Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bayrak kapmaca...Tühh :)

YazarMesaj
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

Bayrak kapmaca...Tühh :) Empty
MesajKonu: Bayrak kapmaca...Tühh :)   Bayrak kapmaca...Tühh :) Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 12:26 am

9- 'Bayrak kapmaca' yarışında yaşadıklarını anlattığın bir rp yazacaksın.
Mekan: Orman
Katılacaklar: Sadece sen.

Yarışma başlamıştı.Hepimiz yerlerimizi aldık,ben kırmızı takımın bayrağıyla ilgilenecektim..Lucianna ve Stell Jenny ve Crist’le ilgileniyorlardı.Bu fırsattan yararlanmam lazım dedim kendi kedime ve sessizce Robyn ve Hector’un durdukları yere doğru ilerledim.Oklarım hızlıydı,can yaktığı söylenemezdi ama bayıltıyordu.Eğer Robyn ve Hector’un beni fark etmeden nişan alabileceğim bir yere gidebilirsem bayrağı kapabilirdim.Sessizce bayrağın olduğu tarafa doğru ilerledim.Lucianna ve Stell meşgul olduğu için beni fark etmelerini beklemiyordum.Sessizce yaklaşmaya devam ettim.Yaklaşmıştım buradan atabilirdim ama ihtimal yarı yarıyaydı ben tam istiyordum.Sessizce yaklaşmaya devam ettim.Birden gözüm Robyn’e takıldı.Kahretsin,beni görmüştü.Hector’a söylemesine fırsat bulamadan onu vurdum.Yere yığıldı.Hector’da birisi tarafından izlendiğini anladığı için etrafına bakınıyordu.Sanırım hastaydı,halsiz görünüyordu.Hector’u da vuracak,bayrağı alacaktım ve biz kazanacaktık.Tam Hector’u da vurmak için yayımı germiştim ki boynuma dolanan kılıçla gerildim ve aceleyle okumu Hector’a fırlattım.Tam isabet…Şimdi boynuma dolanan şeyin sahibinin kim olduğunu anlamam gerekiyordu.Ki fazla düşünmeme gerek kalmadı,

‘’Yakalandın.’’

Kahretsin.Beni Lucianna yakalamıştı.Şimdi tek yapmam gereken beklemekti…
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm

Bayrak kapmaca...Tühh :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bayrak kapmaca!
» Bayrak Kapmaca 5*
» Bayrak Kapmaca !
» Bayrak kapmaca
» Bayrak kapmaca!