Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Voleybol oynuyoruz^^

4 posters
YazarMesaj
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Voleybol oynuyoruz^^ Empty
MesajKonu: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 4:57 am

Kulübemden hemen kalktım.Üstüme en rahat ettiğim kıyafetlerimi giyerek voleybol sahasının yolunu tuttum.Gittiğimde kimse yoktu.Bir kenara oturup beklemeye başladım.Kısa süre sonra Maya geldi.Ona haince baktıktan sonra konuşmaya başladım.

''Seni fena sömüreceğiz maya.''

Maya hayır diye kafasını salladı.Saçlarımı geri attım.Ve Coco'nun gelmesini bekledim.Maya ile Aly,ben ve Coco'yduk.Derin bir nefes aldım ve Coco'yu beklemeye başladım.Hayla gelmemişti.Ayağa kalktım.Ve dolaşmaya başladım.En sonunda arkama döndücm.Coco koşarak yanıma geliyordu.Gülümsedim.Ve alaycı bir ifade ile konuşmaya başladım.

''Ne o Coco,kalkamadın mı?''

Coco cevap vermedi.Sadece Aly kalmıştı.Ama oda kısa süre sonra gelirdi.Coco'ya baktım.Umarım kazanırdık.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

MesajKonu: Geri: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 9:59 am

Voleybol maçına hazırlanacağımız zamandan daha sonra gitmiştim çünkü yine geç uyanmıştım.Karşıda Maya ve Selly beni bekliyordu.Aly'yi görememiştim.Selly uzakatan:

''Ne o Coco,kalkamadın mı?'' cevap vermedim.Bizim takım Selly ve benden oluşuyordu.Karşı grup ise Maya ve Aly'den.Maya'ya dönüp:

''Maya Aly nerede?''

''Onu sana sormalı''diyerek güldü.

''Benden önce çıkmıştı o.Biraz işlerim var onları halledip geleceğim demişti.Gelir birazdan''dedim çünkü Aly söz verdiği bir yere geç olsa da mutlaka gelir.Karşıdan bir kız göründü bu Aly'di sanırım.Evet,Aly'di.

''Tamam Başlıyoruz!'' diyerek Selly maçı başlattı.Çok iyi başladık.Atış Mayaların takımındaydı.

''Hadi!'' diyerek Aly oyuna girdi.

En son Isabelle Coco Franke tarafından Perş. Kas. 25, 2010 12:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

MesajKonu: Geri: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 11:21 am

Aceleyle kulübemden çıkmıştım. Saatime baktığımda biraz gecikmiş olduğumu farkettim. Babamdan da bana geçen güçle son hızla koşup arkadaşlarıma yetiştim. Benden önce herkes gelmişti. Selly, kardeşim Coco, Maya...
Herkes hazır görünüyordu. Ben ise voleybol'un 'v'sini bilmiyordum ama denemek istemiştim.
O sırada Selly "Tamam başlıyoruz." dedi. Maç başlamıştı. Coco, Selly ile karşı takımdaydı. Kardeşime karşı oynayacaktım yani. İlk atışı kafamla izledim. Sıranın bize geldiğini anca anlamıştım.
"Hadi!" dedim.
Ben girene kadar Maya topu karşılamıştı. Ben ise aptal aptal yerimde topu izlemekten başka bir şey yapamıyordum. Maya ise gayet profesyonel bir biçimde topu karşılıyor, adını bile bilmediğim şekilde değişik atışlar yapıyordu.
"Aleda! Hayatta mısın?"
Maya'nın sesiyle yerimde zıpladım.
"Evet ama ben hiçbir şey bilmiyorum ki!"
Maya gözlerini devirdi. Selly ve Coco'da çok iyi oynuyorlardı. Maya hiçbir şey dememişti. Top tekrar bize gelirken topu karşılamadı. Bunu bilerek yapmıştı. Bense boşuna sayı kaybedip onu üzmek istemediğim için topun önüne atladım. Nasıl oldu bilmiyorum. Top bana doğru gelirken kafamı önüme eğdim, zıpladım, yüzüme gelmesini önlemek için topa bir tokat savurdum, top filenin üzerinden uçtu ve Coco'nun başına çarptı. Herkes yine bana bakıyordu.
"Aynı ciritteki gibi. Sende ne şansı var Aly!?"
Selly ise kıkırdamaya başlamıştı fakat Coco durumundan pek hoşnut görünmüyordu.
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimePerş. Kas. 25, 2010 6:24 am

Sabah gayet normal bir şekilde kalkmıştım. Büyükannem zamanında çok iyi voleybol oynardı. Onun geninin de bana geçtiğini söylerlerdi. Bu yüzden hiç heyecanlanmamıştım. Sonunda giyinip voleybol sahasına gittim.
Maç başladığında Selly ve Bells harika atışlar yapıyordu. Ben ise yanlız heraket ediyordum. Aly öylece bakıyordu. Sonunda Aly de ciritteki şansını geri almıştı, benden mi kaynaklanıyor acaba diye düşündüm.
Selly ve Bells etkilenmemiş bir şekilde devam etti. Ben de hızla karşılamaya ve Aly'ye şans vermeye uğraşıyordum. İkisini de aynı anda yapmak kolay değildi tabii.
Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimeCuma Kas. 26, 2010 8:55 am

Bells'e bakmaya çalıştım.Ama bakamıyordum.Sonradan kafama sert bir top geldi.Birden yere yığıldım.Top,bana çarpmış ve karşı tarafa gitmişti.Şaşkın olan Maya top karşılayamamıştı.Acı dolu bir sesle söylendim.

''Sayı.''

Zorla ayağa kalktım.Aly kahkalarla gülüyordu.Ona sertce bakınca birden sustu.Maya topu karşıladı.Tüm topları Bells karşılıyordu.Birden bana sertce bakınca önüme gelen topu sertce karşıya attım.Veee..veee..veee

''Sayı!''
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

MesajKonu: Geri: Voleybol oynuyoruz^^   Voleybol oynuyoruz^^ Icon_minitimeSalı Kas. 30, 2010 2:26 am

Birden Emily'nin başına top geldi ve top akıl almaz bir şekilde filenin arkasından diğer sahaya uçtu ve Emily kendini zorlayarak:

''Sayı!''Kendimi tutamayarak

''Oha Emily!''diye onu kutladım.Biraz kaba olmuştu ama olsun..Maç devam ediyordu.Gayet iyi gidiyorduk yavaş yavaş çevredeki insanlar yanımızda toplanıyordu.Mola vermiştik oradan bir adam hakem gibi düdük çaldı.Dört kız ona kıkır kıkır gülüyorduk.
''Bu adam kim yaa''diyerek çıkıştı Maya.Emily ''Ben biliyorum bu eski bir voleybol hakemi bir ara bize ders vermişti ama kısa bir süre.''Biz şaşırmıştık böyle birini burada daha önce görmemiştik.''Eee kızlar maça devam amma uyuşuksunuz ''dediklerinde ayağa kalktım.Hakem bizi izliyordu biraz kendini kaptırmıştı voleybol adamı etkiliyordu sanırım. ''Süper oynuyorsunuz kızlar!''diyerek motive etti bizi.Hava kararıyordu.Bu plajdan gün batımını izlemek kadar keyifli birşey yoktu.Maçında sonucu berabereydi.Birlikte içeceklerimizi alıp gün batımını seyretmeye doğru yürümeye başladık.Çok eğlenmiştim...

Rp Bitmiştir.

Spoiler:

Voleybol oynuyoruz^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ace'yle Voleybol
» Voleybol - 2
» Voleybol Maçımız
» Lia'm ile voleybol.
» Voleybol RP'si ~