| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 4:37 am | |
| Bensiz atışmışlar yine Geldim, gördüm Lucy güzel yazmış Kev'e Divana ne gerek var muhabbet gerek sadece Bunu ben başlattım, devam etmesin yinede Bu hiç hoşuma gitmese de Atışma olmasın şiir bahçesin de Atışma değilde aşk şiirleri bekleriz Acaba gelir mi Lucy'den bir tane.. Yon dostluk elini uzatmıştır. Tokalaşmak size kalmıştır. Belki Divan yazmaktan anlamaz ama, En güzel aşk şiirini kendisi yazmıştır Benden bir dost eli geeeeliiiiyor | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 5:31 am | |
| Kardeşim aslında çok haklı Olmasa kardeşim olmazdı Ne kavgalar ne sohbetler yeridir Buraya birkaç aşk şiiri gerekir Belki boş konuşuyorum ama Ben mutluyum yine Kafiyenin Kralıyım ya Kim ne derse desin banane | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 6:16 am | |
| Başlamış yarışlar artık, Yeni bir ödül mü geliyor? Yok artık! Uzunluksa en önemli etken, Alın size bir melez, okulu eken.
Okul değildir bütün hayat tarzım, yo Benim oturduğum yer aslında bilinmi-yo Bilin ki aldım ben yeni bir kitap, İçinde yazıyor, aşk ve ihtiras.
Lucianna şiiri döktürü-yo Kimse o kıtaları geçemi-yo Aslında biraz uğraşsam geçermişim, Bir yandan da sollayıp gidermişim
Yo-yolar ile başladık, ipi sardı bizi, Kalbi saran, aşktır, ta kendisi Unutmayın, şiirde önemli olan dize değil, İçinde yatan anlamdır-yo
Ben buradayım ben, Benim adım Alex Nike, bizzat ben! Bu hiphop şiirle herkesi sollamışım, Bir de üstüne asfaltı kazımışım,
Herkes bakıyor, ağızları açık Ben ise bakıyorum, merhametli aşık Sen sevgilim, varsın içimde, kanımda Hergün çıkıyor testten, aşkın, uyuşturucu gibi kanımda
Yanlış anlamayın, yoktur kötü niyetim Adım Alex'dir. Bu mesajın sonrasını da bilirim, Anlarım bir sollama çalışması ama, bana her yol asfaltlı yol, Geçmek gerekiyorsa, buyur sana ayarsız yol,
Bakıyorum da, kimse geçemedi, Formula 1 gibiyim, ezdim geçtim. Bir de PC başındaki Hip-Hopcu tavırlarım, Andırır size, asıl adımı.
Kavga etmek değildir amacım, Tek mesajım, barıştır daim Savaşlar ne olursun olmasın Bu şiir de savaşan herkese gitsin.
Kafiye herşey değildir bana göre, Söylemiş ama Kev, nafile Kim pek dikkate alıyor ki şiirleri? Amacımızdır, dinletip sevdirme
Şiirim son kıtası, üzücü bir kıta, Ne yazıkki bu da uyuşturucu gibi kanımda, Yine yanlış anlamadan, Sıvışıyorum ben hemen aradan.
Yow-Yow | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 6:30 am | |
| Şiir okuyabilirim ama yazamak? .p dalga geççmeyin ben ve yazmakk:D | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 12:09 pm | |
| Lucy duramaz ki atışmadan, Yine de tutacak kendisini... Belki fazla boş konuşmadan, Yazabilir bir aşk şiiri. Yalnız bu gece değil üzgünüm, Tabii ki gönlünün var bir sahibi Fevkalade biri. | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Ocak 11, 2011 6:24 pm | |
| lucy haikuya yeni bir anlam getirdi Fevkaledeyimin sonuna ''biri'' ekledi O cidden fevkalade biri | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Ocak 12, 2011 6:15 am | |
| Indostanlı altı adam Öğrenmeye pek düşkündü Fili görmeye gittiler Oysa hepsi kördü Her biri elleyerek Aklıyla gördü Birincisi file yaklaştı Ve rastlayınca Enli ve kuvvetli böğrüne Başladı haykırmaya "Tanrı beni korusun! Ama fil, Benziyor tıpkı bir duvara İkincisi fildişine dokunup Bağırdı, "Hayda! ne var burada? Böyle yuvarlak ve pürüzsüz ve keskin? Şimdi dank etti kafama, Fil denen bu mucize Benziyor tıpkı bir mızrağa! Üçüncüsü hayvana yaklaştı Ve tutunca kıpır kıpır gövdeyi elleriyle, Cesaret etti konuşmaya, "Demem o ki fil, Benziyor tıpkı bir yılana" Dördüncüsü hevesle elini uzattı, Ve dokundu diz kısmına "Bu mucizevi hayvanın her yeri," Dedi "Dümdüz valla. Besbelli fil Benziyor tıpkı bir ağaca!" Beşincisi şans eseri kulağa dokunup, Dedi ki; "En kör adam bile Söyleyebilir bunun neye benzediğini; Fil denen bu harika, Benziyor tıpkı bir yelpazeye!" Altıncısı çok geçmeden başladı Hayvanın sağını solunu ellemeye Derken, sallanan kuyruğu tuttu, O geçti eline, "Demem o ki fil, Benziyor tıpkı bir ipe!" Böylece Indostanlı bu adamlar Bağıra çağıra ve uzun uzun tartıştı, Her biri kendi görüşünde Fevkalade katı ve iddialıydı Oysa her biri kısmen doğruyu bilmiş; Ve hepsi yanılmıştı. Eee ne diyorsunuz güzel mi? Ve Indostan'ı soracak olursanız Indostan=Hindistan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Ocak 12, 2011 6:20 am | |
| Tamara! O kadar kitap yazıyorsun May'le! Bu mu zor geldi şimdi söyle? Bak ben bile yazıyorum böyle, Seni sinir etmek işime geliyor işte, Ne? ama öyle!
Gıcık mıyım ne?
| |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Ocak 14, 2011 12:55 pm | |
| Ares kızı bunu kendi mi yazmış? Yazdıysa çok başarılıymış. Doğrusu beklenmez ama Ares çocuğu şiir yazmış Soralım bakalım nasıl yazmış. Anlat bakalım Ares kızı nasıl yazdın? Bunu yazarken kimden ilham aldın. Doğrusu çok takdirimi kazandın. Acaba bir tane daha yaparmıydın ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 15, 2011 2:15 am | |
| Yazarsa Ares kızı bir şiir daha, Kızmam bir daha Ares'in çocuklarına. Ares şiir de yazarmıymış ? Yoksa Ren'in annesi mi yazarmış ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 17, 2011 1:06 am | |
| birincisini ben yazmadım =(
yazamam ben bir şiir olsa olsa saçmalık ! Ares kızı yazamaz şiir, Ama şu bir gerçek annem hayatta yazamaz şiir!
ama felsefem iyidir uydurma olabilir ama komiktir işte sizlere bir örnek! "Olmak ya da olmamak! işte bütün mesele bu değil! asıl mesele aklından geçen saçmalıklara uymaktır!"
uzun mu oldu felsefem? Ne yapalım böyledir benim kafam sizlerin aklından neler geçer bilmem şahsen ben saçmalarım
bunu ben yaptım işte Saçmalayarak, uydurarak. Felsefemi uydururum her şeye takılın kafanıza göreeeee!! | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 17, 2011 8:51 am | |
| Nasıl gidiyor millet ? Olacağım başınıza illet Let, let, let Hıyarlı baba aklıma geldi bir an | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 23, 2011 12:53 pm | |
| İyidir işte ne olsun, Canavarlar vesaire... Sen ne zamandır yoktun, Gelmen hayırlara vesile. ^^
Ares şiir yazamaz belki ama Aşkı bilir, Afrodit kadar iyi Çok derinlerde gizli olsa da Çocukları biraz yufka yürekli. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 12:18 am | |
| Burayı görünce merak ettim Girip bir bakayım dedim. Şiir yeteneğim yoktur ama, Bir denemek istedim. Lucy'nin gelmesine çok sevindim, Günlerdir ona hasrettim. Bu sefer ben gitsem de Dönünce onu göreceğim. Derslerden bıktım artık Ama bu öğrencilere de yazık O kadar çalışıyoruz da Sorular niye bu kadar kazık ? Biliyorum çok saçma oldu. Kamp melezlerle doldu. Benim artık gitmem gerek, Hoca yine bir soru sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 12:54 am | |
| Yarı yıl tatilleri öğrenciye dost olsada, Düşman oluyor meleze be ya! Maceradan mahrum kalacağız, Oynayacağız 7/24 Point Blank ya!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 1:14 am | |
| Tartarusa bile götürseler, Kmseye aşık olmam Büyü müyü yapsalar, Onları gebertirim. Şirin bir Ares kızı olarak derim: dayarım bıçağı boğazlarına, sokarım mızrağı karnına. kırmızı şeyler fışkırırsa ben yapmadım ya? derim masumca ama, Aşk bana göre değil, Anlarsınız ya? ^^ 'Sallayınca böyle oluyor, aşka gelince: Bidiğim kadarıyla Afrodit sevdirir kaçarmış. Kızları da öyle yaparmış, Biz şimdi öyle miyiz? Söyle, öyle miyiz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 3:14 am | |
| Değildir Ares Evladı, değildir, Birini sevsen yeridir, Daha çok çalışman, Yon gibi olman gerek Şair olman için.
İnsana sevdirir, Afrodit eyvallah, Ama bizi bırakır yanlız onunla, Bizimkisi bir aşk hikayesi, Biri koyu mavi, biri beyaz.
Beni bıraksa bile sevgilim, Ben sevdim onu ilelebet. Dest-i İzdivaç gibi değil bizimki, Cesur-korkak ilişkisi biraz.
Tartarus'a gönderseler, Gitmeye değer birşey, Gerek Ceza çekeyim Tarlalarda, Gerek başkasından işkenceye değer.
İşte böyledir aşk Ares kızı, Kaçamak olsada bazen, Sevgidir %99.90'ı, Sende sev, güzeldir Ares kızı.
| |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 4:58 am | |
| Alexis okudu şiirleri, Pek beğendi hepsini Olsa da pek tanınmayan biri, Sever o tüm melezleri. Durdu şimdi burada, Bekliyor puanlamaları Daha yeni belki ama Sevdi sanki buraları. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Ptsi Ocak 24, 2011 9:36 am | |
| Sevsin Alexis kampımızı Çünkü fark etmese de henüz O da oldu bizim gibi yarı-tanrı Artık onu hayatta bırakmayız. Eh Ares Savaş Tanrısıdır lakin, Aşkın da adamıdır içlerinde. En taş kalpli çocuğu bile Eros'un kardeşi olduğunu inkar etmesin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Ocak 26, 2011 2:20 am | |
| Şiir bahçesi nerdesin ? Bir başlık iki gün, Cevapsız bırakılır mı ne dersin ?
Bırakılmaz tabi ya, Hemen bakmalı birileri buraya. Duyuralım sesimizi tüm kampa, Çağıralım tüm melezleri buraya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Ocak 27, 2011 1:36 pm | |
| Çağrına ben kulak verdim Pers, Bilmem olur mu şiir bahçesi mest Ama karne günü şerefine Döktürülmeli şurada düz veya ters. Ey ahali hepinizin karne gününü kutlarım! Karne aldığınız için değil, tatiliniz için. Biz melezlerde disleksi var hocalarım, Sözlü notlarını bol verin onun için. Melezler tatilde kampa gelirler Birlikte şarkılar söyleyip eğlenirler. Bazıları yaramazlık da yapar, Çilek tarlalarındaki Dionysos Tatil boyunca gözünü dört açar. Tatil demek Melez Kampı demek, Bir kısmını tanrılara adadıktan sonra Gazinoda afiyetle yemek yemek, Ardından kamp ateşinde mola, Belki harpyalarla biraz dövüşmek. Alın size melezliğin rehberi! Kampa gizlice aburcubur sokmanın keyfi, Onların dışında kimse tarafından anlaşılabilir mi? | |
|
| |
Hektor Carter Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Ocak 28, 2011 2:34 am | |
| Geldi yeni çocuk aranıza, Döktürmeye başladı biraz mısra. Biraz yeniyimdir burada, Ama tanırsınız siz beni sonunda.
Aldık karneleri, Girdik tatile, Hadi bir tahmin, Ben kimim diye?
Belki anlamışsınızdır düşük çenemden, Belki de yazdığım kötü şiirden. Bulabildiniz mi kim olduğumu ? Yoksa anlamadınız mı Pers olduğumu ? | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Ocak 28, 2011 2:46 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Ocak 28, 2011 3:00 am | |
| Pers döktürmeye başladı yine Yoksa Hektor mu demeli yenimize Kim bilir o da Pers gibi olur Geldiği andan güç puanını doldurur Kampa biri daha gelmiş Hemen tanışmalı Hatta adaşım imiş Birer rp yapmalı Ve herkese iyi tatiller | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Ocak 28, 2011 4:55 am | |
| Konusuz şiirler çoğalmış yine, Yon ile ben düzeltelim gene, Yon gelsede bir an önce, Döktürse şurdaki yaprakları bir an önce.
Yon geldi mi diye baktım başlığa, Gelmemiş, o gelir birazdan, Kafiye yapamadım sinir oldum yandan yandan, Yon gelsede keşke, Düzeltsek şu şiir işini bir an önce. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 29, 2011 8:59 am | |
| Balıkesir'den geldim Yolda bıktım kustum Çok da sıkıldım Ama hala harikayım Kırk yılda bir bir şiir yazdım idare edin artık ^^ | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 04, 2011 7:20 am | |
| Yine de girdim bu foruma ben, Yeteneğim olmamasına rağmen, Alex'in şiiri benimkini ezse de, Son satıra bir şey bulamadım neyse.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 09, 2011 5:31 am | |
| Bu başlık niye çok altlara düşmüş yine Kalmamış kampta şiir sever melezler, niye Hemen bu başlığa koşturmalı Kampı şiirlerle coşturmalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 10, 2011 5:06 am | |
| Melez ahalisi isterde Yon gelmez mi ? En güzelinden kafiyeleri döktürmez mi? Ama illa ki ona mı ihtiyaç var ? Ne de olsa bu kampta bir çok şair var.
| |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 10, 2011 6:37 am | |
| Hiç öyle sanmasın Yondaime, Lena hiç de değil öyle, Yazarsam bir şiir güzelce, Şaşıp kalırım öylece... | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|