| Selene Darcy Harris ~ | |
|
+16Adela Calanthe Lynn Terra M. Winchester Helen Grace Burton Claire Angel Deeply Arutha ConDoin Tiffany Trully Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Anny Moysre Cassandra Masen Martin Tudor Hermia Aigian Cocteau Eduard Ryan Longrange Satellite Morgan Thalia A. Carter Selene Darcy Harris 20 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 8:48 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] s e l e n e d a r c y h a r r i s * 17 * Hades Kulübesi // Hades'in Kızı * Melez * Ölüm Darbesi * Boynundan başlayıp kalçasına kadar inen bir Kerberus dövmesine sahip.* İngilizce, Fransızca, İtalyanca
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] S E L E N E D A R C Y H A R R I S' kimdir? Selene, 1994 doğumlu bir genç kızdır. New York doğumludur. Bir tane abisi vardır. Annesi ile yaşamaktadır. Daha o küçükken babasının onu terk ettiğini zannediyordu. Fakat abisinin kaybolmasından sonra hiçbir şeyin doğru olmadığını düşünmeye başladı. Abisinin neden birden bire kaybolduğunu merak ediyordu. Sonunda kampa geldiğinde abisini gördü ve Tanrı Hades’in çocuğu olduğunu öğrendi. Üstelik abisi Robyn’de Hades çocuğuydu. Bu yüzden, annesine çektirdiği eziyetlerden dolayı Hades’ten nefret ediyordu. Şimdi melez kampındadır ara sıra canından çok sevdiği annesini ziyaret etmeden edemez.
Kişisel ve Fiziksel Özellikleri Nelerdir? Evet, Sel’i çok merak ediyorsunuz. O zaman onu anlatmaya başlıyorum. Nasıl desem ki? Hades’in kız versiyonu… Kolay sinirlenen, kinci, hırslı ve kendini beğenmiş bir kızdır. Havalı olduğunu söylememiz gerek. Her erkeğin ona hayran olmasını da buna bağlıyoruz zaten. Tabi unutmadan nefret ettiği her insana da gününü göstermiş bir kızdır. Düşmanlarına bazen acımak geliyor içimden. İçinde yatan iyiliği dışa vurmayacak tek insandır o. Tabi iki kişi hariç… Biri canından çok sevdiği annesi, ikincisi ise Ed… Ed’i tanımayan yoktur. Onların efsane aşkını da tabi. Her neyse… Bu kıza yaklaşacaksanız; ilk önce hareketlerinize, huylarınıza ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
...
Selene’nin fiziği dikkat çekmeyecek gibi değildir. Kampın en hoş kızlarından biri olduğunu itiraf etmek zorundasınız. Üzgünüm kızlar, bunun kötü bir haber olduğunu biliyorum. Belki de Afrodit kızı olma ihtimali çok yüksek görünür ama o bir Hades kızı… Babasının huylarına sahipken annesinin o duru güzelliğine sahiptir. Uzun kahverengi saçları gün ışığında kızıla dönmektedir. Gözünüzün içine bakarken sizi delip geçen yeşil gözleri sanki bir ormanı andırır, hiç bilmediğiniz gizli saklı bir alan. Sıfır beden sayılabilecek bedeni ve uzun bacakları bir mankeni anımsatır. Küçük burnuna her zaman gizli bir hayranlık beslemiştir kızımız. İnce üst dudaklara ve kalın alt dudakları her zaman pembemsi bir renge sahiptir. Tabi o kırmızıyı sevdiği için ruj sürer ama doğal güzelliği her zaman daha hoştur. İnce narin parmakları hiçte savaşçı eline benzemez. Sırtını süsleyen kerberus dövmesi ise fiziğine ayrı bir hava katmaktadır. Boynundan kalçasına kadar uzanmaktadır.
Pegasus ve Özel Güçleri Nelerdir? ... (en kısa zamanda eklenecektir.)
Önceki Hayatı ve Şimdiki Hayatı Arasındaki Farklar Nelerdir? *Eskiden sessiz gibi görünürdü. Ama artık görüntüsüne tavırlarındaki hırçınlığı ve asiliği de katmış durumda. *Lisede olduğu gibi ona karışan hocalar yok. Sadece Tanrıça Athena ve Kheiron bir kaç kere gördüğünde sert bakıyor o kadar. *Kamptan önce sırtında Kerberus dövmesi yoktu ama Tanrı Hades'in onu sahiplenmesi ile sırtında devasa bir 'Kerberus' dövmesi oluştu. Özel olduğunu düşünüyor. *Babasının kim olduğunu bilmiyordu ama artık Hades kızı olduğunu biliyor. Üstelik Robyn'nin de yani öz ağabeyinin de babası Hades! *Aşk'a inanmıyordu ve erkeklerden nefret eden feminist kızın tekiydi. Fakat şimdi ona ilkleri yaşatan bir çocuğa takmış durumda. Bu çocukta Hephaistos çocuğu Eduard. *Eskisi gibi hayvanlardan nefret etmiyor. Çünkü şimdi bir pegasus'a sahip. *Kin duygusu tavan yapmış durumda... Ares çocukları gibi çaylakların kafasını tuvalete sokmaya pek meraklı.
Sevdikleri ●Annesi ●Kendisi ●Kerberus ●Eduard ●Saçları ●Pegasuslar
Sevmedikleri ●Hades ●Erkekler ●Eski Hayatı ●Kendisine kin besleyenler ●Masum kız rolü yapanlar
En son Selene Darcy Harris tarafından C.tesi Mart 05, 2011 12:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 8:49 am | |
| | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 9:12 am | |
| henüz tanışma fırsatımız olmadı pek ama olsun ekle benii ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 9:15 am | |
| Sanırım bu karakterin gıcık mıcık. Şöyle anlatayayım Sel -ama ben sana Rena demek istiyorum ki- Hades Kulübesi ile daimi ittifakız, kardeşlerinle iyi anlaşıyoruz ama kurgumuza sen karar ver. Karakterinin gıcıklığının farkındayım Renacık, yakışmamış cık. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 9:24 am | |
| İlk ben başvuracaktım Ekle beni Selene'mmmm <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 9:35 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni Unutma Güzel lejant ama tabi devamı gelirse Kurguya sen karar ver her şeye uyarım | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 10:18 am | |
| Sel ile bir sorunum yok. Ağabeyi onu öldürürse kendimi suçlu hissedeceğim. Kurgumuz da ona kalmış. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Paz Şub. 13, 2011 12:05 pm | |
| İstediğin yere ekleyebilirsin. Ama üvey kardeş olduğumuz için arkadaşı tercih ederim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Ptsi Şub. 14, 2011 12:56 am | |
| Benide ekliye bilirsin selene ne de olsa tanışıyoruz arkada sayılırız. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Çarş. Şub. 16, 2011 5:40 am | |
| | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Çarş. Şub. 16, 2011 6:43 am | |
| Hem anne hem de baba tarafından kardeşim beni lejantına eklememiş mi yoksa? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Perş. Şub. 17, 2011 4:45 am | |
| | |
|
| |
Arutha ConDoin Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Perş. Şub. 17, 2011 6:38 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Cuma Şub. 25, 2011 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ C.tesi Şub. 26, 2011 8:13 am | |
| İyi anlaşacağımızı ve görevlere çıkacağımızı düşünüyorum. Kurgumuz sana kalmış Sel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ C.tesi Şub. 26, 2011 10:15 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekle. Seninle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. | |
|
| |
Adela Calanthe Lynn Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ C.tesi Mart 12, 2011 4:12 am | |
| | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Selene Darcy Harris ~ Ptsi Mart 14, 2011 8:44 am | |
| | |
|
| |