| Garip sorular ?!? | |
|
+4Adyali Beckett Edward J. F. Newgate Clara Thompson Edward Kevin Hawke 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:39 am | |
| Arkadaşlar bu başlıkda cevabını bilmediğimiz yada geyik olsun diye soracağımız soruların cevaplarını bulabiliriz diye düşündüm. İlk soru benden olsun Zeus , Tanrıların melezlerle irtibata geçmesine styx nehri üzerine yemin edip izin vermesine rağmen bütün haberleşmeyi nasıl kapattı ? | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:42 am | |
| Bakirelik yemini eden Athena, Demeter ve Hestia'nın çocukları nasıl oldu :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:45 am | |
| Diğerlerini bilmiyorumda Athenayı tehmin edebilirim. Athena , Zeusun kafasından çıktı. Athenanın çocuklarıda bir fikirdi yani teori gibi birşey. Sanırım onlarda... karışık birşey işte kitapta o kadar yazıyordu. Siz benim soruma cevap verinnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:49 am | |
| Sanırım o zamanki durumdan dolayı ^^ Ayrıca melezlerle ilgilenmeye söz vermişlerdi, sahiplenmeye falan, belki de o şeyi kapsamıyordur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:52 am | |
| Hmm Ricy (Rick Riordan) gel sen açıkla kanka ben bunlardan bişey anlamadımk | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 4:55 am | |
| Hah! Ricky! Bayıldım yaa takma ismine Rick'in =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 5:00 am | |
| Lcd tebrik ediyorum benim gibi bir insanı överekten Led'e terfi ettin | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 5:03 am | |
| Zeus Styx nehrine verilen sözleri tutmayabiliyor zaten | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 5:09 am | |
| Zeus'un sağı solu belli olmaz ki zaten Maya sana teşekkür ediyor kuzen ^^ (Bak burada daha yakın kuzensin ) | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Ocak 23, 2011 9:35 am | |
| Zeus o sözü isteyerek vermemişti ve olağanüstü hal durumunda bozması beni hiç şaşırtmadı. Yani Tanrıların Tanrısı'ysa ve ortada enteresan bir durum varsa istediğini yapması doğal gibi. Athena kitap kurgusuna göre çocuklarını düşünce yoluyla dünyaya getiriyor yani, bakire. Demeter hep bakire kalma isteğini Zeus'a söylemişti ama Zeus kardeşini sevdiği için onunla evlenmişti, sanırım Demeter Zeus'un 3. eşiydi -yanlış hatırlıyor olabilirim- zaten sonra Poseidon falan... biliyorsunuz hikayesini. Hestia mitlerde de kitaplarda da bakire tanrıça ama bu sitede çocukları var. Aslında kulübe ilk açıldığında sadece Hestia'nın rahibelerini oluşturacakmış ama sonradan değişmiş böyle işte. Yalnız bu tarz sorular için eğlenirken öğrenelim bölümünde falan başlıklar var, keşke sohbet bölümüne de bir tane açmasaydınız. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 7:23 am | |
| neden bazı kaynaklarda artemisin orionu öldürdüğü,bazılarındaysa artemis ve orionun birbirine delice aşık olduğu(hatta bakirelik yemininden vazgeçmek üzereymiş.)yazar????!!!!! | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:17 am | |
| artemis ona delicesine aşıktı fakat bakirelik yemini etmek zorunda kalınca yeminin kanıtlanması için onu öldürdü böyle bakirelik yemini sonsuza kadar olacaktı.Çünkü sevdiği adam ölmüştü böyle biliyorum ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:19 am | |
| Teşekkürler thalia.bu bana da mantıkı geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:28 am | |
| önemli değil | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:54 am | |
| bende senin dediğin gibi biliyodum alexis ama thalia nın dediğide mantıklı geldi. (Apollon artemis in ilk defa kendisi dışında bir erkeğide sevmesine bozulmuştu.) Erkekler herşeyi mahvediyor!!!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 9:59 am | |
| erkekler ; şey ama hoşlar yani ^^ <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 10:03 am | |
| Evet ben de öyle düşünürdüm geçen sene.Ama bana attığı kazığı hiç unutmayacağım. Herneyse,salaklar işte... | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 10:15 am | |
| değillerr Afrodit Kızı olabilirim ama olmasam bile seveceğimi düşünüyorum ^^ oldukça garip bir soru ; sizce erkek kelimesi ne demektir? =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 10:18 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 10:21 am | |
| Bir gün kızlar ormana gider.İçlerinden en güzelleri bir ağacı keser ve küçük odunlara ayırır.Daha sonra halk arasında odun diye diye erkek olmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 10:57 am | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Cuma Şub. 04, 2011 2:33 pm | |
| - Alıntı :
- Hayır, Artemis Orion'u öldürdü ama isteyerek
değil. Apollon öldürttü Orion'u. Artemis'in hatta Orion'a olan aşkı yüzünden bakirelik yeminini bile bozacakmış. Apollon da buna engel oluyor ama nedenini ben de tam bilmiyorum Hem Artemis bakirelik yeminini Apollon'un doğmasına yardım ederken annesinin çektiği acılarını görünce ediyor. Ben de böyle biliyorum Evet aynen öyle. Hatta bu hikaye beni nedense çok etkilemişti. Bkz; Artemis günün birinde uzun boylu iri yapılı fakat çok yakışıklı bir avcı olan Orion'u görerek ona aşık oldu. Öyleki bir zamanlar kendi kendine aldığı evlenmeme kararını bile unutup bu yakışıklı avcı ile evlenmek istedi. Fakat Apollon kızkardeşinin bu dev cüsseli mahlukla evlenmesini uygun bulmuyordu. Kız kardeşini vaz geçirmek için çok uğraştı ancak Artemis onu dinlemedi. Kardeşinin Orion'a duyduğu sevginin ne kadar büyük olduğunu görüncede bunu kıskanmaya başladı. Ne söylerse söylesin kardeşi Artemis'i vaz geçiremeyeceğini anlayınca hileye başvurarak Orion'u ortadan kaldırmaya karar verdi.
Birgün Orion denize girmiş yüzüyordu. Kıyıdan o kadar uzaklaşmıştı ki, başı kara küçük bir nokta gibi görünüyordu. Apollon kızkardeşini yanına çağırdı, uzaktan görünen kara noktayı ona göstererek "Oraya kadar okunu gönderebilir misin?" dedi. Artemis heyecanla yayını hazırlarken o kara noktanın sevdiği erkeğin kafası olabileceğinin nerden bilecekti ki. Yayını çekti ve ok fırladı. Çok iyi nişancı olan Artemis'in oku tam hedefi vurmuştu ve Artemis bilmeden sevdiği erkeği başından vurmuştu. Bu ölüm onu çok üzdü günlerce bulutların ardına gizlendi gök yüzünde dolaşmaz geceleri yeryüzünü aydınlatmaz oldu. Sonunda bir gün babasının yanına giderek ondan Orion'u bir takım yıldızı olarak gök yüzüne çıkarmasını istedi. Zeus ta kızının bu arzusunu yerine getirdi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Garip sorular ?!? Paz Şub. 13, 2011 1:22 am | |
| hımmm değişik | |
|
| |
| Garip sorular ?!? | |
|