Okulun bahçesinde ölü biri gibi dolaşıyordum.Çiçekler bahar ayında solmuştu.Yüzümü acı bir gülümseme kapladı.O anda solan çiçekler tekrar canlanmaya başladı.Böyle şeyler olurdu ama hep ne olduğunu merak ederdim.
"Alesha!"dedi Fred.Kafamı çevirdiğimde sakat arkadaşım Fred'in yaptığım şeye dehşet içinde baktığını gördüm."Şey..."diye açıklamaya çalıştım."Sanki bahar beni takip ediyor..."dedim.Fred bana baktı ve "Evet öyle."dedi.
Sonra bana bakıp "Baksana,biraz dolaşalım mı?En sevdiğimiz yerlere gideriz."dedi.Yüzümü çocuksu bir gülümseme kaplamıştı."Los Angels'a gidiyoruz."diye geçirdim içimden.
"Burası Long Island,Fred!"dedim endişeli ve şaşkın bir ses ile..."Biliyorum.Beklersen biraz..."dedi.Kollarımı birbirne karıştırdım ve beklemeye başladım.
Bir tepeyi tırmanmaya başladık.Ben arkadan yavaşca geliyordum."Acele et!Vaktinde varalım."dedi."Nereye?"dedim çatlak bir sesle.Fakat burası süperdi.Her yer yeşildi ve müthiş çiçekler vardı.
Biraz daha ilerledikten sonra karşımıza bir çam ağacı çıktı.Burada Fred neşeli bir ses ile "Geldik!"dedi.Sonra biraz daha ilerledik ve karşımıza bir çiftlik çıktı.Fred'e tekrar baktığımda onun kot pantolonu yerine bir çift keçi bacağı vardı.Şaşkınlıktan gözlerim büyüdü ve birden gözlerim karardı...