Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kulübe Denetlemesi 5 -Ceza-

YazarMesaj
Selene Darcy Harris
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Selene Darcy Harris

Kulübe Denetlemesi 5 -Ceza- Empty
MesajKonu: Kulübe Denetlemesi 5 -Ceza-   Kulübe Denetlemesi 5 -Ceza- Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 5:53 am

Kamptaki ilk günlerim ve şimdiden ceza almıştım. Ne yapabilirdim ki? O gün gerçekten çok yorgundum ve kulübeyi temizleyecek halim yoktu. Umarım Tanrıça Athena anneme söylemezdi. Biricik annemin yüzüne nasıl bakardım ben? Kulübeden içeri girdim ve iğrenç ortama baktım. Gerçekten berbattı. Burayı baştan aşağı temizlemem gerekiyordu. Hemen banyoya gidip bir paspas aldım. Yerleri paspaslamak zor bir iş sayılmazdı herhalde. Arada sırada yüzümü buruşturuyordum. Buda olması gereken bir şeydi.

Daha sonra duvar kâğıtlarını değiştirdim. Yerine krem rengi duvar kâğıtları yerleştirdim. Mükemmel görünüyordu. Tek yatak benimdi. Yatağımın da bir güzel çarşafını değiştirdim. Yatak örtüm krem renklerinden oluşuyordu. Birde gök mavisi vardı aralarında tabi ki… Gök mavisi diyince aklıma Tanrı Zeus geliyordu. Kendisi beni her ne kadar sevmese de ben onu öz babam gibi seviyordum. Bu bir gerçekti. Umarım onunla bir gün bir yerde görüşebilirdim. Belki hoşuna giderdi, umarım…

Banyo, çalışma odası ve giyinme odalarını da temizledikten sonra derin bir nefes aldım. Camın kenarında duran çiçek saksılarını biraz suladım. Çiçekler solmuş gibiydi. Gülümsedim kendimce… Daha sonra ise tavandaki süslü ışığa baktım. Işığın kenarlarına birkaç tane tüy yerleştirmiştim. Bu tüyler tavus kuşunundu. Çok hoş duruyorlardı. Kulübeme sakince baktım. Gerçekten güzel olmuştu. Yorulduğumu fark edip biraz dışarı çıktım. Sanırım yeni birileriyle tanışmak iyi olabilirdi.

‘‘Sonra görüşürüz sevimli kulübem!’’ Ağzımdan çıkan son sözler olmuştu.

Kulübe Denetlemesi 5 -Ceza-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ceza Uyarısı
» Suç ve Ceza (56. Görev) [3]
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı