| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 10, 2011 8:10 am | |
| Bence konunun artık değişmesi gerek Haydi okullardan bahsedek Açılmasa şimdi o hapishane Ne güzel olurdu değil mi? Ödev verecek Katili olacağımız kişi Ödevi unuttuğumuzda Kafamızı şişirecek Gelse yaz da hemen tatile gitsek
güzel oldu xD | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 10, 2011 8:13 am | |
| Okul açılmasa, SBS olmasa, SBS mağdurları, Bir ömür mutlu yaşasa... Ama olmaz bu asla, Nimet varken hala, Belki bir gün acır bize, Çubuklarını verir elimize | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 10, 2011 8:26 am | |
| Biz de o çubukları alıp Deşeriz onun her bir tarafını xD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 13, 2011 1:17 am | |
| uuu rock^n roll yaşasın rpg sitesi bizede verin biraz roll | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 13, 2011 1:58 am | |
| Burayı Lenny ve Thay'e kaptırmayalım Yoksa çevirirler sohbete Şiir yazmaktan şaşmayalım Hadi siz koşun geyik bölümüne ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 13, 2011 2:03 am | |
| Teşekkürler Lexi ama bizim için fark etmez her yeri katarız toz dumana yine de sağol artmesi avcısı kızdın diye vurma bizi okunla xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 13, 2011 2:15 am | |
| Sizden korkulur Thalia Afrodit kızı olmana rağmen Gönderirsin bizi Tartarus'a Ve asıl sen bana vurma Azap çektiren kılıcınla Yoksa olurum ben Artemis avcılı kıyma (Hehe çok saçmaladım ^^) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Paz Şub. 13, 2011 2:17 am | |
| (bence de xD)
Korkma Artemis Avcısı Vurursam bile hissetmezsin sen acıyı bi' vurursan bana asıl ben olurum kıyma xD | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Salı Şub. 15, 2011 9:03 am | |
| Benim imzamda olan ilk satır benim yapımımdır türkçesi şudur
İyi kahramanın işi birini iyi gistermektir , birini korumaktır , Birinin konulduğu yerdeki işinde ardım etmektir... İyi kahraman spot ışığından uzak durur , eğer işini iyi yapıyorsa onun orada olduğunu bilmezsin... Bazen o sahneye bir sorunu halletmek için çıkar... doğru birşeyi yapmak için... Ondan sonra sen onun orda olduğunu , ne yaptığını anlayana kadar... O gitmiştir... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 4:23 am | |
| ilk satır değil kıta denir ona | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 4:28 am | |
| Evet doğru 1. kıta | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 4:30 am | |
| aman tanrım!!!!sen bir hata yaptın,ben de doğrusunu söyledim!!! bu bir ilk! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 4:32 am | |
| Ben ilk kez hata yapmadım ve beni düzelttiğin için teşekkür ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 4:34 am | |
| şok üstüne şok!!!!!!!! | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 5:43 am | |
| Sadece şiirler ahenklendirmeli bu bahçeyi, Lüzumlu laflar veya gereksiz iltifatlar, Gölgeler önceden yazılmış her heceyi. Yaratır söz kalabalığı yalnızca lakırtılar.
Şiir okundu mu kalbini ağrıtmalı insanın Hep en iyi tarifini yapmalı hüsranın Dersem ki Rose, mutlu olduğum tek yer senin yanın, Anlamalı kuvvetini ona duyduğum koşulsuz aşkın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:33 am | |
| Evet şaşırma sakın Lena sen ne zaman yaptın ki hata? Konu dağılıyor kendiliğinden Neden konuyu dağıtalım ki usta | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:36 am | |
| thalia çok yeteneklisin ama, Robyn çok pis kızdı bana, hata yaptım ama, düzeltirim eyvallah... (bkz.kro avcı) | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:39 am | |
| X'e değer vermeyeceksin öyle körü körüne, Elinde kalem x=5 demeyeceksin, Demeyeceksin işte, x=7 çıkar çünkü. Öyle biyerlerinden uydurmana gerek yok ki.. Problemi çöz yeter... Kaptırmayacaksın kendini mesela, x=7 çıkarsa kırılırsın ve genellikle x=7 çıkar... evet , favori şiirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:42 am | |
| bu şiirin teması ne acaba, anlamadım ama, boşver sen devam et, saçma şiir temana | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:46 am | |
| Şiir temama diyemezsin saçma Sonra ağlayıp matematikten kaçma zaten senelerdir ömrümü çürüttü içimden bir ses der defterin kapağını açma | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:51 am | |
| bu sefer tutturdun temayı, açma lanetli defter kapağını, matematik zehirler insanı, bir tek kutsar lenayı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:57 am | |
| Eğer iyiyse matematiğin Athena kızı olmalıdır dileğin Ben tuttururum her zaman temayı ne gerek vardı ki Jason , kurtardın Hera'yı ? haahha | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 8:59 am | |
| son satır süpermiş, benim kuzen baya yetenekliymiş, neden olmayacak mışım avcı, jason boşver sen hera yı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:02 am | |
| Tutturamamışsın iyi bir kafiye Benden sana iyi bir tavsiye Gel bir Apollon kızı ol Yoksa binip git bir taksiye | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:07 am | |
| olmam ben apollo kızı, kanımda var olmalıyım avcı, lena kız der ki şu avcılar ne iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:16 am | |
| Şiirime başlamadan şunu söyleyeceğim : " Zeus aşkına ! Bu ne iğrenç bir kafiyedir ya (İğrenç kısmı şakaydı ama kafiye gerçekten kötü. ) Kusura bakma kuzen kafiyelerin çok kötü Sabah kalkınca küfrediyorum çünkü çalar saatim çok öttü Ben bir Apollon oğluyum belli ediyorum her huyumdan Seni sinir ettim bence soluyorsun şuan burnundan | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:20 am | |
| Ozan Alexis katıldı Lena'ya Avcı olmak var şu dünyada Sadece Güneş'in çocukları Şiir yazacak diye bir kural varsa Görsün Ay'ın gücünü tüm dünya ! (Ay fena gaza geldim sfgfh. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:21 am | |
| ben kolay kolay sinirlenmem, ama sinirlenince doğru düzgün düşünemem, beni sinir eder ancak iyi şiir yazan kuzenlerim, kafiye sorun değil şair olmayı düşünmem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:24 am | |
| alexis çok haklı, rocco çok kaşındı, kör edici ay ışıkları, savuşturdu güneşin çocuklarını. (bu o kadar kötü olmadı ) | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|