceKampa gelmeden önce annemle New York'ta yaşıyorduk.Annemin erkek arkadaşında kalıyorduk.Tam olarak 1 yıl okuduğum okul olduğunu pek sanmıyorum çünkü sanırım canavarlar peşimdeydi ama ssisden hiç bir şeyi fark edemiyordum. Kamptan SonraKampa geldiğimde çok şaşkındım bir tanrının çocuğuydum ha imkansızdı resmen benim için her şeyi tam olarak öğrenene kadar.Ama bu konuda en çok yardımcı olanlar kardeşlerimdi.Canavarlarla savaşabilmek için eğitim alıp kendimi güçlendirdim. iconlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kardeşlerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ara ara şakalaşıp konuştuğum kardeşim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Görev konusunda bazen çıldıran bir abla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dertleşmek için iyi bir kardeş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kampa geldiğimde bana çok yardım etti Sevdiklerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Herkesin aşk acısı çektiğinde şarap verebilcek birine ihtiyacı var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aşk acısıyla buldum bir arkadaş Acaba nasıl olacak (şiir bölümünde tanıştığımızdan dolayı böyle yazdım) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kampa geldiğimden beri çok yardımcı oldu birsürü göreve çıktık çok iyi dost [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eski sevgiliden dost olur Sevmediklerim
En son David Tennant tarafından C.tesi Nis. 02, 2011 3:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tennant C.tesi Şub. 26, 2011 8:40 am | |
| Beni ekleyebilirsin David. Kurgumuzu sana bırakıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: David Tennant C.tesi Şub. 26, 2011 8:46 am | |
| | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: David Tennant C.tesi Şub. 26, 2011 9:17 am | |
| benim diğer karakterimi ekle ; Thalia Adelynn Rose açıkçası karakterini ve özelliklerini sevdim aşk acısı çeken bir tek sen değilsin (rl) kurgu fark etmez iconlar; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: David Tennant C.tesi Şub. 26, 2011 1:19 pm | |
| Merhaba David, seninle arkadaş olalım bence. Mesela arada dertleşebiliriz falan. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: David Tennant Çarş. Mart 02, 2011 3:41 am | |
| Beni de ekle. ^^ Ara ara şakalaşıp konuştuğun kardeşin olabilirim istersen. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tennant Çarş. Mart 02, 2011 5:43 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: David Tennant Cuma Mart 04, 2011 7:43 am | |
| | |
|
| |