Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Feodora arıyor... Çarş. Ağus. 03, 2011 9:43 am | |
| Her yere aynı şeyi kopyala yapıştır yapıyorum ama buyum evirip çevirim size geri satamicam. Foedora Antik Yunanın yükseliş döneminde doğdu. Annesi doğururken öldü bu yüzden Zeus melezini sokakta bırakmamak için beni Olimpos’a aldılar. Biraz büyüyünce kampa eğitime gönderildim. Eğitimim bitince en sevdiğim tanrıçanın yanında yer almak üzere avcı oldum. Baya uzun süre avcılık yaptım ortaçağın bitiminde artık avcılıktan emekli olma vaktim geldi, aynı zamanda çıktığım bir görevde başarılı olunca da tanrıçalığa yükseldim. Takımyıldızları ile ilgiydi işim. Sonra gereksiz yere birini takımyıldızı yapınca ceza olarak melez hayatıma geri döndüm.Feodora'nın kişiliği ise; Biraz kendini beğenmişlik var, her şeyi yaparım havaları ki yaparda, ukala'nın teki, biraz sırnaşık, oldukça vurdum duymaz ve rahat, herkese ve kendisine gerektiğinden fazla güvenir, küçük düşürmeyi sever, en iyi arkadaşlarına büyük önem verir, ısrarcıdır vs. , çocuk gibidir, m.ö doğmuş ama 17'den daha çok olgun olmaz. Normalde sevimli kız tavırları sergilese de, onu sinirlendirince kaçacak delik arayan çok. ๑Ruh İkizim๑♪ Luna Harrods♪ ๑Sırdaş๑♪ ๑Suç Ortaklarım๑♪ ๑Beni Hep Güldüren Melezler๑♪ ๑Sık Sık Görüştüklerinden๑♪ Anastasia Sergeevna๑Merhaba๑♪ Ayleyda Laurana Falls____________________________________________..:ooo:..____________________________________________
๑Sinirimi Bozanlar๑♪ Caroline Klein♪ Jack William Phoenix๑Kıskandıklarım๑♪ ๑Kıskananlar๑♪ ๑Sırnaşıklar๑♪ ๑Boğazlamak İstiyorum๑♪ ๑Öldürsem mi ki?๑♪ ____________________________________________..:ooo:..____________________________________________ ๑Partnerim๑♪ ๑Tip Çekiyor๑♪ ๑Tipim Çekiyor๑♪ ๑Antika๑♪ ____________________________________________..:ooo:..____________________________________________ ๑O Benim En Sevgili Kardeşim๑♪ Adyali Beckett♪ ๑İyi ki Varsınız๑♪ ๑Normal Kardeş İlişkileri๑♪ ๑Bu Benim Kardeşim Olmasın๑♪
En son Feodora H. Barthelas tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 10:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Çarş. Ağus. 03, 2011 9:52 am | |
| Caroline Klein: Tipik bir Hades kızı olmakla birlikte, fazlasıyla kendini beğenmiştir. Ondan sana iyi düşman olur.
Anastasia Sergeevna: Bu Athena kızımız sert ve duygusuz bir karaktere sahiptir. Ona göre istediğin yere ekleyebilirsin.
| |
|
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Çarş. Ağus. 03, 2011 10:18 am | |
| bizim kurgumuz belliydi sanırım | |
|
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Perş. Ağus. 04, 2011 8:36 am | |
| ekledim | |
|
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Perş. Ağus. 04, 2011 8:52 am | |
| İyi ki varsınıza ekle beni kardeş. Aredhel ve Alexa'yı da sinirimi bozanlara. | |
|
Jack William Phoenix Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Perş. Ağus. 04, 2011 9:45 am | |
| Benide istediğin bir yerlere ekleye bilirsin. | |
|
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Perş. Ağus. 04, 2011 9:48 am | |
| Bir geçmişimiz yok. Beni de uygun bir yere ekleyebilirsin. Merhaba'ya mesela. | |
|
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Feodora arıyor... C.tesi Ağus. 06, 2011 1:54 am | |
| Beni de iyi ki varsınıza ekle kardeş, Lia'da suç ortağın olabilir tabi istersen. | |
|
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Feodora arıyor... Perş. Ağus. 11, 2011 3:41 am | |
| | |
|
Analena Veta Gotzone Athena'nın Çocuğu
| |