| Kahramanlık İçin. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Kahramanlık İçin. Çarş. Şub. 23, 2011 3:06 am | |
| - Athena demiş ki:
- İlk eşleştirmeyi yapıyorum; Satellite Morgan ve Yondaime Hokage. İki kahraman adayı kararlaştırdıkları bir tarihte 3 aşamalı karşılaşmalarına başlayabilirler. 1. etap için maksimum 20, 2. etap için 10 ve 3. etap için de 15 gününüz var, unutmayın. Rpg Karargahının 'Diğer Başlıklar' sekmesinde isminizi taşıyan bir başlık açarak hem sınavlar sırasında birbirinizle haberleşebilir, hem de yapılanları tüm kampa duyurabilirsiniz. Açacağınız başlığa düzenli olarak bitirdiğiniz etapların linklerini de ekleyin, değerlendirme yaparken ben de o başlığa uğrayacağım. Karşılaşmaları kazanan kişi Kahraman statüsüne sahip olacak ve kaybeden kişiye buraya tekrar başvurması için hak tanınacak.
Düellomuz İçin; tık. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Çarş. Şub. 23, 2011 3:25 am | |
| Bana inme indi ve maçtan zorunlu olarak ayrıldım yazık bana 1-0 öndesin ama henüz bitmedi | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Çarş. Şub. 23, 2011 4:12 am | |
| Evet kahraman adayları, 2. tur maceranızı heyecanla bekliyoruz. Şimdilik Avcı, rütbeyi kazanmaya daha yakın. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Çarş. Şub. 23, 2011 7:21 am | |
| - Athena demiş ki:
- 2. Sınav
-Eşleştirilen iki karakter, birbirlerinden bağımsız olarak birer kurgu hazırlar ve sırasıyla Kamp Meydanı, Pegasus Ahırları, Kampın Girişi-Thalia'nın Ağacı, Kafe Verve, Diablo Dağı, NSÖ Plakçılık, Lethe Nehri, Empire State Binası/Olimpos mekanlarını gezerler. Tabii bu mekanların tümünü belirtilen süre zarfında tamamlamaları gerekmektedir. İki kahraman da macerasını bitirdikten sonra rp'ler dikkatle incelenir ve içlerinden kurgu, betimleme, yazım kuralları bakımından daha iyi olanı seçilir. Rp'nin sahibi olan karakter, bu turun galibi sayılır. Kahraman adayları bu partta rp'lerini tek başlarına yazabilecekleri gibi, arkadaşlarından da yardım alabilirler. (Karşılaşma 10 gün sürer.) Kamp Meydanındaki.Pegasus Ahırlarındaki.Thalia'nın Ağacındaki.Kafe Vervedeki.Diablo Dağındaki.NSÖ Plakçılıktaki.Lethe Nehri'ndeki.Olimpostaki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Ptsi Şub. 28, 2011 4:19 am | |
| *flood*Saçma maçma ama bitirdim işte. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Ptsi Şub. 28, 2011 4:24 am | |
| Bende hazırladım ama artık son bölüm + kopyala yağıştır kaldı Kaç günümüz var daha ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Ptsi Şub. 28, 2011 4:31 am | |
| 23 Şubat'ı başlangıcınız kabul edersek 5 günün kaldı Yon. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Ptsi Şub. 28, 2011 4:32 am | |
| Hımm daha varmış o zaman kompozisyon yazımına devam Ödevlerden bıktım yahu | |
|
| |
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. Cuma Mart 04, 2011 10:25 pm | |
| /flood Bunu bildirmekten müteessirim. Lakin küçük kardeşim yüzünden yarışmadan çekiliyorum Word'deki yazıları mı sildi zeki velet. Bana sinirlenmiş. Çok geri getirmeye çalıştım ama bilgisayarıma girebileceği aklıma gelmezdi. Her neyse yeni kahraman Lucy olsaydı ölümüne tekrar yazardım ama Sat ile öyle bir rekabet yok. Sat'ın yeni kahraman olmasından onur duyarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kahramanlık İçin. C.tesi Mart 05, 2011 10:59 pm | |
| O halde, başlığınızı kilitliyor ve kahramanlık statüsünü Sat'a veriyorum. | |
|
| |
| Kahramanlık İçin. | |
|