| - Jacquenetta Solielle - | |
|
+8Summer Katherine Ramsey Serena Su Hanzadeoğlu Dryope Glauce Charon Lara Adams Cassandra Masen Clara Thompson Ange Morgan Lamartine Jacquenetta Solielle 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jacquenetta Solielle
| Konu: - Jacquenetta Solielle - Perş. Ekim 28, 2010 11:14 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad:Jacquenetta Soyad:SolielleYaş:17Ebeveyn:HeraTaraf:TanrılarLakap:JacSilah:Bir kılıcım var.Adı Dehşet Saçan.Elbette güçlü,ama pek ihtiyacım olmuyor.Dövüşle pek aram yoktur.Doğum Yeri:ParisDoğum Tarihi:25.12.1994Rütbe:MelezBildiği Diller:Antik Yunanca,İngilizce,Türkçe,Fransızca,Almanca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pegasus:Pegasusumun adı Soleil. Fransızca Güneş anlamına geliyor ve soyadıma benziyor. Çok sinirli bir at. Onu çok seviyorum. Bana çok benziyor. Sinirli, bana bile kötü davranabiliyor. Ama istediğini alınca huzurlu bir at oluveriyor. Sarı-beyaz tüyleri var. Gözleri de kırmızı. Albino olabilir. Ama o benim atım, onu seviyorum.Kişisel Özellikler:Çok sinirliyimdir.En ufak bir hakarette canınızı okurum.Güçlerimin bunda faydası olur ve emin olun ki karşımsa duramazsınız.Fiziksel Özellikler:Uzunum ve zayıfım.Kahverengi gözlü ve kahverengi saçlıyım.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Melez Kampından Önce:Melez Kampı'ndan önce kardeşimle beraber Amerika'daki yatılı bir okula gidiyorduk.Aslında Fransızım,üç yaşına kadar Paris'te kaldık ama o günden beri Amerika'daki bir yatılı okula gidiyorduk.Yazın da bir yurtta kalıyorduk.Melez Kampından Sonra:Pek bir şey değişmedi aslında.Ben hala yine aynı ben.Sadece yetiştiğim yer farklı ama ben uzakta olmaya alışığım.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim*Bunu okuyan *Hera gibi davranmak*Edebiyat*Kampta saygı gösterenler*Kampta beni tanıyanlar*Kulübede pineklemekSevmediklerim*Sinirlendirilmek*Kavga*Gıcıklık[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İlişkiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maya Marie Collins:İlk zamanlar pek iyi anlaşamasak da şimdi gayet iyiyiz.Onu çook seviyorum ve teşekkür ediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jessica Adams:İlk arkadaşım diyebilirim.Bana inandı ve savundu.Onun yeri bende bambaşka..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Amanda Sylise:Sanırım pek iyi anlaşamıyoruz. Bilmiyorum benim hakkımda neler düşünüyor ama ilk gün pek iyi olamamıştık.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dryope Glauce Charon:Benim gibi biri denebilir.Özellikle sinirlilik halleri.Umarım iyi anlaşırız
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Serena Melanie Holls: Çok iyi bir Athena kızı, kılıç eğitmeni. Tam annesinin kızı, zeki ve güvenilir. Anlaşıyoruz.
En son Jacquenetta Solielle tarafından Çarş. Ara. 15, 2010 6:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Perş. Ekim 28, 2010 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ekim 29, 2010 12:27 am | |
| Teşekkürler,Sere hazırladı | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ekim 29, 2010 2:44 am | |
| Jac,eğer arkadaş ekliyorsan lejantına ilk ben olayım dedim | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ekim 29, 2010 2:46 am | |
| Jac hani ben beni de eklee icon lejantta var | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ekim 29, 2010 2:48 am | |
| Selam Jac bende damladım! Lejantın süper! | |
|
| |
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ekim 29, 2010 2:49 am | |
| | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Ptsi Kas. 01, 2010 4:17 am | |
| | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - C.tesi Kas. 06, 2010 12:25 am | |
| # [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]# Eğer bilgiye ihtiyacın olursa... - Spoiler:
# İnatçı, cesur, zeki, pratik ve kendine güvenen biri. # Kararlarımı sadece bir kez veririm ve karar vermeden önce fazlasıyla düşünür. # Şüpheci, kimseye kolay kolay güvenmeyen biri. # Sevdiklerime karşı aşırı korumacıdır, sinirli olduğu zamanlarda bulunduğu yeri ve etrafındakileri yakabilir. # Düşmanları onu kibirli ve soğuk olarak tanımlar. # Oysa onlara göstermediği duygusal ve neşeli bir yönü var.
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Paz Kas. 07, 2010 3:48 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Annene bağımlısın. Yani senden pek hoşlanmıyorum |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Kas. 12, 2010 8:12 am | |
| Hemen ekliyorum Amanda | |
|
| |
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Kas. 12, 2010 8:20 am | |
| | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| |
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ara. 03, 2010 4:15 am | |
| | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| |
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Kim Hyun Lee
| |
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Salı Ocak 11, 2011 9:01 am | |
| Öhöm, öhöm | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Çarş. Ocak 12, 2011 2:46 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevgilimin ablası ama benden pek hoşlanmaz diye ekleyebilirsin! | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: - Jacquenetta Solielle - Cuma Ocak 14, 2011 5:32 am | |
| | |
|
| |
| - Jacquenetta Solielle - | |
|