| Eduard R. Longrange ^^ | |
|
+15Robert Harris Serena Su Hanzadeoğlu Isabelle Coco Franke A. Anna Bianca Sentius Ayleyda Laurana Falls Hermia Aigian Cocteau Tiffany Trully Alexandra Bethany Daniels Alex Nike Cassandra Masen Cornelia Fackrell Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Satellite Morgan Eduard Ryan Longrange 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 7:38 am | |
| Eduard R. Longrange *
Ad Soyad: Eduard R. Longrange
Lakap: Ed - Demirci çocuk - Pek sık kullanılmaz ama Edward
Doğum Yeri: L.A
Bildiği Diller: İngilizce - Yunanca - Fransızca
Taraf: Tanrılar
Silah:Thésus. Büyülü Siyah kılıcım.İstediğim silaha dönüşebiliyor. Sadece düşünmem yeterli.
Pegasusum: Adı İron. Oldukça sevimli bir pegasus. Metal gibi gri renkli pegasusum oldukça ilgi istiyor ve sadece benim sözümü dinliyor. Ama uçmak konusunda kesinlikle bir numara.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kişisel Özellikler - Zeki ve kurnazımdır. Zekasımı doğru yerlerde kullanmayı, mantığımı doğru kişilerle paylaşan nadir kişilerdenimdir. Çoğu yerde veya durumda kurnazca ve zekice davranırım. Cesaretim ile bir çok durumla yüzleşebilmeyi bu durumu ise aklım ile çözebilmekteyim. Kurnaz olmam yüzünden, bir çok yerde kazanmışımdır. Kaybedeceğimi bildiğim şeylere fazla bulaşmamışımdır. Kitap okumak gibi bir çok şeylerde birinciyimdir. Akıl ve Mantık. Benim sahip olduğum en büyük özelliklerdendir.canavarlarla yüzleşebilmeyi de unutmayalım Özel Yetenek Özel yeteneğim, ateşe karşı dayanıklık ve kontrol etme. Bu gücü keşfetme zamanımın tam yerinde olduğunu söyleyemeyeceğim ama bu güç çoğu kez benim hayatımı kurtardı ! Yaşasın Ateş !Sevgilim En sevdiğim Botanikçi ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan Önce İtiraf etmeliyim ki acınası durumdaydım. Bir çok okuldan atılmış DEHB ve disleksisi olan kötü çocuktum ben. Babasını hiç tanımamış, annesiyle yaşıyan çocuktum ben. Butün günlerim sorunlu ve yalnız geçerdi. Tabii melez kampına gidene kadar...Kamptan Sonra: Öğrendiğim de büyük bir şok yaşamıştım. Çoğu melez gibi beni de bir satir götürmüştü. Ama ne zaman o günü hatırlamak istesem, aklımda sadece bembeyaz bir perde oluşuyor. Sadece birkaç canavarla karşılaştığı mı ve Melez Kampı'nın başıma gelmiş en güzel şey olduğunu hatırlıyorum..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim +Maya ! +Meyveler +Kılıç +El İşleri Alanı +Melezler +Antremanlar +Öğretmek +Yenmek Sevmediklerim -Benden nefret eden herkes -Sebzeler -Ok-Yay -Pegasus Ahırları -Sentorlar -Uyumak -Öğrenmek -Yenilmek İlişkiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Satellitle Morgan Artemis Avcısı. İlk kez Melez Kampı'na geldiğimde bana çok destek olmuştu. Fazla maceraya çıkamadık ama en iyi dostlarım arasında. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ange Spike Russo Apollon kızı Ange ile anlaşmamızda şuana dek sorun yok. Bir dost daha.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Maya Marie Collins Demeter kızı olan sevgilim. Maya beni gördüğüm andan beri etkilemişti. Şimdide etkiliyor.Onun için her şeyi yaparım... <3 Cornelia Scarlett Poseidon kızı.Onunla uzun süredir dostuz. İlk tanıştığımız zaman bile bir maceramız vardı. Kirke ile olan maceramızı da asla unutamayacağım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jessica Adams Persephone kızı Jess.. Yeni geldiğimde bana yol gösteren melezlerden biri olmuştur Jess. Pek macera yaşamamış olsak ta yaşamak isterdim doğrusu... Alex Nike Kardeşim Alex. Şuana kadar en iyi anlaştığım kardeşim.İleride de daha iyi anlaşacağımıza eminim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alexandra Regina Daniels Afrodit kızı, üvey kardeşim Alexandra. Bir çok melezle olduğu gibi Alexandra ile de çok güzel anlaşıyoruz. Üvey kardeşim olsa da daha çok arkadaşım gibidir Alexandra. Üvey kardeşimle de bir ara maceraya da çıkmak isterdim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tiffany Trully Apollon kızı Tiff. Oldukça iyi bir dostuz. Bir çok maceraya çıktık. Sayesinde Medusa'yı asla unutamayacağım... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hermia Aigian Cocteau Ares kızı Mia... Ares çocuklarını pek sevmem ama Mia ile şuanlık iyi anlaşıyoruz. İleride daha da iyi anlaşacağımıza eminim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Amanda Sylise Ares kızı Amanda. Pek iyi anlaştığımız söylenemez. Daha doğrusu Melez Kampı'na geldiğimden beri düşmanım oluyor. Bundan da mutlu sayılırım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ayleyda Ocean Hermes kızı. Biraz fazla konuşkan ve oldukça fazla enerjik. Bazen sırf Ayleyda'ya bakmak bile beni yoruyor. Ama sonuçta Ayleyda benim iyi bir dostum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Annalynne Johnsson Afrodit kızı olan üvey kardeşim. Çoğu melezle olduğu gibi Anna ile de çok iyi anlaşıyoruz. Üvey kardeşim ile daha çok dost gibi olsak ta iyi bir üvey kardeş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Serena Melanie Holls Athena kızı Sere. Kampta yeni olmama rağmen Sere ile dostluğumuz eskiye dayanır. İyi bir kılıç öğretmeni... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Isabelle Coco Franke Hermes kızı Isabelle .Ayleyda kadar enerjik olmasa da benim en iyi dostlarımdan. Onunla macera yaşamak çok zevkli olacak diye düşünüyorum. Bir dost daha... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Robert Harris Hades çocuğu Robert. İlk önce Manhattan'ı Kronos'un ordusuna karşı savunmamızda tanışmıştım. Tanıştığızdan beri de iyi anlaşıyoruz. Hatta dostum bile diyebilirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mitchie Heinz Demeter kızı olan Mitch. Maya'nın kardeşi olması yüzünden oldukça iyi anlaşıyoruz. Umarım dostluğumuz uzun sürer. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adrian Black Pek iyi anlaştığımızı söylemeyeceğim. Söyledim ya ! Ares çocuklarından nefret ederim diye. Amanda'da bunun canlı kanıtı zaten. Ayrıca sevgilimle de pek iyi anlaşamayan Adrian'a da kin besliyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Leonard Luke Carter Zeus kulübesinden Luke. Her ne kadar iyi anlaştığımızı söyleyemesem de, arkadaş sayılırız gibi.
En son Eduard R. Longrange tarafından Çarş. Ara. 29, 2010 7:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 68 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 7:42 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x İlk ben yazıcam işte .p x Dost olabiliriz,ilk kimle tanıştığını bilmiyorum ama heralde ilk üçe falan girerim tanıştıklarından.Hmm,Maya'yla sevgilisin,Mayahat da benim canığm arkadaşçığım.Uygun bir kurgu bulursun zaten bence iyi anlaşıyoruz yani .d
| |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 7:47 am | |
| hey ikinci benim Sen beni eklersin bir yerlere işte Ed. İcon da diğer lejantlardan alırın değil mi?? | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 7:47 am | |
| Hayıırrr! Birinci ben olacaktım yaa!! Neyse artık =( Ne yazacağını biliyorsun zaten [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 8:00 am | |
| Eklendi * [lütfen bir daha icon koymayı unutmayınız daha çok Ange için ] | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 8:10 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 8:13 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Kas. 20, 2010 8:20 am | |
| Herkes eklendi .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Çarş. Kas. 24, 2010 3:48 am | |
| *Flood. Ee, daha yorum yok mu ? | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Çarş. Kas. 24, 2010 5:44 am | |
| Hmm benide eklesen kardeşim? | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Çarş. Kas. 24, 2010 8:02 pm | |
| Merhaba. Kızma ama üvey kardeşim oluyorsun. İstersen arkadaş olabiliriz üvey kardeşim... Bu arada güzel lejant :)Bir ara rp de yapabiliriz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eklersen sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Perş. Kas. 25, 2010 3:49 am | |
| Herkes eklendi. Yerini sevmeyen biri varsa değiştirebilirim | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 4:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 4:44 am | |
| Ekledim
En son Eduard R. Longrange tarafından Paz Kas. 28, 2010 5:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 4:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 5:12 am | |
| ekledim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 5:38 am | |
| |
|
| |
| |
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 6:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 6:13 am | |
| teşekkür ederim, Ay Eklendin | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 6:26 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Paz Kas. 28, 2010 6:53 am | |
| Dostuumm Benide eklee Oyun alanında oynadıklarımız sana biraz ilham verebilir belki [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Ptsi Kas. 29, 2010 2:34 am | |
| Saol Ed | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Ptsi Kas. 29, 2010 2:36 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Perş. Ara. 02, 2010 9:20 am | |
| Güzel lejant dostum! İade-i ziyaret, kurgumuz: iyi anlaşıyoruz, birlikte kuşatma altındaki bir şehri kurtardık falan. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Cuma Ara. 03, 2010 9:49 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ Cuma Ara. 03, 2010 10:02 am | |
| Teşekkürler Robert Ekledim hepinizi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eduard R. Longrange ^^ C.tesi Ara. 04, 2010 3:11 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevgilini sevmiyorum, seninle pek bir sorunum yok. Kurguya kendin karar verirsin. |
|
| |
| Eduard R. Longrange ^^ | |
|