Kulübeden çıkarak kampta dolaşmaya başladım. İlk önce plaja gittim. Bir süre orada oturdum. Bugün melezlerin çoğu kendini eğlenceye atmışa benziyordu. Çalışan pek melez olduğunu sanmıyordum çünkü plaj tıklım tıklım doluydu. Gülümseyerek onların yaptıklarını izlemeye başladım. Güneş ve denizin uyumunun bugün çok iyi olduğunu fark ettim. İkisi de harika denilebilecek şekilde parlıyorlardı. Denize bakarak gülümsedim. Suya girmek, yüzmek istiyordum ama bugünde denize girersem tuhaf bir şeyler olabilecek diye düşündüm ve girme fikrinden uzaklaştım. Ne de olsa her yüzmek için denize girmemde görev alıyordum ve bu sefer biraz kafamı dinlemek istedim.
Ardından plajdan çıkarak voleybol sahalarının oraya gidip oynayanları izmeleye başladım. Çok eğlendikleri yüzlerinden belli oluyordu. Hem eğleniyorlar, hem de birbirlerini yenmek için uğraşıyorlardı. Voleybol oynayanlara tanıdığım var mı diye baktığımda hiç birinin burada olmadığını fark ettim. Buradaki melezlerle sadece en fazla bir iki kere konuşmuşluğum vardı ve onların yanına da hiç gidesim yoktu. Zaten bir sürü arkadaşım vardı fazladan birilerini başıma sarmak istemiyordum. Aklımdaki düşünceleri kafamdan uzaklaştırdım ve tekrar dikkatimi voleybol oynayanlara verdim. Bu sırada arkamdan Amanda'nın geldiğini fark ederek gülümsedim. Geldiğinde konuştuktan sonra o da oynayanlara bakarak '' Bizde mi oynasak?'' diye sordu. Aslında bu iyi fikirdi bende oynamak istiyordum. Ardından gözüm etrafı taradı ve ortdaki boş fileyi görüp gülümsedim. "Aslında iyi fikir, oynayalım." dedim ve filenin olduğu yere doğru ilerlemeye başladık. Yerde duran topu alarak Amanda'ya attım ve karşısına geçtim. "Başla bakalım." diyerek sırıttım.