| Yeni kardeşlerim | |
|
+25Zoi Anadyontai Argon Felix Antony Kristen Reneé Dawson Elena Martin Martin Tudor Aldrick R. Carter Mark William Trully Julia Fackrell Artius GreyWarden Marcus L. Stanislaus Lara Adams Korael Tydeth Ariavel Edward J. F. Newgate Clara Thompson Adyali Beckett Ayleyda Laurana Falls Theodor Aquila Tiffany Trully Danniel Hawke Afrodit. Edward Kevin Hawke Cristina Black Apollon. Athena Ange Morgan Lamartine 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Mart 13, 2011 4:33 am | |
| Aklımda yuyacağım şu 'istediğinizi söylebilirsiniz' kısmını yenilirsek görüşeceğiz | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Mart 13, 2011 4:34 am | |
| Aklında tutabilirsin. Vebali benim boynuma danışmadan aldığım bir karardı | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Mart 13, 2011 4:39 am | |
| hıhı tamam.Anlamamam için diyorsun böyle değil mi?Ama belli etmeyeceğim. Evet bencede | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Mart 18, 2011 3:14 am | |
| HEY KARDEŞLER TEMİZLİĞİ BIRAKTINIZ BAKIYORUM HADİ SİZİ BEKLİYORUM | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Mart 18, 2011 3:34 am | |
| Canavarlar denizide unutuldu ve Kev'i boşverelim artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim C.tesi Mart 19, 2011 3:57 am | |
| bencede kev istediği zaman gelir.Biz temizliğe ve canavarlar denizine odaklanalım | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim C.tesi Mart 19, 2011 6:35 am | |
| Öncelikle canavarlar denizi kısmında scylla diye bir canavar olacak. Bundan sonra yazacak olan, beni onunla savaşa bıraksın. O ne kadar hızlı olsada ben daha hızlıyım. Bir süre yazamayacağım için bahane olmuş oluyor. Biraz mırın kırın edersiniz arkada kalma diye ama Scylla'yı hallettiğimde size yetişme Rp'si yazarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Mart 24, 2011 9:29 am | |
| /Flood. Evet Teo'nun bana vediği gaz ile yazıyorum Her neyse öncelikle sağlam bir kurgu bulup buraya (görevler başlıığına) yazacağım. Kurgum var aslında onu yakında size sunarım. Yazıya dökeyim. Ardından temizlik,bayrak kapmaca, araba yarışı gibi yarışlara katıldık. Sanırım bu Araba yarışını kaybedeceğim ama umarım Athena'ya gitmez. Bayrak kapmacada kazanacağımıza zaman kavramı haricinde eminim. Umarım aylak olarak ben uyuya kalmam. Ve son olarakta temizlik Rp'si kurgudan iyice saptı toparlaması bana düşüyor ve bunu yapacağımda Bu gece ya da yarın okuldan sonra sadece temizlik Rp'si değil kulübe düzenininde bir tozunu almak gerek. Evet kardeşler şu anda on-line olan tek tük kardeşim var. Bunu istemesemde Girmeyecek üyelerin rütbesinin düşürülmesini isteyeceğim. Bu girmeyecek süre normalde ki gibi 3 ay olmayacak. Ben bunu 2 hafta gibi bir süreye düşüreceğim. Athena izin verirse. Özel bir durumu olanlar bildirsin onun için 4 ay bile bekleriz Artık nazik lider olmaktan sıyrılıp emir yağdıracak lider kimliğime bürünüyorum.Evet kardeşler önümüzde bir ay var. Neler yapabiliriz bakalım. Yazacağınız Rp'ler 2 satır olsa dahi yazın. 1 puanı küçümsemeyin. Zamanında 10 puan bize mutluluğu kazandırmıştı. Sınavlarım vardı. Ama sanırım bu sene notlar biraz düşebilir. Herkes biraz fedakarlık yapmalı. Aylak Lider Yon, size selam veriyor ve dediklerinizi yapmazsanız yatağınızı antartika da bulacağınızı söylüyor. Kulübe içi ceza başlığını açıyorum. Bu cezalar bize puan kazandıracak aslında. Tuvalette Rp yazacağız. Boreas'ın sarayına gideceğiz. Ve hepsini benimle yapacaksınız ve rezil olacaksınız ne güzel değil mi ? Artık sinirli beni daha fazla görebilirsiniz. Yİne çok yazdım okurken uyuya kalmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Mart 25, 2011 12:18 am | |
| Gerçeği söylüyorum Yon bu huyumdan nefret etsem de ciddi yazıları okuyamama gibi bir huyum var ama sanırım yarısından çoğunu okudum ve anladım yazdıklarını elimden geleni yapmaya çalışırım ama aklında bulunsun emir almaktan hoşlanmam gıcıklığına istenileni yapmayasım gelir | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Cuma Mart 25, 2011 2:41 am | |
| Ve hepsini benimle yapacaksınız ve rezil olacaksınız ne güzel değil mi ? demişsin buda benden sana gıcklık olsun senide rezil edeceğim hahahahahahhahahahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahah... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Paz Mart 27, 2011 12:17 am | |
| Julia ne demeye çalışıyorsun ki Temizliğe dönün ve her biriniz odalaı temizleme Rp'si yazın bakalım. Ben başladım | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 3:33 am | |
| Ben baya içimi döktüm sanırım hiç bu kadar uzun bir post yazmamıştım hayatım boyunca | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 3:39 am | |
| Teşekkürler Teo Şimdi. Temizlik Rp'si (Yazmayanlar) Toplu Rp Başvurusu yapın. Siteye il girdiğinizde bunlaı yapmanızı rica ediyorum Toplu Rp başvuru kısmına duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 3:55 am | |
| Ama şöyle bir şey var ki toplu rp başvurusuna bir kişi daha katılabilir bizim kulübeden o kadar. Çünkü her kulübeden 3 kişi katılabiliyor, ben ve Yon katıldık bile. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 4:06 am | |
| O zaman 3. kişi ben olayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 6:34 am | |
| Geç gelene köfte yok Evet Tiff aldığına göre bundan sonra gelen kardeşlerim temizliği yazmakla mükellef | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 7:30 am | |
| Bi anda aklımda Bolulu Hasan Usta figürü belirdi nedense. Neyse ki hemen defettim Evet ya artık temizlikte odaları bitirelim de mutfak salon filan onları halledelim. Geçen seferki gibi yarım kalmasın, bu sefer işimiz garanti olsun istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 7:31 am | |
| Evet şimdiden iyi yazdık Mark ve Ange mümkünse Kev'de gelip yazarsa süper olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 7:48 am | |
| Ange haftasonu ailesi tarafından alıkoyuldu bilgisayardan, öyle dedi bana Kev hakkında hiçbir fikrim yok, girmiyo artık siteye... Mark da yazar yakında heralde. Bitince 12ye başlayalım hemen | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Mart 28, 2011 7:51 am | |
| 11. denetlemeyi kazanırsak buraya Bolulu Hasan Ustayı getireceğim Bir-iki köfteyi hakettik Tüh Ange'a yazık olmuş | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 1:39 am | |
| Siteyi kim bıraktı yha ? Ben sadece sınavlardan girmiyorum Şimdi yazarım KEVİN İS BACK!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 5:23 am | |
| Abim, hoş geldin! Kaç gündür nerelerdeydin? Kendini özletiyorsun. Sınav dediğin nedir ki, salla gitsin. | |
|
| |
Argon Felix Antony Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 5:40 am | |
| Selam, kardeşlerim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 5:44 am | |
| Selam! | |
|
| |
Zoi Anadyontai Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 6:55 am | |
| Herkese merhaba kardeşlerim ve baba sizinle tanıştığıma mutlu oldum umarım kulübemizde başka kardeşlerimizde lur | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 7:09 am | |
| Hoşgeldin! Ben geldim!!Şimdi kaçak giriyorum yazarsam pek uzun birşey olmaz yarın okuldan gelince -hiç böyle temizlik- görmeyeceksiniz!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Mart 29, 2011 8:07 am | |
| İki yeni kardeş gelmiş ne güzel kalıcı olursanız bu kulübeye bağlanırsınız inanın bana Ayrıca Kev is back!!! Daha nolsun ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 30, 2011 1:42 am | |
| Yeah MAN!!! KEV 4 EVER XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 30, 2011 1:53 am | |
| Bu arada yeni kardeşim selamlar Umarım iyi vakit geçirirsin bak sana kolaylık olsun diye söyliyim Eğlenmek istersen genellikle Crist'e git Delinin cesaret kapasitesindeki yapamayacağı şeyleri yapmak istersen bana gel Birine danışmak ve haklı olduğunu görmek istersen Artius'a git Hep hoşgörü istersen Tiffany'e git Temizlikle tehdit edildikten sonra sana iyi davranılmasını istersen Ange'e git Liderlik yaparken arada sapıtan ve bunu ona dediğinde ışık hızında tekmeyle tehdit almak istersen Yon'a git Babam yüzünden bir türlü iyice ''kaynaşamadığım'' kardeşimle takılmak istersen Teo'ya git Fantastik şeyler yapmak ve rap dinlemek istersen Roc'a git Kafa dengi birileri arıyorsan Mark'a git OFFF BE YORULDUM !!! XD Diğerlerinden özür diliyorum eklemek istiyen varsa eklesin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Mart 30, 2011 1:56 am | |
| Hahaha süper olmuş abi | |
|
| |
| Yeni kardeşlerim | |
|