Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri döndüm ben. Osman sağolsun. Çarş. Haz. 22, 2011 10:15 pm | |
| Şimdi. Öncelikle selam gençler. Ben sitede vardım da yoktum arası. Yani zamanında çok online idim bu sitede. Ama gün geçtikçe, sınavlar başladıkça rp yapmaya zamanım olmadı. Hatta aradan o kadar zaman geçti ki kullanıcı adımı bile unuttum. Sonra Osman geldi, kullanıcı adımı bana söyledi falan derken. Öyle yani. Tekrardan geldim. Şimdi öyle uzun uzun cümleler yazmadan kendimi tablo şeklinde tanıtacağım.
Ad: Aslı Su. Soyad: Bahtiyar. Doğum yeri:Bulgaristan <3 Doğum Tarihi: 25 Nisan 1998 Yaş: 13 & 8C olucaz artık. Rp yapma süresi: Açıkçası saymadım. Gerek de duymuyorum. Dinlediğim Müzik Türleri: Rock ve pop. Sevdiğim mevsim: İlkbahar. Takım: FENERBAHÇE <3 Hoşlandıklarım: Fotoğraf çekmeye ve alışveriş yapmaya bayılırım. Rp deseniz zaten canımdır benim. Hoşlanmadıklarım: Her şeyden bir tutam hoşlanırım. Tek sevmediğim şey acılı çiğ köfte. Hayran olduklarım: Ian Somerhalder ve Paul Wesley'e tapılır gençler. İzlediklerim: Vampir Günlükleri, Şanslı Masa, Komedi Dükkanı, Harry Potter, belgesel vs. vs. HANİ BU KADAR. BİR'DE RESİM KOYAYIM DEDİM. Çok çok öptüm hepinizi. İyi anlaşmamız dileğiyle.- .:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- gözlüksüz dışarı çıkmam tipindenim.:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Geri döndüm ben. Osman sağolsun. Perş. Haz. 23, 2011 10:08 pm | |
| | |
|
Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Geri döndüm ben. Osman sağolsun. Cuma Haz. 24, 2011 1:12 am | |
| acayip sevindim şu an. Çok da memnun olduum. İyi anlaşıcağımızdan hiç şüphem yok. Facebook adresimi eklemen dileğiyle <3 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Geri döndüm ben. Osman sağolsun. C.tesi Haz. 25, 2011 5:38 am | |
| Hoşgeldin. Bn de Ezgi. Lise 1'e geçtim ben. Ben de fenerbahçeliyim var ya. | |
|