| Şarkı Sözü Tamamlama | |
|
+15Edward J. F. Newgate Darth Vader Thalia A. Carter Lena H. Bryce Daphne Briseis Skyros Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Leonard L. Carter Myrna Tudor Hector Sentius Lara Adams Athena Satellite Morgan Cassandra Masen Cornelia Fackrell 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Şarkı Sözü Tamamlama Paz Ekim 17, 2010 9:07 am | |
| Oyun gayet açık. Şarkı sözü yazıyoruz ve o şarkı sözünün devamını alttaki üye getirdikten sonra tekrar kendi bir şarkı sözü yazıyor.
ÖR:
A:Bu yeni bende kim?...
B: Aynada tanıştığım. bu yeni ben , ben miyim?
B: Dont wanna kiss, dont wanna touch Just smoke one cigarette more ....
gibi. Umarım açıklayıcı olmuştur. Ben başlıyorum.
Aşkın içine bak , en güzeline... |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Paz Ekim 17, 2010 9:15 am | |
| Hem var, hem yok mu bile bile. Adalet yok ya canımı yakar bu sessizlik..
Bana aşkı haram edip hala gülüyorsa.. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Paz Ekim 17, 2010 9:18 am | |
| unutmam gerek onu da aşkını da... nedenini bile sormadan gitmeme izin veriyorsa ayrılık var işin sonunda.. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Ekim 20, 2010 8:17 am | |
| Bulamadım,aradım ama Tavuk yetiştirdim,hep uçtular Muz işine girdim ama soydular | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| |
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Ekim 21, 2010 8:56 am | |
| Eyvallah!Şimdi halsizliğin tutsun..Motorun bozulsun..Domuz gribi ol inşallaaaah... Bak bak bak havalara nasıl da geriniyor ... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Ekim 21, 2010 9:04 am | |
| Alain Delon'um benim nasılda kasılıyor... Böyle ayrılık olmaz. Böyle yalnız kalınmaz... |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Ekim 21, 2010 5:44 pm | |
| Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Aynada bakıştığım? Bu yeni ben, ben miyim Kendimle tanıştığım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Ekim 21, 2010 10:27 pm | |
| Dünümle bugünüm Can ciğer kuzu sarması.. Kana kana sevmeli, Kuralı devirmeli, Hakedene hakkını unutup vermeli, | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Ekim 21, 2010 11:53 pm | |
| seveceksen ölümüne sevmeli, kapasite meselesi bu! You re a good soldier, Choosing your battles, Pick yourself up, | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Cuma Ekim 22, 2010 12:25 am | |
| And dust yourself off, Get back in the saddle İyiyim ben, Hep aynı şeyler işte, Uyku hapları, | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Cuma Ekim 22, 2010 4:23 am | |
| Yalan dolan gülümsemeler, İyiyim ben hem sen tanırsın beni Senden ne bir haber Ne selam gelir oldu Yoksa yerim mi doldu? Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim Unutup mu soldu?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Cuma Ekim 22, 2010 4:29 am | |
| Hani kader bizi ayırsa da bi gün; Kalpler bir olacaktı Yoksa gurbetin o yalan kucakları Seni de mi uyuttu?
Did you forget that I was even alive? Did you forget everything we ever had? Did you forget, did you forget about me? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Kas. 03, 2010 10:34 am | |
| Did you regret ever standing by my side? Did you forget what we were feeling inside? Now I'm left to forget about us..
Gözüm kara kalmadı yara oldum renga rengarenk, Bazen her şey sararıp solar biz hep renga rengarenk...
| |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Perş. Kas. 04, 2010 3:10 am | |
| Bazen her şey sararıp solar Biz hep renga rengarenk
You’ve fallen right out of the sky I could swear you’re a natural high Volcanoes erupting inside When I see the sparkle in your eyes
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama C.tesi Kas. 13, 2010 12:58 am | |
| But you don't even realize... Cause you've been hurt so many times They play with your heart, told you lies Thes were wrong all along, you were right
--
I'm in serious shit, I feel totally lost If I'm asking for help it's only because Being with you has opened my eyes Could I ever believe such a perfect surprise? | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama C.tesi Kas. 13, 2010 3:53 am | |
| I keep asking myself,wondering how I keep closing my eyes but I can't block you out ------------------------------ Hep mi hüsran Bana hep mi veda Yok mu sende hiç deva [Bulana alkış ama gıgıl amca girmicek araya ] | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama C.tesi Kas. 13, 2010 4:08 am | |
| böyle mi geçer bu rüya? çok mu sevdin kederleri? Mühürlü Kaderim - Nev şarkı bu --------------------------------------------------- Seasons comego But I will never change And I’m on my way | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Ocak 11, 2011 4:19 am | |
| Lets go… Yeah You’re listening now...
----------------------------- Bu aşk çoktan yol almış Ve sen bana göresin İyi yerisin kalbimin.... | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Ocak 11, 2011 9:59 pm | |
| You're a good soldier Choosing your battles Pick yourself up And dust yourself off Get back in the saddle You're on the front line Everyone's watching You know it's serious We are getting closer This isn't over | |
|
| |
Daphne Briseis Skyros
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Paz Ocak 23, 2011 8:30 am | |
| The pressure's on, you feel it But you got it all, believe it When you fall, get up, oh oh And if you fall, get up, eh eh... --------------------- Galileo,galileo,galileo Figaro,magnifico,ooooo | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Cuma Şub. 04, 2011 6:09 am | |
| i'm just a poor boy and nobody loves me he's just a poor boy from a poor family, spare him his life from this monstrosity easy come, easy go, will you let me go.
______________________________________ this ain't a song for the broken-hearted no silent prayer for the faith-departed
| |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Cuma Şub. 04, 2011 9:32 am | |
| (Bon Jovi'nin en sevdiğim 2. şarkısı ) I ain't gonna be just a face in the crowd You're gonna hear my voice When I shout it out loud ---- Baby I just wanna dance, I don't really care Who's that chick who's that chick | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Ptsi Şub. 07, 2011 12:23 pm | |
| (kimse cevap yazmamış bende uydurayım bari ) Oh yeah Oh yeah Moving on the dance floor oh yeah oh yeah I just want to dance -filan filon-
We are young,we are strong We're not looking for where we belong... | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Ptsi Şub. 07, 2011 2:44 pm | |
| We're not cool We are free And we're running with blood on our knees Bu yeterli sanırım ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Just don't deny it, Don't try to fight this ,and deal with it and that's just part of it,
If you were dead or still alive I don't care, I don't care Just go and leave this all behind Cause i swear ,i don't care | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Şub. 08, 2011 12:29 am | |
| If you were dead or still alive I don't care (I don't care), I don't care (I don't care) just go and leave this all behind behind .......
~~
(sevdiğim bir şarkıcıdaan)
I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Holla if you feel that you've been down the same road | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Salı Şub. 08, 2011 6:11 am | |
| And I just can't keep living this way So starting today, I'm breaking out of this cage I'm standing up, Imma face my demons I'm manning up, Imma hold my ground I've had enough, now I'm so fed up Time to put my life back together right now (bu kısmını daha çok seviyorum )
I know a place Where the grass is really greener Warm, wet and wild There must be something in the water Sippin' gin and juice | |
|
| |
Lunetta Tracart Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Şub. 09, 2011 7:53 am | |
| Laying underneath the palm trees The boys Break their necks Try'na to creep a little sneak peek...
Mevsim rüzgarları ne zaman eserse o zaman hatırların çocukluk rüyalarım şeytan uçurtmalarım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Şub. 09, 2011 8:25 am | |
| Öper beni annem yanaklarımdan Güzel bir rüyada Sanki sevdiklerim hayattalarken hala Akşama doğru azalırsa yağmur Kız kulesi ve adalar...
--
Got a secret can you keep it swear this one you'll save better lock it in your pocket take in this to the grave and ı show you then ı know you won't tell what I said 'Cause two can keep a secret If one of them is dead........
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözü Tamamlama Çarş. Şub. 09, 2011 8:44 am | |
| (Bu şarkıya bayılırımmm...) Why do you smile Like you have told a secret Now you're telling lies Cause you're the one to keep it But no one keeps a secret No one keeps a secret Why when we do our darkest deeds Do we tell? They burn in our brains Become a living hell Cause everyone tells Everyone tells…
Vaktimi ver uykumu al Gecelerin çok mu suçu var Aşk dediğin çok utanır Gece bitince saklanır Dünyaaaaaaaa,dursana..... | |
|
| |
| Şarkı Sözü Tamamlama | |
|