| ``Adrian Black ~ Rp Başlığı | |
|
+6Cornelia Fackrell Satellite Morgan Clara Thompson Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Dryope Glauce Charon 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Salı Kas. 09, 2010 4:08 am | |
| Benimle Rp yapmak isteyenler buradan lütfen. Yazmam gereken rp'leri de buradan hatırlatabilrsnz.
İlk olarak bu görevleri yapacak bir veya birden fazla kişiye ihtiyacım var, haftaici online olabilecek olan kisiler basvursun lütfen, bunların en gec cumartesi gününe bitmesi gerekiyor çünkü. (Kurgu sorun değil ben bulurum.)
50- Prokrustes ile bir macera yaşa. Mekan: Kabuklu'nun Su Yatakları Mağazası Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
51- Gateway Kemeri'nde bir macera yaşa. Mekan: Gateway Kemeri Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
57- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Zeus Yumruğu 2) Labirent Kriterler: *Maceraya en az 2 kişi katılmalıdır. *Rp en az 15 post sürmelidir.
59- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Empire State Binası/Olimpos 2) Othyrs Dağı Kriterler: *Maceraya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 15 post sürmelidir.
60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir.
|
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Salı Kas. 09, 2010 4:56 am | |
| 51- Gateway Kemeri'nde bir macera yaşa. Mekan: Gateway Kemeri Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes. Hmmm belki seninle bu Rp'yi yapabiliriz Tabii istersen bir Persephone kızını yanında | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Salı Kas. 09, 2010 5:23 am | |
| Hey ikinize bende katılmak isterim 2 ares 1 hades çocuğu süper olur | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Çarş. Kas. 10, 2010 6:39 am | |
| 50- Prokrustes ile bir macera yaşa. Mekan: Kabuklu'nun Su Yatakları Mağazası Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
Ad,bunu yapabiliriz beraber | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Çarş. Kas. 10, 2010 6:40 am | |
| - Maya Marie Collins demiş ki:
- 50- Prokrustes ile bir macera yaşa.
Mekan: Kabuklu'nun Su Yatakları Mağazası Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
Ad,bunu yapabiliriz beraber Ben de buna gelsem? | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Çarş. Kas. 10, 2010 9:48 pm | |
| Sat ve maya ztn baslams, lia senle ikmz yaparz Bu arada bi yigin rp'min biriktgni bliorum, dun hp uyudm ilgilenemedm hc. Bgn hpsni yetstrrm 57. ve 60. Gorevlr icn hala yardma ihtiyacm var. |
|
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Perş. Kas. 11, 2010 2:18 am | |
| 57- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Zeus Yumruğu 2) Labirent Kriterler: *Maceraya en az 2 kişi katılmalıdır. *Rp en az 15 post sürmelidir. olabilir ama kurgu her zaman ki gibi sana ait | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Perş. Kas. 11, 2010 4:58 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Perş. Kas. 11, 2010 4:58 am | |
| - Adrian Black demiş ki:
sadece 60. görev kaldı, 2 kisiye ihtiyacım var beeenn | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Perş. Kas. 11, 2010 5:03 am | |
| Adrian 60. görevide yapabilirim seninle | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Cuma Kas. 12, 2010 5:02 am | |
| 60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir. bak şunuda yapabiliriz dolanırız işte bak kurgu yazdığımız cirit sahası vardıya ona devam ederiz işte 3) bitti bile sonra yemek yemeğe yemek gazinosu ve kano gölü orada eğlenirken acık fazla dozu kaçırız bizim kulübede beni veya artık hangi kız gelirse onu ayıltmaya çalışırız nasıl | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı C.tesi Kas. 13, 2010 11:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı C.tesi Kas. 13, 2010 11:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Paz Kas. 14, 2010 2:41 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Paz Kas. 14, 2010 2:42 pm | |
| Othyrs'e yazdım, Hec ve Mia sıra sizde. Yalnız unutmayın, rp toplam 15 post sürmek zorunda. Şu ana kadar 8 post oldu, 7 daha lazım yani. Kurguyu ona göre ayarlayalım, 15 post olmadan bitmemesi gerekiyor.
Diğer tüm rp'lerime de yazdım sadece 2 tane kaldı, onları da birazdan yazacağım.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Paz Kas. 14, 2010 9:27 pm | |
| 60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir.
Bu görev için katılacakları tekrar ayarlamam gerekiyor, kurguyu şimdi buldum.
1) Yemek Gazinosu: Burada sıradan bir akşam yemeği sırasında farklı kulübelerden iki kişi arasında tartışma çıkacak, birkaç kişi daha bu tartışmaya dahil olacak ve gitgide büyüyecek. En sonunda tartışmaya dahil olan iki kulübeden iki kişi, kimin daha iyi olduğunu anlamak için aralarında yarış yapmaya karar verecekler. 2) Kano Gölü: İlk etkinlik, kano yarışı olacak. İki takım da farklı kanolara binip kürek çekerek diğer takımı geçmeye çalışacak. 3) Cirit Sahası: Diğer etkinliğe gelince, cirit sahasında yarışılacak. Burada iki takımdakilerin attıkları uzaklıkların toplamına bakılacak ve öyle galip seçilecek. İlk 2 yarışın galibi aynı takım olacağı için bu yarışın sonunda kazanan belli olacak. 4) Herhangi bir kulübe: Kazanan takımın kulübesinde kutlama yapılacak, kaybedenler de teselli olsun diye davet edilecek ^^
Kurgu biraz saçma ama kusura bakmayın, bu mekanlarda ancak bu kadar oluyor. Şimdi iki kişi belli, Mia ve ben olacağız. Aynı kulübeden iki kişi lazım bana, aranızda anlaşıp bana bildirirseniz çok sevinirim
|
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Paz Kas. 14, 2010 9:45 pm | |
| Ben de olmak isterdim de bir Mitchie'ye sormak lazım | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: ``Adrian Black ~ Rp Başlığı Paz Kas. 14, 2010 9:49 pm | |
| Tamam,olur.Maya ve ben | |
|