| Gece Bekçileri | |
|
+56Nina Sayers Ophelia Martinez Anastasia Ivanov Afrodit Satellite Morgan Adreanna B. von Dorff Luke Winchester Anita S. de Luca Carmen Gabriel Boudicca Alyssa Lauren Franke Julia Fackrell Terra M. Winchester Peter Karl Bouveir Miria Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Chelsea Cocteau-Evans Lena H. Bryce Zack Cliff Burton Adrian Black Cornelia Fackrell Camillia Dowlickt Hanna Olıvıa Temple Ted Deeply Tristan Micah Addison Cassandra Masen Rose Denise Harris Georgina Orwell Mnemosyne Lara Croft D. Juliet Sera Châtillon Adyali Beckett Drake Tyrell Stanislaus David Tyler Marcus L. Stanislaus Katherine M. von Dorff Edward Kevin Hawke Kevin Least Serena Su Hanzadeoğlu Leonard L. Carter Thalia A. Carter Arutha ConDoin Eduard Ryan Longrange Athena Robert Harris Artemis Martin Tudor Selene Darcy Harris Claire Angel Deeply Lucianna Fackrell Perseus Carter Alexis Kwon Zellana L. Tyler Daisy Lenore Fackrell Summer Katherine Ramsey Edward J. F. Newgate 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:02 pm | |
| Neden kaçıyorsun canım? Yazın herkese kimin kral olduğunu göstereceğiz biz. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:02 pm | |
| Iıı, şey. Drake... ya da yardımsever biri falan. Koruyacak biri? | |
|
| |
Adrian Black Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:03 pm | |
| Didoş küsme be tamam daha fazla ezmeyeceğim. *-* İyi seri yakalamışsınız tebrikler, ama artık son 3 hafta ve benim ciddi ciddi sınavıma çalışmam gerekiyor. Yoksa biliyorsun sizi bırakmazdım zirvede. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:06 pm | |
| Buradaki herkes iplerin her zaman kimin elinde olduğunu unutmuş sanırım. Zeus kulübesi, Athena kulübesi izin vermezse kendi ittifakını kuramaz. Ares kulübesi, zirveye bu kadar uzakken Athena kulübesine laf atamaz. Hades kulübesi, burada Didem'leri varken gidip de Utku'cuğun kulübesiyle ittifak olmaz. Arkadaşlar, Athena kulübesi, zirvenin ve tüm dengelerin lideri, lütfen yapmayın ama. Biz istersek Apollon ile birlik olup Ares'i geçeriz, istersek Zeus'a cephe alıp onları ezeriz. Yani, laflarınızın arkasında sağlam dayanaklarınız yoksa, konuşmayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:08 pm | |
| Aman da aman. Şu havalara da bakın. Bence Hades kulübesi konusunda iddiaya girmemeliyiz Didem. Ayrıca artık bu sahnede Zeus kulübesinin de yer aldığını söylemekten mutluluk duyarım. Athena orada tek değil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:09 pm | |
| Utku'cuk senin şöhretini hepimiz biliyoruz ama burada biraz yavaş ol derim. Boru değiliz hani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:09 pm | |
| Buradan bakıldığında borudan pek farkınız yok desem? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:10 pm | |
| Ev adresini ver derim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:10 pm | |
| Ah ahh... Bu yeniler beni bilmiyor ama, sen ne çabuk unuttun Didoş? | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:11 pm | |
| Helal olsun Utkuuuu. (Bu arada Lucy, eğer benim söylediğimi kastediyorsan sadece şakaydı. ) | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:13 pm | |
| Seroş boşver sen bu Athena'yı diyorum ya sana, Lucy diktatörlük yapıyor orada. Gel bize hayatını yaşa. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:14 pm | |
| Asıl yenilerden korkulması lazım bence. Veya siz şimdi böyle birbirinizi yemeye devam edin, biz Zeus olarak zirveden dönüp el sallayalım size yazın olur mu? Bu arada Marc, yeni bayrak kapmacada hangi tarafta olacağımıza bir karar verelim. Ya Athena-Apollon ittifakına katılacağız ya da Ares. Ne yazık ki bu sefer planda geç kalmışız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:16 pm | |
| Sere konuşturma beni. Diktatör olabilirim ama kulübemi zirveye taşıdım mı? Taşıdım. O yüzden önce bizi alaşağı edip sonra konuşmanız daha, hımm... Bilgece olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:16 pm | |
| Didem sen bir özele gelsene. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:17 pm | |
| Hımmm. Ben aktif rol almasam da, bunu yapabilirim sanırım. Sen kaşındın Didoş, pişman olacaksın bu kadar iddialı konuştuğuna. | |
|
| |
| Ne yapayım, Ares kulübesini çok seviyorum. -.- | |
|
| |
| Utku beni uğraştırma ya al o işlere sen bak falan. Evet, bir sonraki puanlamada bir çok kulübeyi geride bırakacağız zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:20 pm | |
| Tamam Utku yaa ezme beni. İşte bu! Sonunda bizimle rekabet etmeye karar veren bir babayiğit. Yalnız bizim aktif kadro sbs'nin ardından dönecek, hep böyle in cin top oynamıyor kulübemizde. Hafife almayınız efendim, hayatınızın hatası olur. Sere. Burada her kardeş gibi bana destek çıkman gerekiyordu. Bak Mark ve Drake'e. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:21 pm | |
| Hımm. Bu sefer Hades ve büyük ihtimalle Poseidon falan hep mavi takımdaymış. Biz kırmızı olalım derim. Nerede çokluk orada hoş olmayan şeyler yani, lüzumsuz. Ezerim Didem Hanım. Burada Utku varken laflarınıza dikkat edeceksiniz. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:22 pm | |
| Sen çok beklersin Didoş. Onun gönlü Ares Kulübesi'nde, sırf senin hatrın için orada kalıyor bilmiyor musun? Ama bir gün bakarsın, sana rağmen Ares'e geçmiş. Olabilir yaniiii, yerinde olsam Sere'yi kulübede bir yerlere hapsederdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:25 pm | |
| Tamam Utku kes. Biz kimseyi zorla bir yerde tutmayız Adriş. Athena kulübesine bağlılık, çok farklı bir şeydir ve orada olmayanlar bunu anlayamaz. Hı gitmek isteyen de nadiren çıkar, biz de ona 'git' deriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:26 pm | |
| Hadi ordan! Seroş duydun muuu? Didem sana küsmeyecekmiş, bir şey demeyecekmiş. Gelebilirsin bize! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:26 pm | |
| Sere ve Ares kulübesi... Gözümde bile canlandıramıyorum açıkçası. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:28 pm | |
| Sere de bunu çok iyi bilir ki bize göre insanlar ikiye ayrılır. Athena çocukları ve diğerleri. Birine git demek, çok fazla şeyi ondan esirgemek anlamına gelir Adriş. Kimseyi zorla tutmayız, giden kimsenin arkasından ağlamayız. Bizim için statü değiştirmiştir çünkü o, bizden değildir artık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:29 pm | |
| Şu anda Athena kulübesine geçesim geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:29 pm | |
| Öyle ama böyle, ha? Sere gidersen sana küserim, dışlarım demek; gitme demekten daha ağır bence. Az uyanık değilsin sen. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri C.tesi Mayıs 28, 2011 12:33 pm | |
| Aslına bakarsan bu biraz da gideceği kulübeye bağlı Adriş. Yani Sere bizi bırakıp da Ares kulübesine geçerse tavrım ne olur, herkes tahmin eder. Sere ben burada Adriş'e laf yetiştiriyorum, sen gelip bozuluyorsun. | |
|
| |
| Gece Bekçileri | |
|