| Ceza Uyarısı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Ceza Uyarısı Cuma Ekim 22, 2010 4:33 am | |
| Cık cık cık. İki dünyalar tatlısı kız ve bir yakışıklı erkek bu kulübede mi yaşıyor cidden? Peki neden hala yazılmadı 5. denetlemede aldığınız ceza rp'si? Son bir hafta, ona göre. Hestia bu mesajımı okuduğunda hayal kırıklığına uğrayacak, sizin için en büyük ceza da bu sanırım. | |
|
| |
Hestia Tanrıça/Karakter Koordinatörü
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı C.tesi Ekim 23, 2010 10:00 am | |
| Gerçekten de hayal kırıklığına uğradım. Çocuklarımın ceza alacağını, cezalarını zaman aşımına uğratacaklarını ve kulübelerine böyle bir uyarı mesajı alacaklarını hiç düşünmezdim... Umarım ilk ve son olur bu! | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Ekim 25, 2010 3:17 am | |
| Üzgünüm annecim ve tanrıçam. Benim bilgisayar yasağım var. Abiciğimin tonlarca dersi var. Kız kardeşimde olanlardan bihaber. Öyle olunca hiç birimiz yazamadık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Perş. Ekim 28, 2010 10:59 pm | |
| Hala yazılmamış... Mazeretlerinizi anlıyorum Lau ama bu böyle devam edemez kızım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Kas. 01, 2010 4:37 am | |
| Biliyorum. Ayrıca ben bir türlü burayı anlayamadım gitti. Nereye neyi yazıyorum bir bulsam. Ayh! İyice kafa gitti bende. Sınavlara çalış, ödevleri yap, bu siteyi çözmeye uğraş, rp yaz,... liste uzadıkça uzuyor. Hey! Jason ve Mia! size diyorum. Azıcık yardım edin! Ah Jason ah! Hele seni bir elime geçireyim cehennem tazılarına yem edeceğim seni! Mia ya karşı alttan almaya çalışıyorum. Çünkü o yeni gelmişti. Gerçi üye olalı epey oldu. Zaten bunlarıda her şeyden bihaber yazıyorum. Ah! Bu gidişle ben çooooook ceza alıcam. Üzgünüm annecim | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Kas. 01, 2010 9:09 am | |
| Yapman gereken basit, alt tarafı bir ceza rp'si. Siteyi keşfetmene yardımcı olmak için de bildiğin gibi melez danışmanlarımız var Lau, onlarla veya benimle iletişime geçebilirsin soruların için Jason veya Mia, ablanızın ricası üzerine artık biriniz yazın şu rp'yi. Siz beşinciyi halledemeden 6. kapıya dayandı | |
|
| |
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Cuma Kas. 05, 2010 4:10 am | |
| Yukarıdaki konuşmaya bakılırsa Pınar'ın beni zorla bilgisayarına girdirip başımda dikilmiş, bana sinirli sinirli neden baktığının açıklaması bu sanırım. Ceza rpsini hala yazabiliyor muyuz acaba? Yoksa dahada kötü bir şeye mahkum edildik mi? Bildiğim kadarıyla kulübeyi toplamazsak bulaşıkları yıkıyorduk galiba öyle değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Kas. 08, 2010 6:50 am | |
| Hala yazabiliyorsunuz, yani normalde daha kötü bir ceza almanız gerekiyor ama ben Athena ile konuşurum sizin için. Hımm... cezanız kulübede ceza temizliği yapmaktı sanırım ama bulaşık rp'si yazsanız da olur, bir ceza yapın da ne olduğunun önemi yok çocuklar. Bu arada, 6. denetleme için de çok az zamanınız kaldı, onu bari cezaya kalmadan halledin. Ahh, tanrıçaların yazma izni olsa siz ceza almayın diye ben hallederim ama işte... :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Salı Kas. 09, 2010 4:22 am | |
| Küçük kardeşimiz halletmiş. İyi iyi. Çok faydalı biri. Her kulübeye lazım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Cuma Kas. 19, 2010 8:51 am | |
| Ama her denetleme için de onun temizlik yapmasını beklemeyin çocuklar, en küçük kardeşinize yüklenmek olmaz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Salı Kas. 23, 2010 4:48 am | |
| En küçükler hep kulllanılır xD Neyse ben bir ara yazmaya çalışırım sonrakinde ama yetişmeyedebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Kas. 29, 2010 4:50 am | |
| İlk kez bu kerataya hak veriyorum. Küçükler hep kullanılır xD | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı C.tesi Ara. 18, 2010 5:15 am | |
| ben yazabilieim tanricam ve annecigim. olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Ptsi Ara. 27, 2010 5:15 am | |
| Vakit bulursan yaz tabii Tamara. Yalnız gündelik mesajlar problem değil ama yazdığın rp'lerde dil bilgisi kurallarına dikkat etmen lazım çünkü yazım yanlışlarından puanınız gidiyor. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Ceza Uyarısı Çarş. Ara. 29, 2010 8:48 am | |
| Hm.. heyecan yapmayınca yazım hatası lmuyor ama genelde heyecan yapınca yazım hataları doluyor en iyisi ben daha yazmayım | |
|
| |
| Ceza Uyarısı | |
|