Kardeşlerimle birlikte yemeklerimizi alıp masamıza geçtik ve tanrılara yemeğimizin bir kısmı adadıktan sonra yemeğimizi yemeye başladık. Kardeşlerimle hem sohbet ediyor, hem de etrafı izliyordum. Yemeğim kısa sürede bitmişti. Ardından etrafı izlemeye başladım. Gözüme takılan melezler oldu ve bana bakanlara gülümsemekle yetindim. Tanıdıklarıma bakarken gözüme Glau, Amanda, Ad, Sere, Lucy, Jason, Hec ve Sat takıldı. Ardından Hec'in masada tek başına olduğunu ve sıkıldığını fark ettim. Diğer kuzenlerim okul yüzünden bugün daha kampa gelmemişlerdi. Kardeşleriminde yemeği bitince Rose'ya döndüm.
"Kardeşim ben bir kuzenimin yanına gidip geliyorum."
Diyerek gülümsedim. O şaşırsa da başını tamam anlamında salladı. Tom ile işi olduğu için benimle gelemeyeceğini söyleyerek yemekhanenin çıkışına doğru ilerlediler. Bende Hec'in yanına giderken Hec beni fark etti ve gülümsedi. Yanına vardığımda konuşmaya başladı.
"Oo kuzen sen gelirmiydin?"
Gülerek "Tabii gelirim kuzen sanki hiç uğramıyordum da." dedim ve yanına oturdum. O da benim bu lafıma karşılık komik bir bakış atarak konuşmaya başladı..