| Selamlar Kamp Sakinleri ! | |
|
+7Edward J. F. Newgate A. Raina Lindgren Aleda Beth Hwang Alex Nike Summer Katherine Ramsey Claire Angel Deeply Alexis Kwon 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:13 am | |
| Merhaba herkese! Ben Mine 14 yaşındayım 8.sınıfım ve İzmirde yaşıyorum. Şarkı söylemeye, gezmeye tozmaya alışveriş yapmaya falan bayılırım Çok konuşurum, hikaye yazmaya, keman çalmaya animelere ve G.kore dizilerine aşığıım Animelerden izlemeye doyamadığım Death Note ve Kore dizilerinden benim için unutulmaz olan Goong var Biraz Asya hayranı bir tipim, az buz Japonca biliyorum ve Bigbang, 2NE1 gibi kore gruplarını seviyorum. Cnbc-e dizilerine bağımlıyım; Chuck, Ghost Whisperer, How I Met Your Mother, Smallville, Veronica Mars, Doctor Who, Leverage, Merlin favorilerim arasında. Genellikle her sene bir takıntım olur, gerek kitap gerek anime gerek dizi,gerek oyun olsun PJO da bunların arasında gayet büyük bir yer kaplıyor Bu seneki takıntım Açlık Oyunlarıı ! Bu kitaba bayılıyorum acayip bir fanıyım okumayanlara da şiddetle öneriyorum Tamaam burdan bakınca baya asosyal bir tip gibi göründüğümü biliyorum ama öyle değilimdir İnsanlarla tanışmaya, kanaşmaya falan bayılırım ama biraz çekingenliğimde yok deği Ve ayrıca tam br doğa tutkunuyum ve Eski Türkleri (Hunlar, Göktürkler vb.) araştırma gibi bir fantezim var Bu sene bir film seçmelerine katıldım, kabul edildim ama lanet okul yüzünden katılamıyorum Sevdiklerim:-Cana yakın insanlar -Animeler ve Kore dizileri (Belirtmiştim sanırsam ) -Rihanna, Lady Gaga (sadece müzikleri) , Christina Aguilera (özellikle Hurt şarkısı ilk dinlediğimde baya duygulanmıştım ), Şebnem Ferah, Linkin Park,Shakira, BoA, 2NE1, Bigbang.. -Kitap okumak -Japonca -Apaçilerle dalga geçmek ( İzmir'de ne kadar çok var tahmin edemezsiniz Onlar heryerdeler....) -Birazcıkta olsa kavga etmek -Hikaye yazmak (Kitap olacak kadar çok ) -Basketbol maçı izlemek (Yürü Boston )Sevmediklerim:-Kibirli ve burnu büyük insanlar -Bana zorla birşey yaptırmaya çalışan kişiler -Ders çalışmak -Vampir kitapları -Okulda eteğini çektiği bariz belli olan, buna rağmen hala çektiğini reddeden artis kızlar -Küfür -Fen öğretmenim -Yumurta ve onun gibi sağlıklı yiyecekler Benden şimdilik bu kadar, umarım hepinizle çok iyi arkadaş olurum
En son Alexis Kwon tarafından Perş. Ocak 13, 2011 1:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:21 am | |
| Merhaba alex aramıza hoş geldin |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:26 am | |
| hoş geldin Alex bende açlık oyunlarını okumak istiyorum tüm arkadaşlarım okudu bir ben okumadım iyi anlaşırız umarım | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:31 am | |
| Selam Lexi ! *Film seçmelerine okul yüzünden gidememen gerçekten çok kötü olmuş. *Ben de bayılırım yabancı dizilere. *Kemanı da severim, çalıyordum ama bıraktım maalesef. Her neyse hoş geldin diyelim. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:36 am | |
| Alex ismi çok kullanılıyor. James felan mı yapsam ki? Memnun oldum. Fen güzeldir ya. (Fenden iyi not aldım ya ondan) | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:36 am | |
| Selam Alexis Anlamıştım zaten soyadından Koresever olduğunu Bende ELF'im ve SNSD dinliyorum koyu bi şekilde. Aramıza hoşgeldiin | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:49 am | |
| Tanıştığıma memnun oldum hepinizlee Claire : Vakit kaybetmeden oku derim bağımlılık yapıyorr Summer : Ortak yönlerimiz olması ne hoş, bende kemanı bırakmak üzereyim ama 8 seneden sonra bırakmak insana zor geliyor. Alex: Adaş sayılırız Ve Fen dersini seviyordum ama aşırı kıl davranışları ve sınavdan 95 alınca "Senden beklemezdim Mine düşürdün bu sefer" falan diyen, anlaşılmaz bi' giyim zevki olan bir öğretmenin varsa ister istemez soğuyorsun dersten -.- Ve Aleda: Aslında Asyalı yapıcaktım ünlümü Yoon Eun Hye veya Park Bom falan ama Kaya Scodelario ağır bastı | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 11:33 am | |
| Olurda değiştirmeye kalkarsan buradayız yanımıza alırız seni tarikata gel bkz.: Ben, Kim, Step, Yuri, Chase | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 11:47 am | |
| Ovvv ciddi miisn? Park Bom??? Ben CL'ciyim ve Sandara'yı çok severim 2ne1'den. Ama yinede CL ve Bom'u hiçbirşeye değişmem. Yeni albümleride süper ayrıca! Dont Stop The Music'in bağımlısı oldum bu aralar. ^^ Big Bang'den favorim Seungridir sonsuza kadar hastasıyım, G-Dragon ve Seungri seviyorum Couple olaraktanda *-* Ben biraz psikopatım Kore konusunda, dizilerinden rap hattaha rockuna kadar herşeyini bilirim o yüzden böyle atlıyorum kusuruma bakma. | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 1:12 pm | |
| Hayır canım ne demek koreseverlerin olması çok hoşuma gitti Okulda bu asya sevgim nedeniyle dalga geçiliyorum ama burda beni anlayan birileri olmasi çok rahatlattı beni Bu arada çekikliğe geçmem çok muhtemel asyalı melezlerin dayanışması beni çok duygulandırdı Ve ayrıca Park Bom ve G-dragon forever diye eklemek istiyorum | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 2:14 pm | |
| Bende Park Bom ve G-D diyorum ki fazlasıyla Darayla Gragon'u yakıştıran var benim arkadaşlarımdan. Aynen sınıfta bende o muammeleyi çekmek zorunda kalıyorum çoğu zaman. Bekleriz yani Asyalı Melezlere . | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! C.tesi Ocak 08, 2011 10:29 pm | |
| Böyle bir bağ görünce hemen mi geçsem dedim ^^ Teşekkür ederim bu arada | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 12:48 am | |
| Kore dizilerini hiç izlemedim ama animeler benden sorulur One Piece, Bleach, Naruto, Fairy Tail bu tür büyük mangalar favorilerim Hoş geldin bu arada | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 12:51 am | |
| hoşgeldin ve alex sana katılıyorum izmirde apaçiler heryerde | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 1:04 am | |
| Hoşbuldum Ben baya alıştım aslında apaçilere, artık doğanın bi kanunu gibi gelmeye başladı | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 1:05 am | |
| Yakında o akımda son bulur Gelen gideni aratmasında | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 1:05 am | |
| ben alışamadım hala arkadaşlarla otururken bir gurup gelince gülme krizine giriyorum çeşit çeşit saçlarla dolaşıyolar.Garip garip kıyafetler Aynen Yon katılıyorum ama bunlar gündemde çok uzun süre durdu :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 1:09 am | |
| Tanrı başımızdan eksik etmesi apaçileri, yoksa kime güleriz, nasıl eğleniriz | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 1:10 am | |
| Yeni gelenlere | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 4:28 am | |
| Selam Alexis! İsmine bayıldım ya ^^ Sevdiklerimiz nereyse tamamen aynı ya, bir tek ben Japonca'ya o kadar meraklı değilim o kadar =D Yumurtayı severim ^^ Ama Fen öğretmeni -öğğhh! Dişimi sıkıp -klasik yazılıdan hem de- 76 aldım, sanki normalmiş gibi karşıladı yaa! (Benim fenim de iğrençdir yani, ona göre değerlendirin =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 5:57 am | |
| Teşekkür ederim Ortak yönlerimiz olmasına çok sevindiim iyi anlaşırız o zaman Ve Fen dersi ölsüün istiyorum ! Bu arada yeni melez danışmanımız olmuşsun tebrikler | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Paz Ocak 09, 2011 6:30 am | |
| | |
|
| |
Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Ptsi Ocak 10, 2011 4:23 am | |
| Kardeşim hoşgeldin! Ben de cnbc-e hastasıyımm! Ve eskiden İzmir'de oturuyordum bayılırım İzimir'e Merak ediyorum da , acaba tüm fen hocaları mı bi' acayip? Bizim hoca çok iyi biri ama arada dili sürçüyor. ( kendisi krampona krompon , tıra tir diyen bir şahsiyet ) Ve neden bilmiyorum ama senin en çok cnbce hayranlığını sevdim Arkadaşlarımın hiçbiri cnbce seyretmiyor ve ben o diziler üzerine tartışacak birini bulamıyorum! Artık konuşuruz birlikte | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Salı Ocak 11, 2011 10:54 pm | |
| Hoşgeldin fenerbahçeden bende nefret ederim hihihi | |
|
| |
| Konu: Geri: Selamlar Kamp Sakinleri ! Çarş. Ocak 12, 2011 5:15 am | |
| Gs neyse iyidir de bende fenerbahçeyi sevmem ! | |
|
| |