Bu sabah Maya'nın 'yoğun' isteği üzerine ormana gitmek için hazırlandım. Ormanı ben de çok seviyordum. Sessizdi,sakindi ve de tabiiki sürprizlerle doluydu. Maya'nın burayı bu kadar çok sevmesine şaşırmıyordum. Sonuçta o, Demeter'in kızıydı, doğa onun eviydi. Ve de benim çıkardığım bir sonuç ise, ormandayken kendini annesine yakın hissediyor gibiydi. Sırt çantamı aldım ve içine kılıcımı sıkıştırmaya çalıştım. Yaklaşık yarım saat boyunca... Neyse, en sonunda kabzasını fermuarın dışına çıkmasına izin verdim. Cep telefonumu çantamın cebine attım. Biraz su aldım ve de Demeter kulübesine gittim. Daha çağırmadan May yanıma koştu ve heyecanla söyledi: "Ay!!Ben hazırım! Hadi,yola çıkalım!Bugün içimde açıklayamadığım bir his var!" dedi. Ben de soramadım tabii. Sonuçta: "Açıklayamam." diyecekti. Sırt çantalarımızı sırtlayıp ormana doğru yürümeye başladık. "May,ormana gidince biraz oturabilir miyiz?" dedim. Kendimi çok garip hissediyordum.May şaşkınlıkla bana bakayordu. "Ayleyda Ocean, ormana gidip de oturmak mı istiyor? Sen kimsin ve Ay'e ne yaptın?" dedi.Güldüm.