Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

D.Mc ile Sınır Dışında

3 posters
YazarMesaj
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

D.Mc ile Sınır Dışında Empty
MesajKonu: D.Mc ile Sınır Dışında   D.Mc ile Sınır Dışında Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 1:02 am

Üvey kardeşim Bilanca ile beraber mantıklı hareketler yapma kararları içerisinde kampın girişine gitmeye karar verdik. Ben manyak olabilirdim ama güvenliğimi hep düşünürdüm, her ne kadar hiçbir işe yaramasa da...

Beraber girişin oralara gelince durdum. "Eee D.Mc, nasıl gidiyor bu hayat?" diye gülerek konuşmaya başladım. Darcy gülüp bana döndü. "İyiyim. Sen de iyisin belli ki. Baksana son görüşmemizden bu yana yüzünde güller açıyor." dedi. "Ah annemin kızıyım ne de olsa. Açsın güller." dedim ve ekledim. "Hem geçen görüşmemizden beni ağlatmıştın, şimdi gülmek hakkım değil mi McQ?" dedim.

"Danny!" dedi Bilanca. Gülümseyerek. "Seni tanımasam bu lakaplara kızdığını düşünürdüm D.B.D." dedim onu aldırmadan. Ona saçma lakaplar takmayı seviyordum. Çünkü o sinir olurdu. "Bu arada sen bana Danny mi didin?" dedim sorgulayan bakışlarla. Kısa bir kahkaha atıp "Niye beğenmedin mi Danny?" dedi. Ardından da ekledi. "Daniels'dan." Onun bu gıcık bakışına sinir olmuştum. "Peki öyleyse D.Mc!" dedim bozuntuya vermeden. Şimdi ilerlemeye başlamıştık. "Kamp hayatı nasıl?" diye sordum tekrar. Şimdi yüzümü D.Mc'e dönüp yürümeye başlamıştım. Yani yürüdüğüm tarafa bakmadan yürüyordum. Bir an arkamda sıcak bir soluk hissettim, ardından sert bir şeye çarptım.

Gözlerimi kırpıp D. ye baktım. Tokası yanıp duruyordu. Tehlikede olduğumuzu ikimizde anlamıştık onun sayesinde. Nedenini bilmeden elimde tuttuğum çantaya iyice yapıştım. Sonra bunun saçma bir fikir olduğuna karar verip yavaş adımlarla Bilanca'ya doğru ilerledim. Kafamı kaldırıp karşıma bakınca çarptığımın bir minator olduğunu gördüm. Büyüklerinden hemde.
Hemen B'yi öne itip "Onun eti benimkinden daha güzeldir. Hem.. Hem onun kemikleri kırılırken daha güzel ses çıkarıyormuş diye duydum!" dedim şiddetle. Bilanca bana şiddet içeren bir bakış attıktan sonra zoraki bir gülümseme ile baktım minatora.
Carmen Gabriel Boudicca
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Carmen Gabriel Boudicca

MesajKonu: Geri: D.Mc ile Sınır Dışında   D.Mc ile Sınır Dışında Icon_minitimeCuma Tem. 01, 2011 1:44 am

Danny'le kampın sınırına doğru yürüyorduk."Eee D.Mc, nasıl gidiyor bu hayat?" diye sordu."İyiyim. Sen de iyisin belli ki. Baksana son görüşmemizden bu yana yüzünde güller açıyor." dedim. Kıkırdadı ve saçlarını geriye attı."Ah annemin kızıyım ne de olsa. Açsın güller." dedi. Havaya girmişti. "Hem geçen görüşmemizden beni ağlatmıştın, şimdi gülmek hakkım değil mi McQ?" dedi. Sinirle gülümsedim. Bu kız böyle lakapları nerden buluyordu."Danny!" dedim gülümseyerek. "Seni tanımasam bu lakaplara kızdığını düşünürdüm D.B.D." dedi ve durakladı. Yüzünden kafasının karıştığını anlayabiliyordum."Bu arada sen bana Danny mi dedin?" dedi tek kaşını kaldırararak.Surat ifadesi karşısında kahkahamı tutamadım."Niye beğenmedin mi Danny?" dedim.Göz kırptım. Ardından da ekledim. "Daniels'dan." " "Peki öyleyse D.Mc!" dedi yine farklı bir lakap bularak. Sinir olmuştu.Ama belli etmemeye çalıştı."Kamp hayatı nasıl ?" diye sordu. Konuyu değiştirmeye çalışıyordu.Yüzünü bana dönmüştü geri geri yürüyordu. Ardından bir şeye çarptı...Minatora.

"Kahretsin" diye fısıldadım. Tokam yanmaya başlamıştı. "Sınırları geçtik Danny !" dedim bağırarak. Konuşmaya öyle dalmıştık ki geçtiğimizi farketmemiştik."Maestro." dememle birlikte tokam elimde kılıca dönüştü.Saldırmaya hazırlandığımda arkamda minik eller hissettim. Beni Minatora doğru itiyordu. "Onun eti benimkinden daha güzeldir. Hem.. Hem onun kemikleri kırılırken daha güzel ses çıkarıyormuş diye duydum!" diye bağırdı can havliyle. Ona sert bir bakış gönderdim.Arkama geçmişti.

Minator ikimizi de süzdü.Ardından asıl tehlikenin ben olduğumu farketti. Bu yüzden Danny'e hamle yaptı. Kolay olanı alıp gitmek istiyordu.Danny'e "Koş !" diye bağırdım. Bu sırada Danny'e atılmakta olan Minatorun kalçasına kılıcı geçirdim. Acıyla kükredi. Ve bana döndü.O koca pençelerinin tersini bana savurdu. Bu harekete hazırlıklıydım. Geri takla atarak savuşturdum. Bana bir hamle daha yaptı.Maalesef bundan kaçamadım. Yüz üstü yere yapıştım. Bilekliğime dokundum. Dokunmamla kalkan açıldı ve puma kabartması ortaya çıktı.Minator sinirliydi.Nefesinden çıkan buhar havayı dövüyordu. Bana doğru yaklaşıyordu. Sırt üstü dönüp kalkanıma bakmasını sağladım. Puma'nın sarı gözlerine bakmasıyla beraber kafasına aldığı darbeyle yere serildi. Onun kafa karışıklığından faydalanarak acıyan bileğime aldırmadan ayağa kalktım.

Kılıcımı gövdesine sapladım. Acı onu kendine getirmişti. Canhıraş bir çığlık kapladı ortalığı. Kılıcımı onun gövdesinden çekerken hızla etrafında döndü ve beni savurdu. Sol kolumun üstüne düştüm. Acı kolumu uyuşturmuştu. Dişlerimi sıktım ve ayağa kalkmaya yeltendim.Ama iki güçlü pençe beni omuzlarımdan tutup yere sabitledi. Kılıcım Minatorun sırtında saplıydı. Minator'la yüzyüzeydik. Pis nefesi yüzüme vuruyor gözümün önünde uçuşan minik bir saç tutamını hareketlendiriyordu.. Ağzının kenarından akan salya çeneme damladı.Mide bulantımı bastırmaya çalıştım.Kırmızı gözlerine bakarken en ufak bir korku duymuyordum. Bir mucize için bekledim. Ardından ayak seslerini duydum.
Lucas Matthew Price
Artemis'in Manevi Oğlu
Artemis'in Manevi Oğlu
Lucas Matthew Price

MesajKonu: Geri: D.Mc ile Sınır Dışında   D.Mc ile Sınır Dışında Icon_minitimeC.tesi Tem. 16, 2011 12:48 am

Farklı renklerdeki insanı iliğine kadar etkilleyen gözleri ile etrafı hafifçe süzerken sıkıldığını anlamıştı. Gözlerini sıkıntı ile devirdikten sonra oturduğu yerden kalktı ve can sıkıntısını gidericek bir uğraş bulmak için yürümeye başladı. Fakat uzun yürüyüşünden sonrada onu eğlendirebilecek bir şey bulamadı. Kampa bir kez daha göz gezdirdikten sonra Thalia'nın ağacına baktı ve sıkıntısını gidermenin tek bir yolu olduğunu anladı. Sınıra doğru giderken dedesinin verdiği kemer tokasının üzerinde olup olmadığına baktı. Her şey tamamdı. Biraz avlanmak sıkıntısını giderirdi heralde.

Sınırı ufak çapta geçtikten sonra bir çığlık duydu. İnsanların ruhuna işleyen gülümsemesi yüzüne iyice yayılırken Lucas'da hızlanmaya başlamıştı. Koşarak sesin geldiği yere ilerledi. İlerlerken dedesi Apollon'un onun için özel olarak hazırladığı kemer tokasını aldı ve bir yay'a dönüştürdü. Aynı anda manevi annesi Artemis'in Lucas'ın sırtına işlediği dövmeyi harekete geçirdi ve ruhunun derinliklerindeki yaklaşık 3'er metre boyunda olan Night ve Moon'u ortaya çıkardı. Night ve Moon tehlikenin olduğu yere doğru hızlıca koşarken Lucas'da onlara yetişmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Night ve Moon'un koştukları yöne doğru koşarken Lucas'da yayını gerip bir okun oluşmasını sağladı. Kısa bir mesafe daha koştuktan sonra neler olduğunu gördü. Bir minator bir melezi rehin almış ve Nigh ile Moon'a tehditkar bir şekilde hırlıyordu. Night ile zihinden temasa geçtikten sonra yayının ucundaki oku serbest bıraktı ve Minator'u boynundan vurdu. Boğazının içinden geçen ok'a korkuyla bakarken Minator yavaş yavaş buharlaşmaya başlamıştı. Minatorun tamamen buharlaştıktan sonra night ve Moon'un yanındaki meleze doğru yürüdü ve korku dolu gözlerine sıcak bir bakış atarak '' Eğlenceliydi ha? '' dedi.

D.Mc ile Sınır Dışında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sınır
» Sinir Krizi .
» Sınır Çizgisi