Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adrian Black

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Adrian Black Empty
MesajKonu: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 2:05 am

Melez Kampı'na geldiğimden beri ihmal ettiğim bir şeye gelmişti artık sıra, bunu hissedebiliyordum. Kılıç kullanma konusunda bir eksiğimin kalmadığını düşünüyordum, ama okçulukta hala yeterli değildim. Yapım gereği başka birinden ders almayı kendime yakıştıramıyordum, bu nedenle kendimi geliştirmek için sık sık okçuluk sahasına gidiyordum. Ama anlamıştım ki, bu şekilde iyi bir okçu olamazdım. Bu yüzden okçuluk dersi almaya karar verdim, dersliklerde ok atma teknikleri sınıfına girdiğimde kendimi bir tanrıyla karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyordum. Gerçi tanrıça da olabilirdi, okçuluk dersleri Apollon ve Artemis tarafından veriliyordu çünkü.
Şahsen Apollon'u tercih ederdim, ama şans bana ne zaman gülmüştü ki? Sınıfa girdiğimde Artemis'i orada buldum. Önünde saygıyla reverans yapıp "Merhaba Tanrıçam, sizden okçuluk dersleri almak istiyordum." dedim hayal kırıklığımı yansıtmamasını arzu ettiğim bir ses tonu kullanmaya çalışarak.
Apollon.

Apollon.

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 11:22 pm

Alanda bir melez göredüm bu Adrian dı. Ama gördüğüm kadarıyla Artemisle ders yapıyordu. Sorun olmazdı.Sadece bir merhaba demek istedim.
"Merhaba Ares oğlu ve Artemis iyi çalışmalar bölmek istemedim iyi günler dilerim.Melezlerle ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim."dedim ve kampta gezinmeye başladım...
Artemis
Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
Artemis

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimeC.tesi Kas. 13, 2010 11:57 pm

"Bir dahaki sefere teşekkürünü dersten sonra söyle!" diye bağırdım kardeşimin arkasından. Bir erkekle ders yapmam çok hoşuma gidiyormuş gibi tam kendime kabullendirdiğim sırada dersi bölüyordu. Beni duymayıp giden Apollon'un arkasından bir süre baktım. Sonra benim gibi bu işten memnun olmayan Adrian'a döndüm. "Evet, benden saklamana gerek yok ikimiz de birlikte ders işlemekten hoşlanmıyoruz. O yüzden dediklerimi iyi dinle ve uygula, işimiz çabuk bitecektir." der demez gidip ona yay ve oklar verdim. "Yeteneğini görelim." dedim. Yaptığı atışları görmek için geri çekildim. Sonuç pek de iç açıcı değildi. "Evet yeteneğin olmadığını gördük, o zaman sana baştan ders vermem gerekecek. Hedefi tam ayarlayamıyorsun aslında atışların iyi bunu kolaylıkla da yapıyorsun, Ares'in çocuğu olmandan öyle sanırım. Dik duruyorsun o da tamam." bir süre onu inceledim. "Daha önce hiç alıştırma yaptın mı?" diye sordum. Sonra da başından beri merak ettiğim şeyi ekledim. "Aslında ben Ares çocuklarının okçuluktan çok yakın dövüşlerle ilgilendiğini düşünürdüm." sorumun ardından Adrian'a meraklı gözlerle bakmaya başladım.
Misafir
Misafir

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 12:17 pm

"Aslında ben Ares çocuklarının okçuluktan çok yakın dövüşlerle ilgilendiğini düşünürdüm."
"Evet, öyle zaten. Ama kusursuz bir savaşçı olabilmek için okçuluğun da gerekli olduğunu düşünüyordum." dedim. "Daha önce birkaç kez okçuluk alanında alıştırma yapmıştım, ama kendi başıma öğrenebileceğim bir şey değil sanırım bu." diye devam ettirdim.
"Hmm, anlıyorum." dedi Artemis. "Okçuluk salt kuvvetle yapılabilecek bir şey değildir, yetenek de gereklidir. Ve sende bu yeteneğin zerresi yok."
"Aksini iddia eden de yok." diye cevapladım öfkeyle. Bir tanrıçayla tartışmaya girmemin benim açımdan çok kötü olabileceğini biliyordum ama damarıma basmakta ısrar ediyordu Artemis. "Bu yüzden buradayım." dedim biraz sakinleşmeye çalışarak.
"Peki, bir atış daha yap o zaman. Sana nasıl hedef alacağını göstermem gerekiyor."
Yayı tekrar elime aldım ve sadağı da sırtıma geçirdim. Oku çekip fırlatmak konusunda bir sorunum yoktu artık, bunu oldukça hızlı yapabiliyordum. Ama hedefi tutturmak, işte sorun buradaydı. Attığım ilk ok hedef tahtasının yakınından süzülüp gitmişti, kenardan da olsa vuramamıştım hedefi. "Kahretsin." diye mırıldanıp ikinci bir ok aldım sadaktan ve yaya yerleştirdim.
"Beni dinle." dedi Artemis beni durdurarak. "Konsantrasyon bu işte çok önemlidir, kafan sadece hedef tahtasında olsun, başka bir şeyde değil. Kolaylık olsun diye tek gözünü kırp ve tüm dikkatini hedef tahtasına ver."
"Sanki bu çok kolaymış gibi." diye mırıldandım duyamayacağından emin olduğum bir sesle. Aklımda hedef tahtası hariç her şey vardı muhtemelen, başta birazdan başlayacak öğle yemeği olmak üzere. Onun dediğini yapıp tek gözümü kapattım ve odaklanmaya çalıştım. Oku serbest bıraktığımda bu kez iyi bir atış yaptığımı düşünüyordum, ta ki ok hedef tahtasının üstünden geçip gözden kaybolana kadar. Tamam, itiraf etmek gerekirse bu işte berbattım. Artemis'in bana ne kadar daha katlanabileceğini düşünmek bile istemiyordum. Hoş, okçuluk bana çok da lazım değildi, kılıcım ve gürzüm bana fazlasıyla yetiyordu.
Artemis
Artemis

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 9:34 pm

"Bazen kılıçlar yeterli olmuyor Adrian. Labirentte yaşadıklarınız buna en iyi örnek sanıyordum" diye cevapladım düşüncelerini. Bu melezler ne zaman onları düşüncelerini duyabildiğimizi anlayacaklardı. "Aslında bu işi yapmak o kadar da zor değil.. Evet ben bu işi yüzyıllardır yapıyorum. Ama herkes bilir ki Apollon'dan daha iyi bir okçuyum. O kız peşinde koşarken ben bu işi yapıyordum" diye devam ettirdim sözlerimi. Gerçi ne kadar uğraşırsam uğraşayım Adrian'a pek bir şey öğretebileceğimi de sanmıyordum. Neyse ki en sabırlı bir Tanrıçaydım. "Tekrar dene. Çoğunlukla diğer melezler atışlarını yaparlar ve tuttururlar. Alınma ama Afrodit kızları bile senden daha iyi atış yapıyor." dedim eğlendiğim belli olan bir sesle. Bunun karşısında Adrian öfkelendi ve atışını yaptı.

Şaşırmış bir şekilde tahtaya bakarken konuşmaya çalıştım. "Anlaşılan birileri öfkelendiğinde iyi atışlar yapıyor" ok ortayı vurmasa da ortaya çok yakındı. Yalan söylemekten hoşlanmazdım "Evet, etkilendim ama sadece öfkelendiğinde bunu yapabiliyorsan işin zor söyleyeyim." yine öfkelenmesini sağlamaya çalışıyordum. İşe de yarıyordu. Kendini ne kadar kontrol etmeye çalışırsa çalışsın öfkeleniyordu. Bunu atışlarından anlıyordum çünkü hedefe çok yakın atışlar yapıyordu. Hatta bir ara tam ortasından bile vurdu. "Bu kadar yeter. Şimdi hedef tahtası hareket ederken neler yapabileceğini görelim" dememle hedef tahtası hareket etmeye başladı. "Yerinde olsam yine karşıyı hedef alırdım, nasıl olsa ortayı hiç tutturamıyorsun şansın varsa ok hedef tahtasına isabet eder." dedim alaycı bir şekilde. Amacım yine öfkelenmesini ve iyi atışlar yapmasını sağlamaktı.
Misafir
Misafir

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 8:43 pm

"Yerinde olsam yine karşıyı hedef alırdım, nasıl olsa ortayı hiç tutturamıyorsun şansın varsa ok hedef tahtasına isabet eder." Artemis'in tek amacı beni öfkelendirmek gibiydi. Tamam, erkek olduğum için bana böyle davranmasını normal karşılayabilirdim, ama abartıyordu biraz. Afrodit kızlarından bile kötüymüşüm, hah!
Sırada hareket eden hedef tahtası vardı. Sadaktan bir ok daha çekip yaya yerleştirdim, tek gözümü kapatıp hedefe odaklanmaya çalıştım. Artemis'in dediğini yapıp tam ortaya mı atsam diye düşündüm, belki tesadüfen vurabilirdim. Ama düşününce bunun bana yakışmayacağını farketmem zor olmadı. Sola doğru giden hedef tahtasına yönelerek oku serbest bıraktım, tam ok üstüne gidecekken hedef tahtası bir anda yön değiştirdi. Dolayısıyla attığım ok da hedef tahtasını sıyırarak gözden kayboldu.
"Hey!" diye bağırdım Artemis'e öfkeyle. "Ama yön değiştirmesine daha zaman vardı, ben oku atınca yönünü değiştirdiniz!"
"Evet, tabi ki öyle yaptım." diye cevapladı gülerek. "Karşında canlı bir hedef olunca hareketinin sabit olacağını mı düşünüyorsun?"
Ne yazık ki haklıydı. Bir ok daha çekip yayıma yerleştirdim, öyle bir hızla attım ki oku havada görebilmek imkansızdı. Ama yine hedef tahtasını tutturamamıştım. Anlamıştım artık, okçuluk bana göre değildi. Bu dersi en yakın zamanda bırakmalıydım, tabi önce bir şov yapsam hiç fena olmayacaktı. Artemis'in bakışlarına aldırmadan sadağı ve yayı yere attım. Cebimden sinek as kartını çıkarıp onu gürzüm Assassin's Curse'e çevirdim. Sapından tutup hızla sallamaya başladım. "Hey, ne yapıyorsun sen?" diye bağırdı Artemis. Ama onu umursamadım. Tüm gücümle serbest bıraktım gürzü, birkaç saniye sonra hedef tahtasını tam ortasından vurmuş ve yere devirmişti. Ok atmada iyi olmadığımı biliyordum, ama diğer silahları kullanmada kimse elime su dökemezdi.
"Ee, nasıldı?" diye sordum Artemis'e gülümseyerek.
Artemis
Artemis

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimePerş. Ara. 02, 2010 8:27 am

Bir anda oklarını ve yayı yere atıp gürnüzü çıkarında "Hey, ne yapıyorsun sen?" diye bağırdım. Ok atması gerekiyordu gürz değil. Yine de beni umursamadı, hatta gürzünü fırlatıp hedef tahtasının devrilmesine sebep oldu. Ortasından vurduğunu görmüştüm ama umursamamaya çalıştım. Ben hedef tahtasını eski haline getirirken Adrian bana dönüp, gülümseyerek "Ee, nasıldı?" diye sordu. Bir anda öfkelendiğimi belli eden gümüş bir ışık sardı etrafımı. Kendimi sakinleştirmek için derin nefesler aldım. Böyle rahat davranması sinirlerimi bozuyordu. Gümüş ışık yavaş yavaş kaybolurken "Okçuluk konusunda berbat, diğer silahlar konusunda umut var" dedim kendimi gülümsemeye zorlayarak. Sonra yere attığı okları ve yayı yerlerine gönderdim. Onun ne kadar ders alırsa alsın bu konuda asla iyi olmayacağı sonucuna varmıştım. Anlaşılan o da öyle düşünüyordu. "Dürüst olalım, sana bundan sonra bir şey öğretmemin bir anlamı yok, nasıl olsa öğrenemeyeceksin" bunu söylerken sesimdeki alaycılık rahatlıkla anlaşılıyordu. "Ders bitmiştir, gürzünü almayı unutma" sonra bir kediye dönüşüp alanı terk ettim.
Misafir
Misafir

Adrian Black Empty
MesajKonu: Geri: Adrian Black   Adrian Black Icon_minitimeCuma Ara. 03, 2010 4:10 am

(Rp bitmiştir. Teessüf ediyorum tanrıçam size, benim gibi öğrenciyi nasıl dersten atarsınız ya Sad )

Adrian Black
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adrian Black ~
» Adrian Black
» Adrian Black
» Adrian Black
» ``Adrian Black ~ Rp Başlığı