Sabah okula hazırlanıyordum.Babam gene sarhoş olup koltukta sızmış olmalı.Hiç şaşırmazdım öyle olsa asıl ayık olsa daha çok şaşırırdım.Annem gittiğinde böyle olmuş annem hakkında pek fazla bir şey anlatmaz sadece bizi isteyerek bırakmadığın onu asla suçlamamam gerektiğini söylüyor.Beni daha bebekken bırakan bir anneyi nasıl suçlamam acaba.Neyse çantamı hazırlayıp evden çıktım babam tahmin ettiğim gibi sızmıştı.Otobüse son anda yetişebildim yoksa onca onu yürümem gerekirdi.Otobüste dışarı bakmaya başladım.Bir süre sonra bir şey fark ettim camın yansımasından gördüm bir adam bana bakıp duruyordu.Ne zaman ona doğru baksam başını çevirmiş oluyodu ama ben dönünce direk bakmaya başlıyordu.Sanki birini arıyor ve ben omuyum diye kontrol ediyordu.Sonunda çok rahatsız oldum ve 1 durak önce indim.derste o adamı düşünüp durdum normalde de zaten derse kendimi veremiyordum çünkü bende DEHB hastalığı vardı.Dersin sonlarına doğru öğretmen olimpos harabelerini araştırmamızı istedi çok sevindim çünkü mimar olmak istiyordum çıkışta o adam kapıda bekliyordu.Yanından geçtim ve hiç birşey demedi.Beni takip etmedi zaten etmesi zor olurdu çünkü ayağı sakattı.Bütün akşam ödevimle uğraştım.Bu ödevden gelicek not benim için çok önemliydi.Akşam o adamı rüyamda gördüm okulun önündeydik ve bana şöyle diyordu
Sen osunBuda ne demekdi şimdi sabah ödevi sundum sonra beden dersinde futbol oynarken o adamı sınıfın penceresinde gördüğümü sandım bir an sonra hemen kayboldu kimse fark edemedi o adamı.Okulun sonunda beni çekti kapıdan yanındada bir çocuk vardı rüyamdaki gibi şöyle dedi
Sen osunŞöyle söyledim
Neden söz ediyorsun ve beni neden takip edip duruyorsunBenimle gel Melezdedi
NelezSadece benimle gel her şey açıklancakÇocuk
Dediğini yap dedi.
Bir ara sokağa gelince önümüze bir adam çıktı ve şöyle dedi
Satir çocukları bırak ve kaç yoksa yok olursunAsla seni pis canavar dedi
Pantolonunu çıkarmaya başladı Aman allahım bu neydi adamın belden aşşağısı keçi çocuk şöyle söyledi
İlk gördüğümde bende çok şaşırdımöbür adam birden değişmeye başladı insandan canavara dönüşüyordu
Olamaz hepimizi yok etcek dedim
Ama keçi çocuğun değneğinin teki sopaya dönüşmeye başladı ve canavarı yendi.
Çabuk melez kampına gitmeliyizdedi.
Şöyle bağırdım
Orası neresi ve siz kimsinizOraya gidelim her şeyi öğreniceksindedi
3 gün sonra bir yere geldik ve şöyle dedi
Evim evim güzel evimErtesi gün anlatmaya çalıştılar keçi çocuk satir diye bir türmüş ve benim annem tanrıymış bu yüzden bizi bırakmış.İnanmam bayağı zor oldu ama burda bayağı kişi var.