Kara ve Su Bitkileri dersi, ders sonuçları:
Katherine Nicci Kallias - 85 (İyi)
Rpn güzeldi, yazım yanlışların vardı, bir yerde kayma olmuş ama onu bilgisayar kaynaklı olarak görüyorum. Yeni olduğunu hesaba katılırsa oldukça iyiydin, ama konuşmaları belirtmek için tırnak işareti koyunca konuşma çizgisi koymaya gerek kalmaz, hatırlatayım.
Marcela V. Martinez - 100 (Harikulade)
Rpni gerçekten çok sevdim! Gözüme çarpan bir yazım yanlışı yoktu, rpne olay da katmışsın, bunu sevdim. Benim kötüleşen durumuma da deyinmişsin rpnde, bu da çok güzeldi.
Caleste L. Wideen - 90 (Harikulade)
Birkaç yazım ve renklendirme yanlışı dışında güzel bir rpydi. Demeter'i de rpnin içine katman hoşuma gitti. Bazı cümlelerde noktayı koyduktan sonra küçük harfle başlamışsın, bu en sık gördüğüm yanlışındı.
Aldrick R. Carter - 95 (Harikulade)
Zorunlu olmadığın halde bu derse katılmışsın, bu katılımın artı puan olarak yansıdı tabii ki. Öncelikle ilgimi en çok çeken yanlışın noktalama işaretlerinin hem öncesinde hem de sonrasında boşluk bırakmandı, noktalama işaretlerinin sadece sonunda boşluk bırakmalısın. Uzunluk olarak iyiydi, anlatımın da güzeldi. İyi bir rpydi.
August M. Wideen - 97 (Harikulade)
Birkaç yazım yanlışı dışında hatanı görmedim. Olay katman hoşuma gitti, gayet özgün bir rpydi. Anlatımını sevdim. Genel olarak güzle bir rpydi.
*Başta Marcela olmak üzere katılan herkesi tebrik ederim. Gerçekten güzel rplerdi.