| Lia'da arıyor.. | |
|
+30Daemon Adonis Erechtheus Philomela Morgenstern Annie Odair Alicia Roxanne Wideen Rose Denise Harris Marcus L. Stanislaus Clara Thompson Theodor Aquila Robert Harris Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Katherine M. von Dorff Leonard L. Carter Peter Karl Bouveir Martin Tudor Thalia A. Carter Lucianna Fackrell A. Anna Bianca Sentius Claire Angel Deeply Zack Cliff Burton Cassandra Masen Zellana L. Tyler Pacely Wandrof April Diana Lancaster Nyks Eduard Ryan Longrange Summer Katherine Ramsey Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Cornelia Fackrell 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:29 am | |
| Kısaca Lia; Kampa geldiği ilk günden beri neşeli ve bu neşesini hiç yitirmedi. Kampta uzun süredir var ve bu sayede artık buraya çok alışıp ailesi gibi benimsedi. Yine de dışarıdan bakıldığımda ilk kez görenler onu havalı bulurlar. Kampta uzun süredir olduğu için davranışlarını yeni gelenler başta yadırgasa da onunla konuştuklarında düşüncelerini genelde düzeltirler ve arkadaş olurlar. Biraz çılgın ve delidoludur. İstediği her şeyi cezaları göze alarak yapar. Genelde hiçbir şeyden korkmaz, korktuğu bir şey varsa bile belli etmez. Kulübede oldukça disiplinlidir ve Lia'nın bu halini gören az kişi vardır. Canayakın ve sevecen olduğu kadar bazen sinir bozucu da olabilir. Bunların dışında annesini ne kadar çok seviyorsa, babasından da o nefret eder. Çoğu konuda onu suçlu bulur ve hiçbir zaman yakın olmak ve onu anlamak için çaba harcamaz.
En yakın dostu (1 kişi) Bu onun en yakını, herşeyidir. Onun için canını bile vermekten çekinmez ve dostlukları eskiye dayanır. -Serena Su Hanzadeoğlu Bitanedir o. Kamptan önce olan dostluğumuz zamanla daha da iyi oldu ve şimdi benim vazgeçilmezim. Çok seviyorum onu <3
Kardeşlerim -Rosemaria Sea Kampa geldiğim zaman bana destek olan ve bir zamanlar tek olduğunu sandığım kardeşim. Onunla kampa geldiğimden beri çok iyi anlaşıyor ve onu çok seviyorum. O benim en yakınım, her zaman yanımda olan bitanecik kardeşim <3 -Stephan J. Cartér Kampa benden sonra gelse de onunla çok çabuk anlaştık ve abim gibi oldu. Ne yaparsam yapayım yanımda olacağından emin olduğum nadir kişilerden biri. O benim bi'tanecik abim <3 -April Diana Lancaster Kulübemize en son gelen kardeşim. Onunla daha yeni tanışmış olsak da sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz. Her ne kadar yeni olsa da kalbimdeki yerini çok çabuk kazandın kardeşim.. (: -Isabelle Coco Franke Bells henüz pek tanışamadığım kardeşlerimden birisi. Kampa geleli baya olmasına rağmen okulu yüzünden kampa pek vakit ayıramıyor. Yine de her kardeşim gibi seviyorum onu da.
Kardeşten öte (4-5 kişi) Kamptaki en yakın dostlarıdır. Lia onları çok sever ve güvenir. Lia'nın her şeyini biliyodur bunlar. -Satellite Morgan Kampa geldiği ilk günden beri en yakın dostum. Onunla yaşadığım kadar macera yaşamamışımdır sanırım kimseyle. Tabii her şeyden önce benim bitanecik cadım'dır o. -Jessica Claire Masen Jess... Onunla tanışalı uzun süre oldu ve aramız en başından beri çok iyi. Melez olduğumu öğrendiğimden beri beni buraya bağlayan özel arkadaşlarımdan. Her ne kadar melez olmayıp yarı tanrılardan olsa da bana çok yakın davranması beni hem sevindirdi hem de sevgimi kazandı. -Anna Blair Fackrell Pembe şekerim benim. Onunla geldiğim ilk zamanlarda arkadaş olduk ve o zamandan beri çok yakınız. Benim sırlarımı, yaşadıklarımı ve düşüncelerimi bilen nadir melezlerden biri. Ben onu çok seviyorum ki. - Lucianna Fackrell Anne tarafından kuzenim ve kamptaki en yakın arkadaşlarımdan. Beni benden iyi tanıyan tek kişi. Eh, bunda bütün zamanımın, çocukluğumun onunla geçmesi çok etkili. Ve ben o zamanları da, şimdi yaşadıklarımı da çok seviyorum. Ne de olsa o her şekilde yanımda ve bende bu durumdan çok mutluyum. -Robert Harris Robyn hem eniştem, hem kuzenim, hem de dostum. Onu hatta abim gibi görüyorum. Kampta bana yakın olan dostların arasında onunda bende ki yeri apayrıdır bu kapta. Seviliyor kendileri.
Dost grubu (4-5 kişi) Kampta takıldığı, maceralara çıktığı, gezip eğlendiği arkadaşlarıdır bunlar. Çok iyi anlaşır hepsiyle. -Selene Darcy Harris Kampa bizden sonra gelen kuzenim. Aslında bazı tavırlarını sevmesem de -özellikle Sere'ye karşı hareketlerini- iyi anlaşıyorum ve seviyorum onu. -Summer K. Ramsey Sum'm benden daha sonra gelse de kampa çok iyi anlaştık ve severim kendisini. Diğerlerine oranla yeri ayrıdır bende (: -Claire Angel Deeply Afrodit çocuklarının hepsiyle aram çok iyi. Claire de onlar arasından en iyi anlaştıklarımdan biri. Bir ara Jason ile çıkarken tanışmıştım onunla ve o zamandan beri de dostum. Her ne olursa aramız bozulmadı ve hala ilk gün ki gibi beraber takıldığımızda hep eğleniyoruz. -Katherine Williams Amphitrite'yi hiç sevmesem de onun çocuklarıyla aram oldukça iyi. Ama Kate onlardan bile farklı, yeni gelmesine ve üvey kardeşim olmasına rağmen benim en sevdiğim kişiler arasına şimdiden girmeyi başardı. Onu çok seviyorum, umarım aramızdaki bu dostluk hiç bozulmaz. -Zellana L. Ryan Zellena.. Benim üvey ve çok iyi anlaştığım kardeşlerimden biri. Kampa yeni gelmelerine rağmen onlara oldukça çabuk alıştım. Acaba neden Amphitrite de çocuklarına benzememiş?
Takıldığım grup (5-6 kişi) Arada sırada vakit geçirdiğim, görevlere çıktığım arkadaşlarım.. -Pacely Wandrof -Thalia Adelynn Rose -Tyler Swalm -Theodor Aquila -Adyali Zenobia Carter
Suç ortağı (3-4 kişi) Kampta çılgınlıklarına ortak olan, birlikteyken çok eğlendiği dostları.. -Zack Cliff Burton -Leonard Luke Carter -Helen Grace wilson
Akadaşları (Sınırsız) Kampta tanıştığı herkes.. -Eleanor A. Hicks -Martin Tudor -Mana A. Fackrell
Sinir oldukları/ hoşlanmadıkları (3 kişi) -Nicole Avery Johnson - -
Ölümüne düşman (2 kişi) - -
Rakipleri (2-3 kişi) Bunlarla arası kötü olmak zorunda değil. Aksine dostta olsalar aralarında ufak bir şakasına rekabet de olabilir.. - -
Partneri (1 kişi) -
Lia'dan hoşlananlar (sınırsız) -
Eski sevgili (3 kişi) -Peter Karl Bouveir -Jason Parker -Marcus Leon Carter
*Özel kurgular
Aklıma şimdilik bunlar geldi, yeni bir yer isteyen varsa söylemeniz yeterli..
En son Cornelia Fackrell tarafından Paz Nis. 03, 2011 8:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:31 am | |
| Yerim belli galiba. <3 Sel'i de biliyorsun. Gıcık bir kız ama seni seviyor. Fakat Sere ile yani benimle takılmandan pek hoşnut değil. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:31 am | |
| Kardeşten de öte, sanırsam. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:33 am | |
| Beni de güzel bir yere ekleyebilir misin Lia ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:51 am | |
| Ekledim | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:53 am | |
| Steph'i iyi bir yerlere, Ed'i de kötü bir yerlere at. ^^ | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 9:55 am | |
| Beni iyi biri yere Nicole'ü de sinir olduklarım/hoşlanmadıklarıma koyarsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 10:16 am | |
| | |
|
| |
April Diana Lancaster Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 10:42 am | |
| Beni de ekleyebilir misin Lia? | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 10:19 pm | |
| İstediğin yere ekle Lia. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 03, 2011 10:26 pm | |
| Ben senin tanımadığın kardeşinim aslında İşler karışık kardeş bölümüne ekliyebilirsin '' Not:Babam Posedion ama kendimi hestia rahibeliğine adadım. '' | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 12:16 am | |
| Kardeşten de öte olur mu ki Lia? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 3:47 am | |
| Benide kafana göre bir yere yazarmısın |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 4:56 am | |
| beni suç ortağı olarak seçersen eminim güzel şeyler başarırız | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 5:47 am | |
| benide ekle Lia | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 8:02 am | |
| İstediğin yere ekle. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 8:10 am | |
| Güzel ve de özel bir yer istiyoruumm! Hı şey, bizim minik Daisy de düşmanın olabilir. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 8:50 am | |
| beni de istediğine ekle | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Cuma Mart 04, 2011 8:50 am | |
| Selam Lia, beni de istediğin bölüme ekleyebilirsin. | |
|
| |
| |
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. C.tesi Mart 05, 2011 2:30 am | |
| ,,BEni de isTediğin yEre Yaz | |
|
| |
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. C.tesi Mart 05, 2011 2:43 am | |
| Senin yerin zaten belliydi değil mi? Ekledim | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Paz Mart 06, 2011 12:59 am | |
| Suç ortağı diyelim | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Paz Mart 06, 2011 8:42 am | |
| Üvey kardeşinim Lia. İstediğin yere ekle. | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Salı Mart 08, 2011 2:42 am | |
| Liaaa sanırım, zack, sen ve ben harika suç ortakları olabiliriz Ya da dost grubu da olabilir, seçim senin | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| |
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Perş. Mart 10, 2011 8:40 am | |
| Ekle bakalım baldız. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Ptsi Mart 28, 2011 7:45 am | |
| Dost grubu, takıldığın grup ya da suç ortağı. Tam seninle maceraya çıkamadık aslında, bi tek çöpçatanlık yaptık | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Ptsi Mart 28, 2011 7:50 am | |
| Mana'yı arkadaşlara at hemen Adya için karar veremedim, bir yerlere de koyarsın onu | |
|
| |
| Konu: Geri: Lia'da arıyor.. Ptsi Mart 28, 2011 9:33 am | |
| Arkadaşlar geç fark ettim pardon, ama hepinizi ekledim umarım beğenirsiniz | |
|
| |
| Lia'da arıyor.. | |
|