| Gece Bekçileri | |
|
+56Nina Sayers Ophelia Martinez Anastasia Ivanov Afrodit Satellite Morgan Adreanna B. von Dorff Luke Winchester Anita S. de Luca Carmen Gabriel Boudicca Alyssa Lauren Franke Julia Fackrell Terra M. Winchester Peter Karl Bouveir Miria Aldrick R. Carter C. Scarlett Stanislaus Chelsea Cocteau-Evans Lena H. Bryce Zack Cliff Burton Adrian Black Cornelia Fackrell Camillia Dowlickt Hanna Olıvıa Temple Ted Deeply Tristan Micah Addison Cassandra Masen Rose Denise Harris Georgina Orwell Mnemosyne Lara Croft D. Juliet Sera Châtillon Adyali Beckett Drake Tyrell Stanislaus David Tyler Marcus L. Stanislaus Katherine M. von Dorff Edward Kevin Hawke Kevin Least Serena Su Hanzadeoğlu Leonard L. Carter Thalia A. Carter Arutha ConDoin Eduard Ryan Longrange Athena Robert Harris Artemis Martin Tudor Selene Darcy Harris Claire Angel Deeply Lucianna Fackrell Perseus Carter Alexis Kwon Zellana L. Tyler Daisy Lenore Fackrell Summer Katherine Ramsey Edward J. F. Newgate 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 10:32 am | |
| Lord-Lady Derebeyi-derebbayanı bu çok saçma Her neyse oda var | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 10:34 am | |
| Off. Ben de vampir akımı başlatıyorsun sanmıştım daarling. Neyse evet Jess haklı. Lady kontenjanın yok mu? | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| |
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 10:51 am | |
| Hoca muhabbeti unutulmazlarda. *-* Yon, yeni akım tutmadı mı pek ya? Lady olsa tutardı bak. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 10:56 am | |
| Bak Lady var diyorum işte İmparotorluğun ilk Ladyleri alındı | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 10:59 am | |
| Aa. İyi o zaman. Güzel. Lady oldum ben. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 06, 2011 11:01 am | |
| Öncelikle aile ağacı oluşturmak gerek Ben yaşlı ve bilge imparator olacağım için ikinizde imparator çocuğu olabilirsiniz Böylece imparator çocuğu Lady kontenjanları dolmuş oluyor | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:21 am | |
| Heey, unutulmuş bu başlık. Saatlerimiz 00:20'yi gösterdiğine göre açılışı yapıyorum. Evleniyorum millet. Derhal bir bekarlığa veda partisi organize etmeliyiz!! Parti elbette bizim barda olacak ve hiçbir kız içeri giremeyecek. Ehemmm, çok eğleneceğiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:24 am | |
| Hop. Dur bakalım dostum. Biz de Rose'a kına gecesi veya Antik Yunan'da o tarz kutlamalara ne deniyorsa, ondan yapacağız. Hem o barın hisse ortaklarından değil miyim? Valla girerim içeri, sızarım partinize. Sere de şekil değiştiriyor. Erkek kılığına girip basar orayı. Rose zaten ışınlanabiliyor incileri sayesinde... Of of yandınız siz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:26 am | |
| Pam, şu anda bütün hevesimi kaçırdın yalnız. Olsun. Yılmak yok, Camp Half Blood'da görülmemiş bir parti yapacağız biz. Yılmak yok! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:27 am | |
| Rose da zaten izin verecekti. Boş hayaller bunlar Robyn'cik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:28 am | |
| Ondan izin alacağımı söylediğimi hatırlamıyorum. Bir kere evleniyoruz yahu. Tabii ki bekarlığa veda partisi yapacağız. Ve siz kızlar da partimden uzak duracaksınız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:33 am | |
| Hıhı evet, bekle sen, uzak duracağız. Ayrıcaağğğ, kızların organizasyonu, erkeklerinkini döver. Yarından tezi yok kolları sıvayacağız. Club Harris sizinse, biz de başka bir mekan buluruz kendimize. Ihh tek sorun kuzinin erkek olması. Şimdi ne kadar drahmiye hemcinslerini satıp şarapları bize verir, onu hesap etmeliyim. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:34 am | |
| Hop! Öldürürüm sizi. Üzgünüm ama erkek kılığına girip gelirim. Siz erkeklere güvenmiyorum, Tris'e de hıh! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:36 am | |
| Bir kere parti dendi mi orada bir duracaksın. Organizasyon işlerine lafım yok ama, eğlence işlerinde erkek daha başarılıdır. Bizim partideki eğlence, sizinkindeki eğlenceyi hastanelik eder. Kev senin kuzeninse benim de ortağım. Drahmiler için dostunu satmaz. (Yanii... Lucy ne verirse iki katını vereceğim Keeev!!!) Bu arada bu konuşmalar tam Immortales'e çıkacak cinsten oldu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:39 am | |
| Hele ben Martin'e var ya, plajdaki (!) bir kum tanesi kadar bile güvenmem! Basalım o partiyi Sereee!! Ama önce, Rose için Robyn'inkinden kat kat daha süper bir parti organize edelim. Kev, 3 katı diyorum. Rob 4 katı dediğinde de 5 katı diyeceğim. En sonunda işi Dionysos ile halletmek daha ucuza gelinceye kadar, seninle pazarlık etmeyi sürdüreceğim. Bu arada düğün ne zaman? Benim bildiğim Rose aylarca erteler? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:41 am | |
| Benim bildiğim Rose da aylarca erteler. Aslına bakarsan 16 Ağustos'ta tam site 1. yılını kutlarken yapmak hoş olabilir ama Ağustos'a da daha çok var. Başka bir çift o tarihte evleneceğine söz verirse, hımm, Nisan'ın sonlarına ne dersiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:44 am | |
| Bana bakmayın, erkek arkadaşım bir tanrı. Nüfus cüzdanı bile yoktur. Ama bence Sere ve Trist o tarihte evlenebilir. Nisan sonu mu? Huhihuhuhi. O zaman hazırlıklara şimdiden başlasam, 10 dakikada bir otomatik olarak değişik bir notanın sesini çıkaracak 8 baykuş otomatonunu evlilik marşını piyano ezgisiyle çalabilmeleri için ayarlayacak vaktim var. Hıh, sonra bir de pastanın içinden çıkacak Yon'a jonjonlu bir kıyafet seçmeliyim. Hımm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:45 am | |
| Lucy aklındakileri kendine sakla. Sen düğüne katılmayacaksın. Seni o gün ağzını bantlayıp bir tavanarasına tıkacağız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:47 am | |
| Ağzım kapalıyken de gayet sinir bozucu olabilirim. Beni Alaska'daki bir tavanarasına kapatsanız, zihin gücümle yine rahatsız ederim sizi. Düğün günü tüm davetlilerin önünde striptiz yapmak istemiyorsan, bence dikkatli olmalısın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:49 am | |
| Pıff. :/ O zaman düğün günü sen Alaska'da değil, Hades'in Sarayı'nın tavan arasında olacaksın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:51 am | |
| Hıhhh. Çok korktum. (Şu anda pis tırstım yalnız adsfafs.) Neyse, konuşmanın başlangıç noktasına dönecek olursakk, bizim partimiz sizinkini döveeeceeeeek!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:51 am | |
| Tanrım! Mükemmel komedi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 11:53 am | |
| Ama Robyn'e düğün günü striptiz yaptırma işi aklıma yattı bak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 12:02 pm | |
| Kesinlikle manyak olur ya ahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 12:04 pm | |
| Bu arada ben organizasyon konusunda ciddiyim. Yarın kızlar konseyini toplayıp hazırlıklara başlıyoruz, ona göre. Uff mekan düşün ama Bunny. Club Harris'i erkekler kaptı. ://// | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 12:08 pm | |
| Ben de geldim. Selaam. İyi geceler ya da. *-* Konuya dalış yapıyorum. İsterseniz, Olimpos'a gelin, Jessica'nın evini, partiye göre düzenleriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 12:10 pm | |
| Olmadı bizim paristeki evde olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Mart 20, 2011 12:11 pm | |
| Sizin ev daha mantıklı ya. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Gece Bekçileri Paz Nis. 10, 2011 9:32 am | |
| Amaan okullar açılınca gece bekçileri de gitti. :/ Yaz bir gelse de canlansa şu başlık. | |
|
| |
| Gece Bekçileri | |
|