| Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. | |
|
+5Hector Sentius Ange Morgan Lamartine Satellite Morgan Cassandra Masen Artemis 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Paz Ekim 31, 2010 9:30 am | |
| Ben bu kavgalardan da olaylardan da sıkıldım. Canavar avlamayı seviyorum. Ama bir yere kadar. Sırf melezlere yardım olsun diye öldürdüğüm de oluyor. Peki bunun karşılığında bir teşekkür alıyor muyum?! Hayır! Kronosla dövüşeceğim ama birilerini ikna etmek de bana teşekkür bile etmeyenler için canavarları avlamaktan sıkıldım, en azından adak adasınlar bir şey yapsınlar nerdee? Avcılarımın lideri bile aşık olup bana ihanet ediyor! Üstelik Afrodit oğluna! Ben bir süre gökyüzünde takılacağım. Dünyadakiler Ay'ı göremeyebilirler bir süre, karanlıkta kalmasınlar diye arasıra gözükebilirim ama Kronos Olimpos'a saldırana kadar kimse benden yardım beklemesin der Artemis. Bir süre kalıp konuştuktan sonra konseyden ayrılır ve gökyüzüne çekilir. Akşam olduğunda dünyada yaşayanlar Ay'ı sık göremez olurlar. Hermes ise Artemis hakkında bir haber getirmemektedir. Kısaca Tanrıça, artık kimseye gözükmemektedir. Artık avlanmaması canavar sayısının artmasına ve melezlerin zorlanmasına yol açmaktadır. Kronos ve onun yandaşları ise her gün güçlenmektedir. (Evet bu da Athena ve benim düşünüp bulduğumuz başka bir kurgu Bu durumu düzeltmek için bir kaç melez olmalı ) Benim düşündüklerim Jessica Adams, Satellite Morgan, Maya Marie Collins. Ve kaçak olarak onların peşine takılan Zeus oğlu Leonard Luke Carter. Eğer bu dördü kabul etmezse yedekler Ange Spike Russo, Anna Maria Perrez, Arthur Dragomir ve Mitchie Heinz
Bu kişiler buradan kabul edip etmediklerini bildirsinler sonuçlandığında başlangıç ve bitişi söyleyeceğim, bitiş tarihinde bitirmemiş olursanız, güç puanınız azalacak Bu dört kişi görev bitimi 10 güç puanı kazanacak | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Paz Ekim 31, 2010 9:36 am | |
| ben tabi ki de varım | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Paz Ekim 31, 2010 9:41 am | |
| Ben de kabul ediyorum teşekkürler tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Paz Ekim 31, 2010 9:54 am | |
| kabul ettiğiniz için ben ikinize teşekkür ediyorum^^
diğerleri de cevaplarını çabuk verebilirse sevinirim | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 2:54 am | |
| bende gelebilrm | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:06 am | |
| Bende Gelmek isterdim ama ARTEMİS erkeklerle görev yapmıyor bilidiğim kadarıyla | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:22 am | |
| Artemis erkeklerle görev yapmıyor bu doğru, zaten düşündüğümüz kurguda bir erkek yola çıkan kızların peşine takılacak. Yine de istersen katıl derim. Yeğenim, katılmandan mutluluk duyarım^^ | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:23 am | |
| Elbette Katılırım.Çakma Percy Olarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:26 am | |
| Tamam o zaman, kişiler tamamlandı (bundan sonra kimse yazmasın) kurguyu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz, nerelere gideceğinizi, neler yapacağınızı ya da kimlerle konuşacağınızı size bırkayorum, şunu söyleyeyim, Satellite'den çok şey bekliyorum, avcım olarak bu görevde en çok rol alacak kişi sensin, sonra yeğenim olarak Ange geliyor, Jess ise üçüncü. Sen zaten kaçak yolcusun | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:42 am | |
| Ben size yer düşüneyim.. Bu arada unutmayın. Görev Kasımın 5'inde başlıyor, 26'sında bitiyor, bayağı zamanınız var bu süre boyunca hiç yazmayan veya görevin beklemesine sebep olan kişinin güç puanından düşülüyor (bu yüzden online olup yazın^^) | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:42 am | |
| Ana bende gelirdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:44 am | |
| geç kaldın | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 3:57 am | |
| Tam olarak 5 dakikiyla | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 4:05 am | |
| Evet. Olmaz bensiz görev.Leo'yu almazsanız arkanızdan ağlar | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Ptsi Kas. 01, 2010 8:20 am | |
| Çocuklar aynı özel görevin 5 kişiye birden verilmesi gibi bir durum yok, en fazla 3 kişi katılabilir, diğerleri puan almaksızın yardımcı olur... | |
|
| |
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Salı Kas. 02, 2010 5:16 am | |
| hmm.. O zaman erkekler kabul ederlerse yardımcı olsunlar, zaten kurguda da onlar kaçak yolcu. Eğer ikiniz de kabul etmezseniz, Jessica, Satellite ve Ange bu görevi yapacaklar | |
|
| |
| |
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Salı Kas. 02, 2010 6:41 am | |
| Erkenden başlayamaz mıyız?Neyse,teşekkür ederim tanrıçam.Gerçekten güveninizi boşa çıkartmamaya çalışacağım. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Salı Kas. 02, 2010 6:43 am | |
| bende teşekkür ederim peşinizdeyim tanrıçam | |
|
| |
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. Çarş. Kas. 03, 2010 6:12 am | |
| Ahhh,tanrıçam yaa konuyu yeni gördüm =( sınavlarım vardı da,ama katılmayı çok isterim. Kaçırmışım sanırım artık | |
|
| |
Ares Tanrı
| |
| |
| Artemis'i Geri Döndürme Özel Görevi / J. Adams - S. Morgan - M. M. Collins. | |
|