| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:13 am | |
| Lucy gelmez Pers'ün lafı üzerine bir daha buraya O kadar mı kötüdür ki kimseden övgü almaz? Hem nereden çıktı bu iltifatlar Parlak Tanrı'ya? O Ne kadar zorlasa da Pallas kadar olamaz. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:18 am | |
| Haiku'mu bir süre erteleyerek Lucy'ye şiir adıyorum Lucy gelmezse olmaz şiir bahçesi Güzeldir şiirleri, parlaktır dizeleri Neden iltifat ister güzelleri Olmaz ki böylesi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:20 am | |
| Demiş siz olmasanız burası çekilmez, Lucy övgüsüzlüğe hiçbir zaman gelemez. Sinirlendi yine geçti mani tipine, Ah kim Yon'dan süper bir haiku istemez? | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:22 am | |
| Geliyor benden bir haiku Lakin isterim önce konuyu Lucy verirmi bana bu onuru Verirse Yon'dan gelir bir haiku
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 9:04 am | |
| Elfler olsun diyeceğim ama mitoloji sitesindeyiz, İyisi mi konun Apollon olsun, kimseyi şaşırtmasın. Aslında Apollon'un da havalanmasını istemeyiz, Gönül ister yaz Satellite için madem aşıksın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 9:17 am | |
| Haiku ona kısa gider Benden Sat için bir şiir geliyor.. Gözlerim aydınlandı karanlıkta Gördüğüm bir yılkımıdır Gözlerimi bağlayan da nedir Güzel ay ışığında Gözlerim ona bakmaktan aciz Gönlüm sevgime karşı koymaktan biçare Yürüyüşleri narin, aheste. Borçlandım kalbime geldi aklıma haciz Ey güzelliği ay ışığını bastıran Ey yüzü güneşi bile kıskandıran Burak kalbim sende kalsın Artık ihtiyacım yok ona Kısa sürede yazabileceğim en güzel şiir umarım beğenir | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 9:44 am | |
| vaay süper ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 9:48 am | |
| O halde duygulara tercüman bir haiku, Kesinlikle bayıldım bu şiire, Şimdi bahçemize Sat'ı bekliyoruz! O da sevdiği için döktürse. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 10:46 am | |
| Satellite Yon'a teşekkür eder, Aynı hisleri ona besler, Ama böyle şiir yazamaz, Onda yetenek aranmaz. Ama madem istiyor Yon, Artemis'e karşı da olsa, Satellite onu seviyor, Hep onu düşünüyor. Lucy'i de tebrik ediyor, Yon'u dile getirdiği için. Sat herkesi seviyor, Arkadaşları olduğu için | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 10:48 am | |
| Alex bu yazıları okumaktadır, Perseus'un kafasını yarmaktadır, Sat'i kendi haline bırakıp, Lucianna'ya kopmaktadır.
Küsmesin Lucianna bize, Biz çok kötü küseriz ona, Yahu sapıttı bu şiirde, Bitirelim o zaman bizde! | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:01 pm | |
| Pallas da buraya geldi o halde... Birkaç tahtası eksik olsa da, Kızımdır bu çatlak Lucianna; Kimse ona kırılmasa, küsmese, Ben de ayırmasam birini moleküllerine.
Lider Avcı bu sözlerin duyulmasın, Yoksa Ay Tanrıçası seni yaşatmaz. Bence Apollon oğlu ayağını denk alsın, Çünkü Artemis ile asla yarışılmaz. Bilgelik Tanrıçası der bunu, Herkes bilir; onun sözleri yabana atılmaz.
Gelelim Hephaistos oğullarına; Organik canlılarla bu haşır neşirlik nedir? Neden bu çocukların eli demir tutmaz? Kampın silah stoğu hızla tükenmekte, Hephaistos kulübesi atölyeye uğramaz... Bakın silah mahzenine bomboştur, Ey çocuklar bırakın burada döktürmeyi, Apollon kulübesine şiirle karşılık bulunmaz. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:13 pm | |
| Herkes birşey yazarken, Kıskanır Serena içten içten, Yinede aklı yosun kafasındadır, Bekler gelmesini mutsuz mutsuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:19 pm | |
| Bıraksın o yosun kafayı Serena, Hem varmış şiire de yeteneği... Gitsin kahin olsun Olimpos'a, Kanmamalı kimsenin aşkına. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:19 pm | |
| Athena azarlamıştır bizi Almışızdır dersimizi Ama ne yapalım şiir yazmak eğlenceli Hem bizim üzerimizde lanet yok mu ki ?
(cidden bizim üzerimizdeki lanet ne oldu ? ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:21 pm | |
| Leo'ya teşekkür edin; yiğit kardeşinizdir, Festus ile dönmüştür 9 numaralı depoya, Tanrılar da laneti dağıtmaya yeltenir, Malumunuz yapılacak uçan gemi 6 aya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:23 pm | |
| Doğru söylüyorsun athena, Unutmuşum ben onu ya. Hemen gidiyorum atolyeye, Bir kaç demir dövmeye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:24 pm | |
| Serena sevemez başkasını, Bırakamazda yosun kafasını, Başka bir sevgili bulmayacak, Artık tek aşkı Stephan olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:26 pm | |
| Stephan da kimmiş, Zeus'un bir şimşeğine bakar! Serena kafasını bozmasın, Athena canlar yakar. Gece gece Tanrıça'yı ne diye sinirlendirirsin? Sevgilinin ölümü ellerimden olsun mu istersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:30 pm | |
| Neden kızar Tanrıça Athena? İstemez mi kızı mutlu olsun? Stephan ve Serena pekte yakışır, Zaten ayıramaz kimse bu iki aşığı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:34 pm | |
| Athena kızar çünkü sevgili olayına karşı, Serena bilmez mi annesi ne çağ dışı? Bu şiirler Bir Yaz Gecesi Rüyası'na döndü, Shakespeare görse eğilir önümüzde başı. ^^
Neyse selametle kalın Athena'nın Olimpos'ta işleri vardır, Tanrıçalara layık yatağı karşısında uzanmaktadır. Bakmayın böyle otoriter göründüğüne, Uyku onun en büyük zaafıdır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:38 pm | |
| Serena kızar annesine, Ama ne yapabilir bir tanrıçaya? Keşke Aaphrodite burada olsa, Serena'yı korusa. Annesinin gitmesine üzülür, Burada olsa hep keşke, Kızsada özler annesini, Çünkü o annesinin kızı! (saçma oldu kabul!! ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:00 am | |
| Ey görkemli Tanrıça Athena, Hiç mi demezsin 2011'deyiz? Serena gibi güzel kız bir başına Kalır mı hiç, hangi devirdeyiz? Benim kardeşim hep mutlu olmalı, Yosun Kafa gitmişse bir başkasını bulmalı. Eğer onu unutamıyorsa da, Bir şekilde kafasını dağıtmalı. * Öğlen vakti şenlendi yine kulaklarınız, Şanslısınız, Lucy sizin yoldaşınız. Fevkaladeyim. ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:06 am | |
| Yon'suz haiku yapılırımı Kulaklar bensiz açılırmı Beni de çağırsaydınız ya Fevkalade burada eksik kalır mı ? Biraz saçma oldu ama daha ısınmadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:17 am | |
| Çağrıyoruz seni Apollon'un oğlu, Gel de döktür bakalım şu bahçede. Fevkaladeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:31 am | |
| Saat 05.40'ta yatmanın verdiği yorgunluk var üzerimde, Bilmiyorum acaba yapabilirmiyim kafiye ? Benden size bir tavsiye, Kalmayın siz saat 5'e (didaktik oldu ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:34 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 12:36 am | |
| Yon döktürdü yine şiirini Oldu Lucynin istediği Yon fevkalade | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 1:47 am | |
| gitmeden önce son kez bir şey yazmak istiyorum İlk baharda görüşmek dileğiyle Eduard Şiir yazamaz sanmayın sakın Yon kadar güzel olmasa da yazar bir takım Sanmayın, sizi bırakıp gitti. Öyle olması gerekliydi. Dönecek, zaman yakın. Bir ay kaldı sabır, Sahte oldu bu takım. Eduard gider siteden. Üzülür meraklı yüzlerden Beni unutmayın der, Boşuna akıtmayın ter, Eduard gider siteden. Zaman geldi artık Ben gideyim, sabır. Hepinizi özleyecekken Eduard gider siteden. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 2:39 am | |
| O hurda kafayı bir elime geçirirsem Olacaklardan ben sorumlu değilim Moda oldu bırakıp gitmek de, heyhat! Zihindeşenim, çok pis deşerim. Yon yine döktürmüş tüm övgüler gitsin ona Apollon buraya gelmedi ama hala... Biri çağırsın şu Tanrı'yı her neredeyse Çocuklarının marifetini görmedi valla. Bu da okursa diye Yosun Kafa'ya, O kim oluyormuş da üzüyormuş kardeşimi? Bahara geleceğim dedi, hele bir gelmesin, Erre es Korakas deriz ona. Aman bu Lucy başladı saçmalamaya Yine de okunmaya değer yazdıkları Fevkaladeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Ocak 09, 2011 3:05 am | |
| Yon'dan özendim Claire'e bir şiir yazmayı deniyorum Sen olmassan ne yaparım, Ben ışıksız,umutsuz kalırım. Korkarım her göreve gittiğinde, Telaşlanırım başına bir iş gelecek diye. Afrodit'in kızısın, Ama ondan daha tatlısın. Sen kalbimin sahibi, En güzel aşksın ! Ruhumu alsan Farketmez, Kalbimi alsan Farketmez, O ruh,O kalp sesinle kalsın, Bırak her daim peşinde dolansın. Elimden anca bu geliyor daha iyilerini yazabilmek isterdim | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|