| Şarkı Sözü Tamamlama | |
|
+15Edward J. F. Newgate Darth Vader Thalia A. Carter Lena H. Bryce Daphne Briseis Skyros Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Leonard L. Carter Myrna Tudor Hector Sentius Lara Adams Athena Satellite Morgan Cassandra Masen Cornelia Fackrell 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Şub. 09, 2011 8:50 am | |
| Benzemez hiç günle gece Gün katlanır mı herşeye Ben geceye hiç doyamam Bari bu gece bi kıyak yap
~~
how can you see into my eyes like open doors leading you down into my core where I’ve become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home | |
|
| |
Lunetta Tracart Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Şub. 09, 2011 12:01 pm | |
| (Wake me up) Wake me up inside (I Can't Wake up) Wake me up inside (Save me) Call my name and save me from the dark (Wake me up) Bid my blood to run (I can't wake up) Before I come undone... Eller günahkâr, Diller günahkâr, Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkâr... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Paz Şub. 13, 2011 12:55 am | |
| Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan .... ~~~~
All the right friends in all the wrong places So yeah, we're going down They got all the right moves in all the right faces So yeah, we're going down <3
| |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Ptsi Şub. 14, 2011 2:25 am | |
| Everybody knows Everybody knows where we going Yeah,We're going down ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ And I don't know where I've been And I don't know what I'm into And I don't know what I've done to me | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Ptsi Şub. 14, 2011 9:31 am | |
| and who I've become ...to lie the promises I heard I would keep ...I'm lost in my paradi...ell me tell me will I die if I forget how to lie? ...Don't know why (Don't know why) ...Don't know why (Don't know why) ...Don't know why I am here ...All that I've forgotton is only s...Only I (Only I) ...Know that I (Know that I) ...Only I can be my only ...I suffered twice and all that I did ??? Let me break the ice Allow me to get you right Let you warm up to me Baby I can make you feel Let me break the ice Allow me to get you right Let you warm up to me Baby I can make you feel So are you warming up yet? | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Mart 29, 2011 7:04 am | |
| You got me hypnotised, I never felt this way, you got my heart beating like an 808... Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak... | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Mart 29, 2011 7:14 am | |
| Gece çıkmak dans etmek istermiş kendisi Gözü yükseklerde ama bir o kadar masum Ne yaparsın, nereye kadar kaçarsın? Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince...
~
Nefesler tutulmuş mudur? Atmosferde aşk yok mudur? Bu Mudur? Modern zamanlarda aşk Buharlaşıp uçmuş mudur? Bu Mudur? | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Mart 29, 2011 8:10 am | |
| Yanıp sönerken ne güzeldi Ne güzeldi ne güzeldi Kayıp giderken ne güzeldi Ne güzeldi ne güzeldi Aşk...
Hayatımda anlamsın aşkım bayadır da yalvardım Bana seni gönderdi tanrım ve de ben herkese anlattım Bu mucizevi bir olaybak ben senin oldum aniden Duygularıma paha biçmem seni asla atamam kalbimden
| |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Nis. 06, 2011 8:30 am | |
| Ömrüm boyunca ordasın seni sarıp sarmalar kollarım Benim dudaklarımda son tadın var asla ayrılık olmasın Çünkü biliyorum ki sensiz olmaz istiyorum ki her bir anda Benimle beraber olsan sensiz geçen zamana ben bir anlam...
*
Kim böyle seni gurbette gezdireen, binbir yalanlaa hayata küstüreeen, Meyhaneleriii ezbere öğreteen, söyle kardeşiim kimdiir seni hor göreen? | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Nis. 12, 2011 2:26 am | |
| Geçer geçer geçer, bunlarda geçer Üzme tatlı canını, bunlarda geçer Neler neler, neler gördük biz Neler çektik biz, Ne derlerse desinler Bunlar da geçer
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oh what fun the it is to ride | |
|
| |
| Şarkı Sözü Tamamlama | |
|