Antremandan sonra kulübeye geri döndüğümde kulübe liderimiz Lucy haftalık görev programı yapıp panoya asmıştı. Derin bir iç çektim ve omuzlarımı düşürdüm. Listede parmağımla adımı arayıp bulduğum zaman yanında gördüğüm alışveriş! yazısı kendimi biran önce yatağa atma hayallerimi suya düşürmüştü. Mutfak dolabına asılmış listeyi gördükten sonra, alıp biraz inceledim. Uzunca bir listeydi. Ayaklarımı yere süre süre kulübeden çıktım. Kamp marketine doğru yürüyordum. Hava serin gibiydi. Markete ulaşmam 20 dakika sürmüştü. Marketten içeri girdiğimde sıradan marketler gibi adalara ayrıldığını gördüm. Alışveriş hep bana kalırdı ve en nefret ettiğim şeydi. Lucy düzenli bir insan olduğundan listeyi adalara göre ayırmış sıralamayıda ona göre yapmıştı. İçimden ona teşekkür ettikten sonra, ilk adaya girdim. Konserveler; iki domates konservesi, bir bezelye, bir mısır, 3 tonbalığı işim bitince ikinci adaya girdim. Burası genelde küçük çocuklar için olan abur cubur adasıydı. İki paket marshmellow alıp, üçüncü adaya girdim ki bu adada tuvalet kağıtları, peçeteler, kağıt havlular vb. vardı. Bir adet 8li tuvalet kağıdı, iki paket peçete ve bolca selpak aldıktan sonra; sosların olduğu adadaydım, tuz, toz şeker, un, küp şeker ve garip tozlardan bir takım aldıktan sonra, 4. adaya gittim. Deterjan ve temizlik mazemelerini bulunduran bu adadan ne işe yaradığını bilmediğim iki şişe mavı deterjan, bir kutu toz deterjan, bir şişe sabun ve bir paket kireç zırvasından aldıktan sonra. Son ada olan soğutuculu süt ürünleri adasına gelmiştim. İki paket süt, yoğurt, tereyağı, iki kalıp peynir ve bir şişede ayran aldım. Listenin son kısmına gelmiştim sebze meyve; 2 kilo elma, 1 kilo armut muz şeftalı çilek vb meyve ve sebzelerden tartarak aldım. Sonra listedeki yeşillikleride arabaya koydum. Parasını kulübe hesabından ödediğim ürünleri poşetlere doldurduktan sonra yüklenerek kulübeye yürüdüm. Kulübeye 40 dakikada varmıştım.