| Feodora. | |
|
+8Leonardo di Muérte D. Juliet Sera Châtillon Hermia Aigian Cocteau Marcus L. Stanislaus Satellite Morgan Katherine M. von Dorff Hope Temple + 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
+ Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 5:09 am | |
| Şimdi karakterimin kişiliğini bir yazayım. Aile falan böyle. "Rahat biridir. Hiçbir şeyi önemsemez. Pek aktif bir kişiliği yoktur. Bir yerde oturup kafayı bulmak onu acılarından uzaklaştırır. Acılar demişken, annesini kaybetmiştir. Öyle bir kaçış sırasında değil. Onu kendisi öldürmüştür. Şizofrendir, etrafında bir sürü hayali arkadaşı vardır. İnsan ebeveynini öldürme nedenini de kimse bilmez, kendi bile. Tek bildiği yaparken farkında olmadığıdır."Bunun dışında sekiz tane üvey kardeşi vardır. İnsan tabii. Hepsi annesinin farklı kocalarından olmuştur. Sekiz tane üvey abiyle yaşamak Feodora için kolay olmamıştır. Kendisi annesinin dokuz çocuğundan yedincisidir. Yani iki küçük kardeşi altı tane de abisi oluyor. Bu altı abinin altısı da Feodora'yı taciz eden tipler. Annesi bunun farkındaydı ama hiçbir müdahale de bulunmadı. Sonunda evinde ölü bulundu. Feodora buna üzülmedi, hak ettiğini düşünüyordu. Sonra kadını kendi öldürdüğünü anladı. Küçük olduğu için hapse girmedi. Ama aile üyeleri tarafından dışlandı hep. Abileri daha da üzerine gelmeye başladı. Feodora'yı kullandılar sürekli. Dokuz çocuk bir evde yaşamaya çalışırken bir adam çıkageldi ve Feodora'nın farklı olduğunu söyleyip onu aldı, kampa getirdi. Bu kadar. P.S.: Cümleler düşük olmuş olabilir. Aradıklarım çok değil. ARKADAŞLAR ;; --öhm, çok fazla arkadaşım oldu-- - Satellite Morgan {Artemis Avcısı }- Hermia Aigian Cocteau {Ares Çocuğu }- Selene Darcy Harris {Hades Çocuğu }- Dorianna S. Schranz {Amphitrite Çocuğu }- Era Morgan Lawliet {Nyks Çocuğu }- Claire Angel Deeply {Afrodit Çocuğu }- Annie Odair {Artemis Avcısı }HOŞLANMADIKLARI ;; - Hope Miller {Afrodit Çocuğu }- Katherine M. Williams {Amphitrite Çocuğu }- Marcus L. Carter {Zeus Çocuğu }- Serena Su Hanzadeoğlu {Athena Çocuğu }- Alexis Kwon {Artemis Avcısı }- Cintia B. von Dorff {Demeter Çocuğu }- - - - ÖZEL KURGULAR ;; - Archaios Athoos {Nyks Çocuğu } - Feo gibi. Genelde birlikte takılırlar, tabii Feo yalnız kalmak istemediğinde. Hayali arkadaşlarından ona bahsetmemiştir. Ayrıca, Feo'nun içindeki karanlığı ortaya çıkarabilecek tek kişi bir Nyks çocuğu olabilir ancak. ~ Dediğim gibi çok değil. Özel kurgular derken üstteki iki kategoriye girmeyenler işte. Fazla arkadaşı olmayacak yalnız. Hoşlanmadıkları ve ondan hoşlanmayanlar daha çok olacak. Öyle işte.
En son Feodora Fontana tarafından Perş. Nis. 28, 2011 6:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 5:15 am | |
| Şizofren birinden nefret etmek istemiyorum ama istersen beni hoşlanmadıklarına ekleyebilirsin | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
| |
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 5:29 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 5:31 am | |
| ben aslında yoğum, ben senin süper egonum, egoist ! Burhan'dan alıntı yapıyım dedim Yok ya ben öyle şey yapamam | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 9:02 am | |
| Selamlar olsun sana Sevdee, yine ben. Şimdi ben bu kampın neşeli yüzüyüm, hiç düşmanım yok ve edinmek de istemiyorum açıkçası. Bol arkadaşlı bir kızım, herhalde seninle de arkadaş oluruz. | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 10:52 pm | |
| Beni de istediğin herhangi bir yere ekleyebilirsin. | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Feodora. C.tesi Nis. 23, 2011 11:04 pm | |
| Fark etmez iki yere de girebilirim | |
|
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 2:01 am | |
| Hmm , dost olabiliriz . Nedense alkoliklere karşı sempatim var Ama senin şizofren olduğunu bilmeyeyim Mutsuz olduğum zamanlar birlikte içtiğim bir arkadaşım olabilir . | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 2:09 am | |
| İnanmıyorum kampta bir şizofren daha mı kurguma görew bende şizofrenim ! Artık ona görede özel kurgu olabilir mi? | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 2:24 am | |
| - Archaios Athoos demiş ki:
- İnanmıyorum kampta bir şizofren daha mı kurguma görew bende şizofrenim ! Artık ona görede özel kurgu olabilir mi?
Ne ?! Şizofren biri daha mı ? Nedir bu şizofren merakı benim gibi neşeli bir tip olun işte | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 2:34 am | |
| Tamam şarapçı dost Burayı sohbete çevirmeyelim ciddileşelim *öhm öhm* | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 2:38 am | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Feodora. Paz Nis. 24, 2011 6:24 am | |
| olumlu bir yer istiyorum | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Feodora. Ptsi Nis. 25, 2011 3:19 am | |
| Ekle istediğin yere | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Feodora. Salı Nis. 26, 2011 12:02 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Feodora. Salı Nis. 26, 2011 1:08 am | |
| Öhöm, ben biraz kıl bir avcıyım yani hoşlanmadıklarına falan ekleyebilirsin işte asdfg. Cintia'yı da atarsın bir yere. | |
|
| |
+ Dionysos'un Çocuğu
| |
| |
| Feodora. | |
|