Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ceza Uyarısı

5 posters
YazarMesaj
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 4:33 am

Cık cık cık. İki dünyalar tatlısı kız ve bir yakışıklı erkek bu kulübede mi yaşıyor cidden? Peki neden hala yazılmadı 5. denetlemede aldığınız ceza rp'si? Son bir hafta, ona göre. Hestia bu mesajımı okuduğunda hayal kırıklığına uğrayacak, sizin için en büyük ceza da bu sanırım.
http://olimpos.my-rpg.com
Hestia
Tanrıça/Karakter Koordinatörü
Hestia

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeC.tesi Ekim 23, 2010 10:00 am

Gerçekten de hayal kırıklığına uğradım. Çocuklarımın ceza alacağını, cezalarını zaman aşımına uğratacaklarını ve kulübelerine böyle bir uyarı mesajı alacaklarını hiç düşünmezdim... Umarım ilk ve son olur bu!
Sonechka Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Sonechka Ephimovich

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Ekim 25, 2010 3:17 am

Üzgünüm annecim ve tanrıçam. Benim bilgisayar yasağım var. Abiciğimin tonlarca dersi var. Kız kardeşimde olanlardan bihaber. Öyle olunca hiç birimiz yazamadık. Crying or Very sad
Hestia
Hestia

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 10:59 pm

Hala yazılmamış... Mazeretlerinizi anlıyorum Lau ama bu böyle devam edemez kızım.
Sonechka Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Sonechka Ephimovich

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:37 am

Biliyorum. Ayrıca ben bir türlü burayı anlayamadım gitti. Nereye neyi yazıyorum bir bulsam. Ayh! İyice kafa gitti bende. Sınavlara çalış, ödevleri yap, bu siteyi çözmeye uğraş, rp yaz,... liste uzadıkça uzuyor. Hey! Jason ve Mia! size diyorum. Azıcık yardım edin! Ah Jason ah! Hele seni bir elime geçireyim cehennem tazılarına yem edeceğim seni! Mia ya karşı alttan almaya çalışıyorum. Çünkü o yeni gelmişti. Gerçi üye olalı epey oldu. Zaten bunlarıda her şeyden bihaber yazıyorum. Ah! Bu gidişle ben çooooook ceza alıcam. Üzgünüm annecim Sad
Athena
Athena

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 9:09 am

Yapman gereken basit, alt tarafı bir ceza rp'si. Siteyi keşfetmene yardımcı olmak için de bildiğin gibi melez danışmanlarımız var Lau, onlarla veya benimle iletişime geçebilirsin soruların için Wink
Jason veya Mia, ablanızın ricası üzerine artık biriniz yazın şu rp'yi. Siz beşinciyi halledemeden 6. kapıya dayandı Very Happy
http://olimpos.my-rpg.com
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 4:10 am

Yukarıdaki konuşmaya bakılırsa Pınar'ın beni zorla bilgisayarına girdirip başımda dikilmiş, bana sinirli sinirli neden baktığının açıklaması bu sanırım. Ceza rpsini hala yazabiliyor muyuz acaba? Yoksa dahada kötü bir şeye mahkum edildik mi? Bildiğim kadarıyla kulübeyi toplamazsak bulaşıkları yıkıyorduk galiba öyle değil mi?
Hestia
Hestia

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Kas. 08, 2010 6:50 am

Hala yazabiliyorsunuz, yani normalde daha kötü bir ceza almanız gerekiyor ama ben Athena ile konuşurum sizin için. Rolling Eyes Wink

Hımm... cezanız kulübede ceza temizliği yapmaktı sanırım ama bulaşık rp'si yazsanız da olur, bir ceza yapın da ne olduğunun önemi yok çocuklar.

Bu arada, 6. denetleme için de çok az zamanınız kaldı, onu bari cezaya kalmadan halledin. Ahh, tanrıçaların yazma izni olsa siz ceza almayın diye ben hallederim ama işte... :/
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 4:22 am

Küçük kardeşimiz halletmiş. İyi iyi. Çok faydalı biri. Her kulübeye lazım xD
Hestia
Hestia

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeCuma Kas. 19, 2010 8:51 am

Ama her denetleme için de onun temizlik yapmasını beklemeyin çocuklar, en küçük kardeşinize yüklenmek olmaz...
Sonechka Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Sonechka Ephimovich

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeSalı Kas. 23, 2010 4:48 am

En küçükler hep kulllanılır xD Neyse ben bir ara yazmaya çalışırım sonrakinde ama yetişmeyedebilir.
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Kas. 29, 2010 4:50 am

İlk kez bu kerataya hak veriyorum. Küçükler hep kullanılır xD
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeC.tesi Ara. 18, 2010 5:15 am

ben yazabilieim tanricam ve annecigim. olur mu?
Hestia
Hestia

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 5:15 am

Vakit bulursan yaz tabii Tamara. Smile Yalnız gündelik mesajlar problem değil ama yazdığın rp'lerde dil bilgisi kurallarına dikkat etmen lazım çünkü yazım yanlışlarından puanınız gidiyor.
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

Ceza Uyarısı Empty
MesajKonu: Geri: Ceza Uyarısı   Ceza Uyarısı Icon_minitimeÇarş. Ara. 29, 2010 8:48 am

Hm.. Smile heyecan yapmayınca yazım hatası lmuyor ama genelde heyecan yapınca yazım hataları doluyor en iyisi ben daha yazmayım Smile

Ceza Uyarısı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı
» Ceza Uyarısı