A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Salı Ara. 14, 2010 10:40 am | |
| Ey Hermes Kulübesinin sakinleri, Kardeşlerim!
İlk önce bu başlığı; görevlere yardım istemek yada beyin fırtınası şeyetmek için açmış bulunuyorum. O yüzden anlatacaklarımı iyi iyi dinleyin ve sindirin olurmu?
_______________ İlk Kulübe İçi Kaynaşma & Yardımlaşma Etkinlikleri _______________
Şimdi, aramızda yeni gelenlerde olduğuna göre düşünüp taşınıp hem kaynaşmasımsı, hemde gezimsi bi etkinlik tasarladım. Ha, bide en uğraşlı görevlerimizden birini tamamlamış olucaz böylece, kulübemizede puan kazandırmış olucaz. ^^
Ama rica ediyorum; Haftasonu online olabilicek kardeşlerim katılsın. Rp sırası falan filan derken olay kaynayıp hafta içine kalmasın. Bir-kaç kişi hafta içi giremiyor çünkü. ^^
İlk Aktivite, yapacağımız görev. 20- Labirentte *uzun* bir macera yaşayacaksın. Mekan: Labirent Katılacaklar: Sen ve en az 1 arkadaşın. (Uzun*dan kastım en az 20 post, o nedenle birkaç arkadaşınla birlikte yapabileceğin bir görev.)
***Tahmini 17 aralık Cuma akşamı başlayacağız, 19 aralıkta ise sonlandırarak maceramızı bitireceğiz.
En son Stephanie A. Heaven tarafından Cuma Ara. 17, 2010 7:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| |
Sirius Wayne Daniels
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 5:06 am | |
| Bende istiyorum. Kisi bası kac post dusuyor? | |
|
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 6:22 am | |
| Tamamdır. ^^ 3 kişiyiz görüldüğü gibi, Ben Belle ve Sen Sirius. Kişi başı 6-7 post düşücek normalde ama şimdi Ayleyda'ya ve Amy'e söylüyorum ki onlarda katılsın. Böylece kişi başına düşen post düşücektir. ^^ | |
|
Ashley Star
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 7:08 am | |
| Bende istiyoruumm kardeşim | |
|
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 7:25 am | |
| Beeen beeen bende istiyorum | |
|
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 7:40 am | |
| Tamamdır. Yanlız tek sorun Ashley. Ash önce görevler başlığını, lejantını falan açsan, sonra görevlere katılsan? ^^ | |
|
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: *****Kulübe İçi Yardımlaşma&Önerileşme Cuma Ara. 17, 2010 9:34 am | |
| Evet bencede^^ | |
|