Kaia Katharina Seller Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Perş. Tem. 07, 2011 6:49 am | |
| GİT KULÜBEMİZDEN YOKSA FENA YAPARIM! ZATEN YORGUNUM! | |
|
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Perş. Tem. 07, 2011 10:07 pm | |
| Pete. Bir daha böle baskınlar yapmazsan sevinirm. Biliyorsun ki yasak. Athena bunun için sana bir uyarı daha verebilir. Görev yapma konusunda da ben yapabilirm Kardeşlerim. Bu aralar bir parti vermeliyiz. İki yeni kardeşimizin adına | |
|
Hypnos Tanrı
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Perş. Tem. 07, 2011 11:55 pm | |
| Selam çocuklar nasılsınız? Bu aralar pek giremedim işlerim vardı ve yeni gelen çocuklar size de hoş geldiniz. Diatrisi, kulübeyi seçme nedenlerinden '' Uyku insanın en zayıf olduğu andır bizde onun çocuklarıyız.'' nedenine bayıldım | |
|
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Cuma Tem. 08, 2011 2:25 am | |
|
En son Peter Karl Bouveir tarafından Cuma Tem. 08, 2011 3:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Cuma Tem. 08, 2011 3:28 am | |
| Biraz giremedim kulübe yine coşmuş Hoş geldiniz Perc ve Kai ^^ Asla yalnız kalmayacağınıza ve olağanüstü durumlar hariç uyandırılmayacağınıza söz veremiyorum, üzgünüm. Bu kulübede ne olacağı hiç belli olmuyor. EDİT.
En son Alexia Sophie Russell tarafından Salı Tem. 12, 2011 7:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Kaia Katharina Seller Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni Gelen Kardeşler İçin Tanışma Bölümü... Cuma Tem. 08, 2011 6:24 am | |
| haklısın ablacıım... özellikle beni asla hafife almamalısınız. öfkelediimde zeus'un şimşeinden pek bi farkım yok denebilir. | |
|