Nihayet okullar ,tatile girmişti bu yaz tatilinin diğerlerinden farklı olmasını istiyordum.Üç arkadaşımı o gece bizde kalmaları için ikna etmiştim.Gece olunca hepimiz heycanla anne ve babamın yatmasını bekliyorduk .
Çünkü onlar uyuyunca biz gizlice kalkıp çeşitli oyunlar oynayabilecektik.Annemler uyuyunca bizde hemen kalkıp oynamaya başladık.
Ama bir tuhaflık vardı,içeriden anne ve babamın konuşma sesleri geliyordu.Konuşmalarını duyamıyordum,meraktan çatlıcak gibiydim.
Birkaç dakika sonra annem ve babam dışarı çıktı..Tabi merak ,hele bu merak benim merakım olunca durur mu?
Hemen onları takip etmeye başladım.Ama malesef gözden kaybetmiştim, yani öyle zannediyordum.
Birden altımızdaki zemin kayboldu anlamadım,bişi olmuştu ama hiçbirşeyin farkında değildik .Aşağıya düşüyorduk çığlık çığlığa .Ve işte olan o zaman olmuştu.Önümüzde bir kapı vardı.Doğrudan onun üstüne düşüyorduk.Gözlerimi kapadım ve ilginç olan kısmı, ben o kapının sanki içinden geçmiştim.Ama arkadaşlarım hiç biri yanımda yoktu .Galiba onlar kapıdan geçememişlerdi.Yere düştüğümde önce inanamadım ,sonra karşımda anne ve babamı görünce bana söyledikleri söz:
Bravo !!!! oğlummm Melez Kampını buldun.Arkadaşların melez olmadığı için o kapıdan geçemedi dediler.ve işte o an bir Melez olduğumu öğrendim...