| Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) | |
|
+6Hermia Aigian Cocteau Cristina Black Edward Kevin Hawke Robert Harris Lucianna Fackrell Rose Denise Harris 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 12:54 am | |
| Katılacaklar: HermiaHectorAnnalynneAledaEdwardben. Kehanet: Güneşin oğlunun oku ufukta parlayacak, En hırslı olanın eli tüm silahları kavrayacak.Karanlıklara hükmeden bu sefer yalnız olmayacak,Dalgaların kızı yanlarında yer alacak.Tüm güzelliği ve zerafetiyle labirentte Afrodit kızına,Tanrıların Habercisi'nin kızı yoldaş olacak.Kayıplar olacak çok yazık, gözyaşları yürekleri dağlayacak.Altı kahramanın zorlu mücadelesi, Deniz Tanrısı'nın evinde son bulacak. Kurgu Özeti: *Altın postu koruyan evcil ejderhamız kayıplara karışır *Bunun üzerine Tanrıça Athena Büyük Ev'deki konseyi toplar *Kulübe liderleri, göreve katılmasını istedikleri kişileri önerir *Uzun bir tartışmanın ardından, göreve çıkacak 6 kahraman belirlenir *Amaçları, ejderhayı bulmak veya yeni bir canavar yakalamaktır *İşe labirentten başlarlar, birkaç gün sonra kendilerini ansızın canavarlar denizinde bulurlar. *Son durakları Poseidon'un su altı sarayı olur *Netice: yeni canavar bulunur, kamp tekrar eski huzurlu günlerine kavuşur. Bu başlık altından haberleşelim millet | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 12:57 am | |
| Kehaneti Mia Zeus Yumruğu'nda başlattı, ben de devamını yazdım. Şimdi Kev'in Labirent'te yeni başlığı açmasını bekliyoruz. Yazış sıralamamız: Mia, Rose, Kev, Aleda, Anna, Hec diye gidiyor | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 1:01 am | |
| Ben de sizin için arşivdekileri buraya kopyalayayım: (Robyn kendi labirent görevlerini yaparken yazmıştı bunları) ~ Yüzleri ve vücutlarının üst kısmı çok soluk renkli gözleri kan kırmızısı, dişleri kurtlarınki gibi upuzun. sol bacakları eşek bacağı gibi, kahverengi posttan, sağ bacağı insan bacağı gibi ama pirinçten yapılmış canavarlar var, bunlara empusalar deniliyor. Kitapta hatırlarsanız Kelli ve Tammi vardı ~ Dev akrepler var. Parıl parıl, safran sarısı, boyları 3 metre, pütürlü kıskaçları var, zırh misali pullu kuyrukları bulunuyor, kuyruğun ucunda boyu percy'nin kılıcı kadar uzun bir iğnesi mevcut. ~ Janus- Geçitlerin ve Seçimlerin Tanrısı (onu canavardan sayar mısınız bilmem, iki tane kafası olan küçük bir Tanrı.) ~ Kampe: belden yukarısı kadın, belden aşağısı ejderha vücutlu en az 6 metre uzunluğunda, pulları, kara pençeleri devasa, kuyruğu dikenli. bacaklarına dolanmış bir sürü yılan var. Belinde sürekli değişen hayvan yüzleri var... ~ Briares, yüz elli kimse yani hekatonkheirlerden biri. ~ Orthus: 3'lü G çiftliğini koruyan iki başlı köpek. ~ Sfenks: Bilmeceyi bulmaca oyununu soran kadın başlı aslan gövdeli yaratık. ~ Telekineler (insan, deniz aslanı ve doberman karışımı garip yaratıklar... poseidon'un 3lü yabasını yapmışlardı) ~ Acımasız hayalet kral Minos. ~ Antaeus: üstünde peştamal olan 3 kişilik yer kaplayan dev, teni koyu kırmızı üstünde mavimsi dövmeler var, dalga dövmeleri. Babası Poseidon, annesi Gaia *Toprak Tanrıçası* bu yüzden ayakları yere basarken yenilmez... ~ Laistrygonialar: 2,5 metre boyunda kırmızı gözlü ve dişli devler.~ Drakonlar, yunan savaş zırhı giymiş yılan kadınlar... ~ Devasa boyutlarda koridorlara zor sığan bir yılan var - ismini bilmiyoruz. (Tyson ve Kıvırcık'ın peşine düşüyordu.)Umarım yardımcı olur millet, iyi kehanetler size | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 10:43 am | |
| Ne arşiv hazırlamışım be arkadaş İyi maceralar size Rose :** Öhöm öhöm pardon kurgumuzu unutmuşum, 'iyi maceralar arkadaşlar, ve şey, adın neydi ımm... Rosamarie.' | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 11:03 am | |
| Yardım için çok teşekkürler Lucy :* Ve sen de iyi dileklerin için sağol, ıı adın neydi... herneyse, Hades çocuğu. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 9:41 pm | |
| İyi şanslar arkadaşlar geri kesinlikle dönün | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 11:36 pm | |
| Karşılaşıcağımız canavarlar sırası ile; Minotor , Dragonlar , ile savaşıcaz Labirentte (Eğer bir tanrı bize yol göstermek için gelirse seviniriz ondan hediye alıcaz )Labirenten gireceğimiz K.K kaplıcaları orada kev ve hec ne oluyordu unuttum ama o olucaklar . Sonra oradan gemi çalıp sirenlerin kayalığından geçicez poseidon nun krallığına gidicez(Bu rada Poseidon bize katılır Lütfen:) ) Bize ladon'nun yumurtasını alabileceğimizi söyler . tekrar labirentte girp bizde hesperies bahçelerine girer yumurtayı alırız sonra eve dönüş yolunda DEv Akreplerle oynıcaz ve kampta yumurtanın çatlıyacağına şait olucaz . | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 11:37 pm | |
| ohhhh ne güzel her şey iyide neden hectorla fare oluyoz ben zaten pek dış görünüşe önem vermemki ben kabul etmesem içiceği olmazmı | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Perş. Eyl. 09, 2010 11:58 pm | |
| tı olmaz fare olacaksın yada domuz ol babamın yanına veririm seni nede olsa domuzları sevior | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 2:50 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 4:10 am | |
| Kehanette uygun ne yapabiliriz?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 4:12 am | |
| bilmem bir ara bir fırsat geçer okumu parlatırım gökde ama daha labirentteyiz | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:05 am | |
| K.K kaplıcaları nerede ve Ladon ne, bilgi verirsen sevinirim Mia. Şimdi iki gruba ayrıldığımıza göre, kaplıca işine grup iki -yani siz- girsin, oradan Poseidon'un sarayına geçsinler. Biz de -grup bir- bir geçitten çıkarak canavarlar denizine varalım, oradan Poseidon'un sarayına gidelim. Orada iki grup buluşup tekrar labirente girelim. Tabii herkese uygunsa. Hımm, canavar olarak Laistrygonia devlerini alıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:13 am | |
| K.K kaplıcaları canavarlar denizinde bir güzellik salonu erkeklerden hoşlanılmaz ve bir fareye dönüştürürler
Ladon heranın atın elmalarınınolduğu ağacı koruyor bir yılan bir ejder farklı teyoriler var miz ona Ladon diyip geçelim bu arada o hiç uyumaz | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:20 am | |
| birde 2. grup yani biz telekinelerle karşılaşıcaz sonra k.k. kaplıcalarına giricez sonra gemi çalıp sirenlerin kayalığına gidicez.Daha sonrada Poseidonun krallığına gidicez Rose babanın bize katılmasını iste ve oda rp yazarken bize öğüt olarak Ladon nun yumurtasını almamızın iyi olacağını söylicek. tmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:30 am | |
| Eh ama madem aynı yerlere gideceğiz, neden iki gruba ayrıldık? Siz canavarlar denizine gidiyorsanız, biz nereye gidelim? Aa tamam hatırladım, Ladon Othyrs Dağı'nda değil mi? Hesperidlerin orada, hani? Uğrayacağımız yerlere biraz ters oldu sanki | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:37 am | |
| Bu arada, eski sıramız artık geçerli değil unutmayın. İki grubun rp'leri birbiriyle çakışabilir, grup 1 ve grup 2 kendi aralarında sıralı gitsin yeterli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:37 am | |
| Araları labirent kapatacak o rada bize kahinlik yeteneği ile kev yardım edecek ''Güneşin oğlunun oku ufukta parlayacak'' (Kehanetler tam anlamında çıkmaz ya ) Lodanı ben öldürücem ki buda ikinci satır olacak gibigibi aklıma başka bişi gelmedi (Hera bana kızıcak) | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 10:39 am | |
| Ladon'u öldürmen kurgu dışı olabilir.. evet, ok ve ufuktan kastım kesinlikle mecazi anlamdaydı kehaneti yazarken Şimdi bana sıralı bir şekilde (grup 1 ve grup 2 için) düşündüğün planı yazar mısın? Madem ayrıldık, farklı yerlere gidip sonra buluşmamız lazım çünkü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 12:41 pm | |
| 1. grup Laistrygonialar ile dövüşeceksiniz sonra kampe ile savaşacaksınız ama öldüremediniz geri labirentte kaçıcaksınız Daha sonrada Poseidonun krallığına gidiceksiniz 2. grup telekinelerle karşılaşıcaz sonra k.k. kaplıcalarına giricez sonra gemi çalıp sirenlerin kayalığına gidicez.Daha sonrada Poseidonun krallığına gidicez | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 1:10 pm | |
| Yok Kampe'yi almayalım biz, Poseidon-Hermes-Afrodit kızları olarak onunla karşılaşmamız ölüm demek. Hımm... empusalar ve Janus olabilir. Aly ve Anna da fikir versin, grup adına konuşmuş olmayayım Grup 2'nin telekinelerle karşılaşması için St. Helens Dağı'na gitmesi, onun için de bir neden yaratması -ki bu neden bence Hephaistos'un vereceği görev olur- gerekir, ona ulaşmak için de Sfenks ile karşılaşmanız daha mantıklı Eh, bunları yaparken de kaplıcalar ve canavar denizinden uzaklaşmış olursunuz, yani bence telekine bölümünü çıkarın. Bir de, Siren Körfezi'nden Poseidon'un sarayına gitmeyin, orada bir şekilde bizimle buluşun, Poseidon'un yanına topluca geçelim. Sanırım yanınızda Poseidon kızı olmadan suyun metrelerce altına basınçtan patlamadan ulaşamazsınız çünkü Aman Mia, sen mi planı dalgın bir anında yaptın ben mi çok gevezeyim anlamadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 1:11 pm | |
| Bu arada K.K. kaplıcalarının bir açılımı var mı? İstersen Athena'ya söyle, kategorilere eklesin orayı | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) Cuma Eyl. 10, 2010 11:05 pm | |
| tmm | |
|
| |
Apollon.
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) C.tesi Eyl. 11, 2010 7:57 am | |
| Hepinize söylüyorum sapasağlam geri dönün ve kevi bana yollayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) C.tesi Eyl. 11, 2010 8:04 am | |
| tamam baba yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) C.tesi Eyl. 11, 2010 8:07 am | |
| Kev yaz artık şu rp 'i yoksa ölümün benden olucak!! | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) C.tesi Eyl. 11, 2010 9:48 pm | |
| yavvv tamam yazdım (hemde süper ürkütücü) bi rahat bırakmadınız yavvvv | |
|
| |
| Konu: Geri: Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) C.tesi Eyl. 11, 2010 10:42 pm | |
| Ee benim grup arkadaşlarım Aly ve Anna nerelerde? Yazmıyorlar 2 gündür... | |
|
| |
| Altın Post Görevi (Melez Konseyi Kararı) | |
|