Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek

2 posters
YazarMesaj
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Empty
MesajKonu: Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek   Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 6:42 am

Bu sabah uyandığımda aklımda bir soru vardı. Bunu evlilik tanrıçası Hera'yla konuşmam daha iyi olur diye düşünerek hazırlanmaya başladım. Acaba yerinde bulabilecekmiydim onu? Bu yüzdende biraz eceleli olmaya karar verdim. Hızlıca giyindikten sonra sarı saçlarımı güzelce taradım ve kulübemden dışarı çıktım. Doğruca Olimpos şehrinde ki Hera'nın evine doğru yürümeye başladım. Yürürken Artemis kızı Nica'yı bir kayanın üstüne otururken gördüm. Yanına gidip " Selam. Hayırdır neyin var? " dedim. " Selam. Yok bir şeyim sadece dalmışım. Sen nereye böyle? " Nica'yla daha önceden şöyle bir tanışmıştık ama daha sohbet edecek zamanımız hiç olmamıştı.

" Bir şeyin olmamasına sevindim. Ben Hera'nın evine gidiyorum Pers'le ilgili sormam gereken önemli bir şeyler var. Şeyyy .Eeee benimle gelmek istermisin? "

Hera'nın karşısına yalnız çıkmak isteniyordum. Nica'da beni kırmayınca dünyalar benim olmuştu. " Tamam olur hem bende Hera'yı görmek istiyordum.ne zamandır. " Nica kampa yeni geldiği için sanırım daha Hera'yla tanışmamıştı. Hayliyle de merak ediyordu. Hera'yı kim merak etmez ki zaten? Nica'yı koluma taktıktan sonra doğruca Olimpos şehrine doğru yürüdük. Yürürken Nica'ya Hera'ya neler soracağımı anlatıyordum. Nica ise beni içtenlikle dinliyordu.
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek   Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Icon_minitimePtsi Ocak 17, 2011 6:57 am

Yolda Afrodit kızı arkadaşım bana Hera'ya neler soracağını anlatırken , ben dinliyordum. Aynı zamanda tanrıçayı yerinde bulup bulamayacağımızı düşünüyordum . Aşk elbette ki güzel birşey olmalıydı ve Claire , bir Afrodit kızı olarak bu harika duyguyu birçok kez tatmıştı şüphesiz. Ben ise yeminli bir avcı olarak , hiç aşık olmamıştım daha önce...

Feminisliğimden dolayı erkekleri zavallı yaratıklar olarak görmeye başlamıştım son zamanlarda.Ben, onlarla sadece müttefik olabilirdim , sevgili değil. Claire' in konuşması bittiğinde ben de ona erkekler hakkında olan duygularımdan bahsetmiştim. O ise biraz da olsa buna şaşırmıştı. Ama yine de saygı duyduğuna emindim .

Olimpos' un kapılarını bizim için aralayan asansör kapısı acildiginda,arkadasıma baktım ve derin bir nefes aldım. Yutkunduktan sonra ( son zamanlarda bunu çok yapıyordum .) ilerlemeye başladık. Claire yanımda olduğu için şanslı idim.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek   Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 5:48 am

Nica'nın erkekler hakkındaki düşünceleri beni çok şaşırttmıştı. Fakat sonuçta bu onun kendi tercihiydi. Bu yüzden onun bu görüşüne saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yoktu. Olimposa geldiğimizde asansöre bindik ve 600. kata çıkmaya başladık. Heyecanlanmaya başlamıştım. Acaba Tanrıa Hera yerindemiydi? Bunu biraz sonra örenecektik. Nica'ya baktığımda ise onunda benim kadar heyecanlı olduğunu gördüm. Sanırım onun bu heyecanı Hera'yı ilk defa görecek olmasından kaynaklanıyordu. Asonsörden indiğimizde koridorda yürümeye başladık. Hera'nın bulunduğu yerin kapısnın önüne geldiğimiz de Nica'ya bir kez daha gülümseyerek baktım. O da gülümseyerek cevap verdi ve kapıtı çaldık. Ses gelmemişti. Tam bir umutsuzluk kaplamıştı beni ki Nica'nın kapıyı açmasıyla umudum yeniden yerine geldi. Tanrıça Hera tam karşımızda duruyordu. Kapıyı çaldığımızda niye ses vermediğini anlayamamıştım ama çok ta umrumda değildi bu. Önemli olan Hera'yı bulmuş olmamızdı. Nica'yla birlikte Hera'nın yanına gittik.

" Gelin melezler. Hayırdır siz buraya uğrarmıydınız? "

" Tanrıçam aslında biz buraya sizin halinizi hatrınızı sormaya geldik. Aynı zamanda da bir ka soru soracaktık. " dedim gülümseyerek. Biraz yalakalık hiç fena olmazdı diye düşündüm.

" Asıl meseleniz anlaşıldı ne soracaksınız bakalım? " Nica bir kez daha yutkundu ve bana baktı.
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

MesajKonu: Geri: Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek   Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 4:07 am

" Asıl meseleniz anlaşıldı ne soracaksınız bakalım? "

Claire'ye soran gözlerle baktım. Ne soracağını bilmiyordum ama merak etmiştim. Aramızdaki sessizlik uzun sürdü. Bu süre içerisinde Tanrıça'nın gözlerindeki gülümseme hiç gitmedi. Onun yüzüne bakarken "Acaba hep bu kadar anlayışlı mı? Zeus'a katlanmak zor olsa gerek" diye düşündüm.

Claire sorusunu sorarken benim aklım ne yazık ki başka bir yerdeydi. Eve bakmak istiyordum. Olduğum yerden hiç kıpırdamayarak eve bir göz gezdirdiysem de bu, bana yetmemişti.

Ev gerçekten de hatrı sayılır derecede büyüktü! Olimpos'un yarısını kaplıyordu ve böyle bir evin içinde yaşamanın nasıl birşey olacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu. Yüce Tanrı Zeus, Tanrıça Hera'dan çok daha meşgul olmalıydı. Ve Hera ise evde çoğu zaman yalnız başına kalıyor olmalıydı.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek   Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 9:40 am

Hera gülümseyerek benim soracağım soruyu bekliyordu. Bugün iyi günü oludğu belliydi. Tanrıça Hera'yı dahada kızdırmadan sorumu sordum.

" Biliyosunuz ki ben Pers'le sevgiliyim. Biz Pers'le bu aralar sürekli kavga etmeye başladık. Sizce ne yapmalıyım bu kavgaların bitmesi için? " Çok saçma bir soruydu biliyordum ama bunu mutlaka birine sormalıydım. Tanrıça birine. Şu aralar bu soruya kafayı takmıştım. Ben soruyu sorarken Nica evi en ince ayrıntısına kadar incelemekle meşguldü. Tabi bu konular onun ilgisini çekmiyordu. O da başka konulara yöneliyordu. Tanrıça Hera konuşmaya başladı.

" Biraz alttan almalısın. Erkekler illa kendilerinin istedikleri olsun ister. Zeus bu konuda çok inatçıdır mesela. Benden sana tavsiye sabretmeye çalış. Sonrada nazik bir şekilde durumunu ona anlat. Bu çok işe yarayacaktır. İnan bana. "

Hera'nın dedikleri gayet mantıklıydı. Fakat sabretmek çok zordu ama yapabileceğim başka bir şey de yoktu. Pers'i asla kaybetmek istemiyordum. Bu yüzdende onunla acilen konuşmam gerekiyordu. Nica'ya baktığımda sorularımın bittiğini bakışlarımla anlattım. Nica'nında soracağı soru yoksa artık kalkabilirdik.

Tanrıça Hera'ya Soru Sormamız Gerek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dinlenmekte gerek
» Biraz uzaklaşmam gerek...
» "Formda kalmam gerek"
» Tesadüf bu olsa gerek
» ~RP Out~ (Soru(n)lar Bölümü)