Kalkanı gördüğümde gözlerim faltaşı gibi açılmıştı. Gerçektende ışıl ışıl ve harika... Yavaşça -şeytani olmaya çalışsada sevimli- gülümsemem yüzüme yayıldı. "Güzel seçim." Kapıdan gelen sesler kesilmişti. Büyük ihtimal birkaç dakika öncesine kadar orda dırdır eden Athena buharlaşıp gitmişti. Elimle Amy'ye tekrar pencereyi işaret ettim. Anladı ve kafasını salladı. Hızla çantasına kalkanı sokuşturdu -evet kalkan katlanabilirdi yani ne var?- ve arkamdan geldi. Bense çoktan hançeri, belimde duran Gümüşyaprak'ın boş olan kınına soktum. Tam gelmişti. Kulübemde, zulamda çaldığım yüzlerce hançerim vardı. Ah, Aleda ne zaman bitecek bu takıntın? Babamızın verdiği hızı sessizlikle birleştirdik ve birkaç saniyede ortadan kaybolduk. Hava karanlıktı ve etrafta çilek kokuları vardı. Nefes nefese kalmış bir şekilde kulübemize kapattık kendimizi. Kıkırdıyorduk. Görev tamamlanmıştı, eğlenceli bi' akşamüstü daha...
RP Bitmiştir.
Ya özür dilerim Berfin bayağı geç oldu giremedim uzun süre. T__T Bundan sonrada uzamasın diye bitiriyorum, üzgünüm. T__T