Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Melez Konseyi - Haberleşme Paz Ocak 02, 2011 1:58 am | |
| Konsey başkan yardımcımız Lucianna tüm liderleri toplantılardan haberdar etmenin zor olduğu gerekçesiyle bu başlığın açılmasını istedi. Sadece bilgilendirme amaçlı olarak Stella ve Lucianna tarafından kullanılabilecek. Önemli bir konuda görüşülmesi gerekirse kulübe liderleri de yazabilir buraya. | |
|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Melez Konseyi - Haberleşme Paz Ocak 02, 2011 2:33 am | |
| Evet, başlık için teşekkürler anne. İlk duyurumu yapayım o halde, Melez Konseyi kısa bir zaman için açıldı: Atlas İle MücadeleTüm kulübe liderlerinin katılımını bekliyorum, lideri aktif olmayan kulübelerdeki en kıdemli üyeler de kardeşlerini temsilen gelebilirler. Katılması zorunlu olanlar; Afrodit lideri Anna Blair, Apollon lideri Ange ve Hestia lideri Ramona. // veya onların kendilerinden sonra en kıdemli olan kardeşleri. | |
|
| Konu: Geri: Melez Konseyi - Haberleşme Ptsi Ocak 10, 2011 7:49 am | |
| Liderler!! Tam 8 gün oldu tık yok kimsede. (Robyn yazmış ama neyse ) Derhal yazın şu konseye! | |
|
| Konu: Geri: Melez Konseyi - Haberleşme Perş. Ocak 27, 2011 9:44 am | |
Arkadaşlar Daedalus'un Projeleri isimli konsey toplantımız başlamıştır. Tüm liderlerin katılımını bekliyorum.
Katılması zorunlu olan liderler: Hephaistos kulübesi lideri Apollon kulübesi lideri Afrodit kulübesi lideri Artemis kulübesi lideri Hermes kulübesi lideri Ares kulübesi lideri
Önermeleri gereken melezler ilgili başlığın ilk postunda yazıyor. Şimdiden katılacak herkese teşekkür ediyorum.
| |
|
| Konu: Geri: Melez Konseyi - Haberleşme Çarş. Tem. 06, 2011 11:43 am | |
| Evet, Karanlık Miğfer'in konseyi toplandı.
Katılması zorunlu olan kulübe liderleri; Zeus, Hades, Afrodit, Amphitrite, Nyks, Hermes, Demeter, Hestia.
*Bunun dışında uygun olan diğer tüm liderlerin de katılımını bekliyorum. | |
|