| Kardeşlerim Buraya!! | |
|
+31Quinn Lilian Hebbinckuys Esméralda Gwen Clara Thompson Katherine Nicci Kallias Jill Violet Temple Chelsea Cocteau-Evans Daphne Warringford Maggie Gladhell Annie Odair Apollon Nina Sayers Lucas Matthew Price Lara Croft Adela Calanthe Lynn Amphitrite Terra M. Winchester Nyks Andrea Crepsley Kathie Mitchiel Davies Darth Vader Lena H. Bryce Daphne Briseis Skyros Veronica Gardyner Alexis Kwon Miley Bieber Mirabella LaPiere Artemis Adyali Beckett Pacely Wandrof Athena Satellite Morgan 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Kardeşlerim Buraya!! C.tesi Eyl. 25, 2010 8:36 pm | |
| Selam kardeşlerim -yani yeni gelecek olan- ben kulübe lideri ve ablanız Satellite Morgan.Kısaca Sat diyebilirsiniz.
Kulübe lideriniz benim,eminim ki benden daha büyük olanlar da gelecektir kulübeye ama ben en kıdemliniz olacağım bunu şimdiden bildireyim.
Kulübemizle ilgili her türlü konuşmayı buradan yapabiliriz.Beraber tanışabiliriz,yapabileceğimiz rplere karar verebiliriz,temizlik rpsini kimin yapacağına karar verip,kendimizce denetleyip,beğenmezsek değiştirtebiliriz.
Kardeşlerimden bir ricam var;biliyorum okul var ama en azından haftasonları aktif olalım.Ben haftasonu ve cuma akşamları aktifim zaten.Sizden de bu duyarlılığı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.Umarım kardeş edinebilirim de bu başlık boşuna durmaz.
Satellite Morgan-Artemis Kulübesi Lideri
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ekim 15, 2010 8:40 am | |
| Evet 3 tane kardeşim var,hadi iş bölümü yapak. 6.denetlemede bir kere ben varım.Başka kim var?Tek de yazabilirm.Görüş bildirmeniz bekleniyor kardeşlerim | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ekim 22, 2010 5:16 am | |
| Ah, bu ne böyle avcılar! Aktiflik abidesi bir kulübe lideriniz var ama hiçbirinizin kulübeye uğradığı yok. Pacely, Crystal ve Josefine, en kısa zamanda Sat ve Artemis'le tanışın, görevler yapın, rp yazın... aktif olun! | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ekim 22, 2010 7:21 am | |
| artık daha aktif olacağım Tanrıçam, Artemis ve Sat ile ilk geldiğimde tanışmıştık | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Kas. 01, 2010 4:48 am | |
| Abi ya girmeyen kulübemi işgal etmesin. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:00 am | |
| Merhaba Artemis kulübesi! Yeni avcı Mia burada! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:06 am | |
| Hahaaha,kardeşim geldi. Sonunda,online bi kardeş | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:08 am | |
| Evettt! Ama o kardeşin birazdan çıkmak zorunda, yoksa yarın kalkamaz okul için =( Melezler de okula gider ne yapalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:09 am | |
| Aaa benim din sınavım var. Lanet çıksın. Aaa kardeş,ben de çıkıcam az sonra,tevekkülün anlamını bilmem lazım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:11 am | |
| tevekkül: bir şeye elinden geldiğince çalışıp gerisini Allah'a bırakmaktır Biz de Salı sınav olduk da oradan biliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:12 am | |
| Anlamını biliyorum ama işte,okumazsam kendimi hazır hissetmem Sağol kardeşiiim | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:14 am | |
| ne demek, sen de sınav olurken beni hatırlarsın, oradan aklına gelir Haydi hoşçakal kardeşşş | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:16 am | |
| Hoşçakal kardeş | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Çarş. Kas. 24, 2010 9:51 am | |
| Biraz geç ama Hoşgeldin yeni avcım Umarım sık sık buralarda olursun, Satellite çok sıkılıyor. Satellite, Pacely ve senin dışındaki herkese girdikleri anda ceza vereceğim zaten | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Kas. 29, 2010 8:55 am | |
| Ama ben daha yeni avcıyım tanrıçam. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Kas. 29, 2010 8:57 am | |
| Evet, yeni kardeşimm | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 7:33 am | |
| Evett, yeni kardeşimizz | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 7:35 am | |
| Yeni gelenlerle bir sorunum yok, çok girmeyenlerle sorunum var^^ 1. Hoşgeldiniz yeni avcılarım benim 2. Satellite, canım, Arthur'dan ayrılmışsın, en doğrusu buydu zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 7:37 am | |
| Sat ya, niye ayrıldınız Arthur'la çok merak ettim ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 7:38 am | |
| Eh ben de merak etmiyorum değil.. (Artemis 15 yaşındaki kız görünümünü alır ve kızların arasına oturur, bakışlarını Satellite'ye çevirir) Anlat bakalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 7:42 am | |
| (Adyali hemen koltuğa Artemis'in biraz yanına kurulur ve Sat'i dinlemeye başlar) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Kas. 30, 2010 9:16 am | |
| Sat biraz üzgün bir ifade takınır ama zaten pek de önemsememektedir. Arthur onun artık sadece bir dostudur. Onu dikkatle dinleyen canı kardeşi Adyali ve Artemis'e bakarak anlatmaya başlar.
-Arthur bir süre partner istemiyormuş. Bu kadar.
Ardından başka soruları olup olmadığını dinlemek için Artemis ve Adyali'ye bakar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ara. 03, 2010 10:22 am | |
| (Adyali kaşlarını çatar) Bu kadar mı yani, bu mu yani! Oysa siz ne güzel bir çift- (o an Artemis'in kinayeli bakışlarını farkeder ve susar) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Salı Ara. 07, 2010 7:17 am | |
| Satellite Adyali'ye cevap verir.
-Bu kadarmış. O dedi.
Artemis'in haklılığının ikinci kez kanıtlanmasından biraz üzgün olan Satellite tekrar Ad'a ve Artemis'e bakar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Paz Ara. 12, 2010 11:01 pm | |
| Pacely, geç de olsa aralarına katılır, Artemise ve diğerlerine selam verdikten sonra Satellite'ye dönerek
ee yeni haberler varmış
diye söyler ve yüzünde küçük bir gülümseme oluşur:P | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Ara. 13, 2010 5:29 am | |
| Pacely uzun bir süre sonra kulübeye uğramıştır, Sat ona kızgındır ve bağırır.
-Senin bilmeye hakkın yok janım. Ve evet var, hem de çok iyi, çok çok iyi. Peuh. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Ara. 13, 2010 5:39 am | |
| Adyali eski ve deneyimli kardeşler arasındaki tartışmaya karşmamayı yeğler ve bir kenara büzülüp kitabına dalar | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Ptsi Ara. 13, 2010 8:14 am | |
| Sat, Pace'i elinin tersiyle iter ve Adyali'nin yanına oturur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ara. 17, 2010 1:18 pm | |
| Pace, alındığını belli edercesine Sat'e bakar, ardından olanları biraz muzip bir ifadeyle seyreden Artemis'in yanına oturur ve Sat'in öfkeli bakışlarına aldırmadan Artemisle konuşmaya başlar. Bir yandan gülümsemektedir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşlerim Buraya!! Cuma Ara. 17, 2010 9:12 pm | |
| Sat ve Pace'in arasındaki gerilime dahil olmak istemeyen Adyali ikisinin de arasında bir yere oturur ve Artemis'e diğer avcılar adına özür diler gibi bir bakışla baktı. | |
|
| |
| Kardeşlerim Buraya!! | |
|