(Bu kurguya herkez katılabilir. İsteyen kişilerin silah ve zırhlarına yeni mücevherler ekleyebilirim. Ametist, bronz, altın, gümüş vb. materyaller veya mücevherler. Dilenirse silah ve zırh yapabilirim.)
El işi alanı genelde benim gibi Hephaistos çocuklarının takıldığı mekandı. Ben burada çalışmalarımı sergileyip silah ve zırh yaparak vakit geçirecektim. Küçük oyuklar açıp mücevher ve materyaller ekleyerek silahlara yepyeni özellikler kazandırabilirdim. Demirci çekicim, bir kısa bıçak, bir fırın şu anlık işim için gerekli şeylerdi. Öncelikle Ecel Getiren silahıma yepyeni özellikler kazandıracaktım. Kılıcı fırına soktum ve geri çıkardığımda ucuna ve orta bölümlerine çekiç ile vurmaya başladım. Daha sonra ters çevirip fırına tekrar sokup çıkarıp ters tarafına vurdum. Böylelikle bükük durmayacak ve düz olacaktı. Ayrıca paslı yerleri de ortadan kalkmış sayılırdı. Anlımdaki terler her vuruşumda fırının içine giriyordu ve buhar olarak çıkıyordu. Ecel Getiren gerçekten yepyeni duruyordu artık. Onu fırının üstüne koydum. Daha sonra kalkanımı koydum. Kısa bıçak ile birkaç oyuk açarak abanoz yerleştirdim bu oyuklara. Gerçekten sanatçı ruhlu melezler ve insanların yapabileceği türden bir işti bu. Abanoz parçalarını uygun biçime çekiç ve kısa bıçak sayesinde sokmuştum. Şimdi kalkanıma bunları ekleme zamanı idi. Kalkanıma uygun yerlere bunları yerleştirip bu bölgelere aralıksız çekiç darbeleri atmeye başladım. Sonunda monte oldu. Böylelikle hoş bir kalkan elde ettim. Zırhımı ve kaskımı da yerleştirdim. Zırhımda kısa bıçak ile derin delikler açıp ametistler yerleştirdim tam bir takım yapmıştım artık. Biraz dinlenmek için yere çömeldim.