| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 12:59 am | |
| Aşk bahçesinde ki şiir meraklılarını gördükten sonra forumda bi şiir başlığı olmalı dedim.Bu başlığa aklınıza gelen her türde şiir yazın ama özgün olsunlar | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:01 am | |
| Ahah, süper bir başlık olmuş ya, iyi fikir valla ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 1:02 am | |
| Açıldı Şiir Başlığı, Kaptırma zorbaya harçlığı. Aşk başlığı şiirle dolmasın, Athena bu işe kızmasın. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 4:58 am | |
| Tuttum ben bu şiiri Bu şiiri ben yapmadım ama güzel! Korkma, bu sınıf toptan kalacak Sınavlarda hep sana yardımcı olacak Birler, ikiler karnede parlayacak Onlar senindir hocam, senin eserindir ancak.
Çatma kurban olayım çehreni ey nazlı baba Kahraman evladına bir gül ne bu öfke bu ceza Olsun senin uğruna bu canım feda Haklıdır derslerden kalan öğrenci daima.
Ben ezelden beridir ZAYIF aldım zayıf alırım Hangi hoca bana beş vermiş şaşarım Ben her gün zayıflarla yatıp kalkarım Yırtarım karnemi aileme göstermem atarım
Karnemin tamamını sarmışsa bütün birler Benim iman dolu hocalarım sonra bana ne derler! Evdekiler her gün beni kötüleyip üzerler Bu zayıflar ne deyip üzerime yürürler
Arkadaş! Karneni zayıflara uğratma sakın Biraz çalış bitsin bu alın yazın Bundan sonra beş almak senin hakkın Alışırsın beşlere belki yarın belki yarından da yakın
Aldığın birleri "not" diyerek geçme tanı Düşün sınıftaki onlarca beş alanı Sen tembel öğrencisin incitme yazıktır babanı Verme karneni babana, verseler dünyaları
Kim bu beşlerin uğruna olmaz ki feda Karneyi sıksan fışkıracak "bir" bir daha Söylemese, karnemdeki birleri hocalarım babama Etmese bir dolu karnemden beni herkesin yanında
Ruhumun hocalardan isteği beş almaktır emeli Değmesin yazılıma hocaların kırmızı kalemi Bu birler ki karnemin temeli Ebedi karnemin üstünde benim inlemeli
O zaman annemle babam kırarsa kafamı Her birimden dolayı yerim çehreme tokatı Fışkırır sicim gibi gözlerimden göz yaşları İşte o zaman hapis olurum çıkamam dışarı
Yok ol artık önümden ey şanlı karne Dönsün artık karnemdeki bütün birler beşe Yer verme karnede artık birlerle Hakkındır senin de sevinmek karnede Hakkındır! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:01 am | |
| Çok iyiymiş ama şimdi senden de özgün bir 2lik alalım en kötüsünden | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:02 am | |
| Ezberimde olan bir şiir "Sakarya Türküsünü" yazmak isterdim ama Ama yine de gelsin benden yeni bir Haiku! Açıldı şiir başlığı Gelsin şairlerin şarkısı Fevkaladeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:02 am | |
| Hep sonunda ''Fevkaledeyim'' var süpersin Yon | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:04 am | |
| Titanın Lanetini okudun mu ? Orada Apollon şiirin sonuna bunu getiriyordu benimde çok hoşuma gitti | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:06 am | |
| Benim yazdığım bir şiiri okumak istemezsin enişte. Eğer çok istiyorsan internet yanı başımda. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:07 am | |
| Okumam mı 2 defa hemde.Evet hatırlıyorum onun kendini beğenmişlikler yaptığını şiirlerinde o zaman benden bi daha: Apollon kendini çok beğenir, Şiirleri herkes tarafından sevilir. Ağzını açtımı susturamzsınız onu, Çünkü o Zeus'un Oğlu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:08 am | |
| Yok ben senden duymak istiyodum şiir.Merak etme çok kötülerini de duydum | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:19 am | |
| Ehh buraların en süper şairi olmadan buranın tadı tuzu olmazdı Ahh siz bilmiyorsunuz değil mi ? Buranın en eski şairi benimdir Gelsin destansı yüce melez Gelmesin bu şiirin sonu tez Anlayacaksın buranın en iyi şairi kim ? İlelebet silinmeyecektir bu isim Neyse geçelim şu tanıtmayı Anlarsınız sonra benim hayrımı Sinir olmayın anlayın biraz Olamazmıyım azıcık haylaz Apollon oğlu şair doğar Şair olmazsa çapkın doğar Ah bakın ne şanslıyım ki Bende ikisi de var | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:20 am | |
| Vaay süpersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:27 am | |
| Sağol yeni ve cesur kardeşim Bu arada rp partnerin kim ? Neyse bu işler benden sorulmaz Kev'in şakalarına doyum olmaz Cevabı kest | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:34 am | |
| Kev'in cevabı kest, Ona oldum mest. Yazdıkları çok iyi, Pers böyle şiir yazamaz ki ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:37 am | |
| Yazar bence şiiri , yazar Zaten buraya gelen oldu yazar Sen hala cevap vermedin soruma Rp partnerin varmı çıldırtma insanı burda Merdiven stili | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:40 am | |
| Claire Angel Deeply benim partnerim, Onsuz bu oyunun zevki çıkmaz giderim. Şimdi aldın mı cevabını, Benim beyin yoruldu,tıkandı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:47 am | |
| Şiir yazdında beyninmi tıkandı Sen Hephaistos çocuğu değilmisin Yap bir soğutma cihazı
Kev'in fikirler çok parlak Ne bekliyordunki çocuktan Apollon oğlu olacak Of ne uzun olmuş yukardaki dize Eee ne olacak şimdi bize
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:55 am | |
| Üstümüzde lanet var, Biz yapamayız artık icatlar, Umarım en kısa zamanda birisi, Bu laneti kırar.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 5:58 am | |
| Leo geldide kırılmadımı lanet Eğer kırılmadıysa söyle net Hayat bir oyun biloyormusun Nerden aklıma geldi bu...Sinirleniyormusun ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 6:03 am | |
| Kırılmadı lanet, Hala üstümüzde şu illet ! Gitti artık benim kabiliyet, Oldumu bu şiir biraz daha net ? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 7:45 am | |
| Di Immortales!! Bu nasıl bir yetenektir? Böyle ahenkliyse şiirler, sahibi Kev demektir. Lucy sadece bir Athena kızı ne anlar yazmaktan, Dese de inanmayın çünkü; onun içinde bir cevher gizlidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 7:51 am | |
| Lucy'de döktürdü şiirini, Katılmalı aramıza yenileri, Hadi yokmu başka birileri ?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 7:54 am | |
| Bir haiku daha.. Lucy geçmiş Kev'i Pers ister yeni şairi Fevkaladeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 7:57 am | |
| Fevkaladedir O, Çünkü babası Apollo.(apollon) Yazar sürekli haiku | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:01 am | |
| Haikulardan gidiyoruz demek? Bence buraya bir Apollon gerek. Ey Güneş Tanrısı duy sesimi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:04 am | |
| Şiir ve sanat tanrısı olan babama adadığım "şiir" haiku değil Ok ve yaydır kullandığı Parlar Güneş gibi zırhı Kehanetlerin tanrısı Babam Yüce Apollon Güneştir onun mekanı Sağlamdır olimpostaki tahtı Gücü her tanrıdan Farklı Babam yüca Apollon Çok iyidir yaptıkları Yıkım yapmaz iyileştirir insanları Sağlık ve Hekimlerin Tanrısı Babam yüce Apollon Biz onun şen şakrak çocuklarıyız Melez kampındaki canavar avcılarıyız. Güçlüyüz ve şanlıyız Yaşasın parlak babamız Apollon gelip bunu görsün | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:07 am | |
| Apollonsuz bu başlık geçmez! Hele Yon ile Kev olmasa, Bu başlık hiç çekilmez ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:09 am | |
| Lucy'den bir şiir gelsin Yeni haiku'mu yazacağım Birde son dizesi fevkaladeyim olmayacak " Alkış" | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Ocak 08, 2011 8:11 am | |
| oooo merakla bekliyorum | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|