Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 3:57 am | |
| Başta yazdığımız rp lerden farklı olarak farklı bir kurguyla hikayeler yazabileceğimiz bir bölüm olabilir. Benim yazdığım elimde böyle bir hikaye var burada yayınlamaktan mutlu olurum. PJO'den farklı olarak ama yunan mitolojisi ile ilgili hikayeler yazabiliriz. | |
|
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 4:01 am | |
| Aklında Naruto RPG varsa hiç girmemeyi tavsiye ederim. | |
|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 4:53 am | |
| Naruto takip ediyormusun ? ama yok kastetiğim o değil. Puanlarımızı bir nevi bir kurguyla alıyoruz.. Bir bölüm açalım orada başka bir hikaye yazalım. Bizim yazdıklarımız PJO temeline dayanıyor. Kendi temelden birşeyler oluşturup yazabilenler çıkacaktır bunları takip etmesi zevkli oluyor ve bazen cidden güzel yazan arkadaşlar ortaya çıkıyor. | |
|
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 5:02 am | |
| Hmm. Naruto eskiden çok takip eder ve Rp yapardım. Manga okuyorum arada sırada.
Anladığım kadarı ile PJO rpgsi değil başka rpgler yapalım diyorsun. | |
|
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 5:44 am | |
| Yani teknik olarak.. Tabi konusu belli yunan mitolojisi. Artık melezleri mi kullanırsın tanrılarımı titanlarımı bilemem bayağı geniş bir konu | |
|
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 6:04 am | |
| Hmm. Ben bu rpgden memnunum. Bence fazlası daha işleksizliğe neden olacak. | |
|
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 6:09 am | |
| Girişte yazdığımız da tabii ki farklı bir kurgu olamaz. Benim demeye çalıştığım neden bir hikaye bölümü olmasın. Belli bir başlıktan şaşmayacak şekilde hikayeler yazmak bence gayet güzel tabi senin fikrine saygı duyuyorum | |
|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Hikaye Bölümü.. Çarş. Ara. 22, 2010 10:18 am | |
| PJO kurgusunu gayet geniş çaplı buluyorum ben, dediğin gibi rp'leri Yunan mitolojisi üzerine kurulmuş bir site varsa, orada yazabilirsin. (Yaza doğru rpg dershanesi açmayı planlıyorum, oraya yazacağınız metinlerin kurgusunda serbest olursunuz.) /Kilitleniyor. | |
|