| Yeni kardeşlerim | |
|
+17Samwise Gamgee Amanda Sylise Leo Zack Lamartine Apollon Tom Hex Johnson Ange Morgan Lamartine Edward J. F. Newgate Caleste L. Wideen Tiffany Trully Artius GreyWarden Maximillian J. Trully Felix Zenger Theodor Aquila Fenix Blume Mark William Trully Edward Kevin Hawke Julia Fackrell 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 8:44 am | |
| Sanırım en iğrenci;(her hangi birine dediğimi var sayıyorum) Sabaha sen uyanmadan elerini bağlayarak ve yüzüne bir haftalık yemek sosu dökerim ve pantolonundan içeriye bir kaç balık atarım ve balıklar ölene kadar nasıl kıvarndığını videoya çekip Hermes çocukları yardımı ile tüm kampa bunu izletirim. Ardından seni alıp önce işimi zorlaştırma diye kulaklarından fışkırıncaya kadar uyuşturucu ile doldurup önce tuvaletlerde bir gezintiye çıkarız tabi o halinin fotoraflarını da çekeceğim. Sana izin vereceğim ve uyuşturucunun etkisi ile uyuduğunda (erkeksen) sana kız elbiseleri giydirip yüzüne 1km öteden bile görebileceğimiz bir makyaj yapı fotoraflarını çektikten sonra sen fark etmeden seni ayaklarından yarış arabasına bağlayacağım ve kamptaki herkez halini görene dek biraz tur atacağız... Ve tabi çekip sakladığım onca fotorafı da arabadan kampa boca edeceğim ve inmek için yalvarmaya başladığında seni (önceden haırladığım) kampın ortasıda ki boya favuzuna atacağım... yeterince iğrenç oldu mu? bence en iyisi balıklardı | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 10:28 am | |
| Ben dalıyorum işkencenizin arasına ama kusura bakmayın Öncelikle, baba tebrikler! Her tarafta adını görmek harika bir şekilde gururlandırdı beni Ayrıca ben daha ne olacağıma karar veremedim, kendimi 23 yaşında düşünemiyorum... Kurgu yardımlarınıza açığım yani. Ayrıca temizlik konusuna gelirsek, ben başkalarının yazmasını bekliyorum, sürekli aynı kişilerin yazması güzel durmaz diye düşündüm. Roc'la konuşurum bir ara, şu sıralar kötü zamanlar geçirdi gibime geliyor... Leo'ya gelince, evet kısa olmuş. Ayrıca bir anda bütün temizliği tek bir postta bitirmişsin. Daha ayrıntıcı olsan iyi olabilir. Mesela bu postta sadece odanı temizle, ama bayağı çalış filan. Yani salonu bitirdin, odalara kokular filan sıktın ve temizliğin basit şeylerini hemen bitirmiş oldun :/ | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 7:54 pm | |
| Hmm ben iğrenç dedim... sevimlice iğrenç değil Nerede bu işkencedeki kimyasallar , asittler , erimiş demirler , yüzülmüş deriler ? Bunlarsız işkence olmaz ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 8:26 pm | |
| ben insanları öldürmek yerine onları rezil etmeyş tercih ediyorum ama günün sonunda düştüğü havuzun içinde asit olabilir ve bu arada biz bunları temizliğe yardım etmeyenlere yapabilirmiyiz Teo? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 10:40 pm | |
| Tabi ki July, onları sizin elinizden ancak Tanrı(ça)lar kurtarabilir! | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 21, 2011 11:58 pm | |
| Teo bir postta bitirdiğimi nereden çıkarttın? Daha bir çok düşüncem var. Ama o post aceleye geldi doğru. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Haz. 22, 2011 12:32 am | |
| Ben de öldürmüyorum ki Eğer bir profesyonelsen bu şeylerin öldürmediğini... sadece öldürülmek için yalvarttırdığını bilirsin Kimyasal kullanabilir miyim Teo!?!?!?!? (Neden soruyorsam... hayır desende kullanacağım zaten) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Haz. 22, 2011 3:25 am | |
| Aslında akılımda bir fikir var; Ayaklarından Zeus yumruğuna bağlayıp altına (Hepaistos çocukları'nın yardımı ile) Metal köpek balıkları ve piranalarla dolu bir havuza koyabiliriz ve saniyede yavaş yavaş yaklaşan bir döner bir testere ile ağlatana kadar işgence edebiliriz Biraz pahalıya patlaya bilir ama olsun (Hermes çocuklarıyla anlaşma yaparız bir şekilde ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Haz. 22, 2011 4:40 am | |
| Bu sonuca şurdan vardım Leo: koskocamam Apollon kulübesinin salonunu birkaç satırda temizledin. Daha detaylı olsa daha iyi olur. Ayrıca Kev, sorman bile bir gelişme bence hoşuma gitti kol bacak koparmak, göz çıkarmak filan gibi sakatlıklar çıkmayacağı sürece her şeye izin var | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Haz. 22, 2011 7:00 am | |
| biz en fazla beyninizi çıkarırız her halde | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Çarş. Haz. 22, 2011 9:41 am | |
| Hayır beyin durabilir Daha iyi planlarım var Tanrım! Kardeşim sen daha işkence etmenin ne anlama geldiğini tam öğrenememişsin Ama yinede sana birilerini konuşturma , bilgi alma gibi işlerde ihtiyacım olabilir O konuda bayağı yetenekli gözüküyorsun İşkence etmek... bir kişiyi fiziksel bakımdan acı çektirerek zihnine ulaşmaya denir. Bu fiziksel acı beynindeki korkuyu tetiklediği için ilk önce 1.etap yani ölüm korkusu gelir. Bu etapta kişi senin onu öldürmenden korkuyordur. Biraz zaman geçtikten sonra ve fiziksel acı güçlendiğinde ise 2.etap başlar bu etapta ölüm korkusu kendini yavaşça acıyı sonlardırma isteğine dönüşür. Bu etapta kişiden istediğin bilgiyi almak için ideal etaptır. Son olarak... fiziksel acı katlanılamaz hale geldiğinde ise 3. etap başlar. Bu etapta kişi ölüm korkusunu tamamen bırakmış ve artık acıyı bitirmek için herşeyi yapacak durumdadır. Bu etapta ise iki seçeneğin olur 1-Onu öldürürsün , 2-Onun öldürmezsin... ki ben hiç öldürmem Yani kısaca birine fiziksel olarak acı çektirmiyorsan... ona işkence yapıyor sayılmazsın... psikolojik baskılar birer işkence değildir Oww Tanrım... keşke derslerde Psiko-loji dersi olsaydı Onun profesörü olurdum | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 12:04 am | |
| kesinlikle olurdun. Şey bir şey sorucam... ...TESTERE sen misin doğruyu söyle | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 12:33 am | |
| Ne oluyor ya? Yine ben ne kaçırdım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 4:35 am | |
| Hayır ben onu eğiten kişiyim Yanımda birkaç saniye durdu ve sonuç bu | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 5:11 am | |
| Kevin ben seninle uzun süredir kardeşim bende niye bişey yok ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 6:09 am | |
| beni etkiledi sanırım ama olsun bu iş çok eylenceli | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 6:22 am | |
| Hey temizliği unutuyorsunuz hiç yazmayan aktif kardeşlere işgenece yapma yetkimiz var bunu unutmayın! ve biri benimle 17.(okçuluk alanında) veya 39.(el işleri alanında) görevi yapmak istermi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 6:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Perş. Haz. 23, 2011 7:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Haz. 27, 2011 6:32 am | |
| şu ne demek ben pek anlamadım; ♦ Forum modu; Büyümeyi ve gelecekteki çocuğumuzun ünlüsünü ayırtmak için Athena'ya pm atmayı unutmuyoruz! | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Haz. 27, 2011 6:58 am | |
| Bir espri Yaa çok zor oldu dimi bu senin için | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Ptsi Haz. 27, 2011 10:58 pm | |
| 11- Kano Gölü'nde bir arkadaşınla rp yazacaksın. Mekan: Kano gölü Katılacaklar: Sen ve arkadaşın.
18- Tarlalarda yaramazlık yaparken yakalanmanla ilgili bir rp yazacaksın. Mekan: Tarlalar Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
33- Cirit sahasında bir arkadaşınla birlikte macera yaşayacaksın. Mekan: Cirit Sahası Katılacaklar: Sen ve arkadaşın.
38- Arkadaşlarınla voleybol maçı yapacaksın. Mekan: Voleybol sahası Katılacaklar: Sen ve en az 1 arkadaşın.
39- El işleri alanında rp yazacaksın. Mekan: El işleri alanı Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
47- Bir kardeşinle rp yaz. Mekan: Ait olduğun kulübe Katılacaklar: Sen ve en az bir kardeşin.
Bu görevlerden birinde, birkaçında veya hepsinde bana yardım etmek isteyen var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 1:18 am | |
| 18. 33. 39. ve 47. görevleri birlikte yapabiliriz. Tabi başka gönülü varsa sorun yok bende bu görevleri yapmadım da oyüzden gönülü oldum ve okçuluğa yazdın mı Leo. Umarım yazmışsındır şimdi bakıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 1:28 am | |
| gördüm ki yazmışsın bende cevap yazdım ama şimdi gidip oradaki "Jugi Bugi"..'yi çıkarıyosun yada lakaplarımdaki açıklamada belirtiğim gibi popona alev topunu yapıştırıyorum. Seçim senin bana ikiside uyar | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 1:45 am | |
| Seçim benim mi? Kev'den çok uzaksın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 1:53 am | |
| hey alev topunu hazırlamaya başladım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 3:18 am | |
| Hehe Bende seçim veririm ki İki seçenek veririm... 1-I'm gonna take of your eye , and piss on it. You ugly dirtbag ! 2-Step rıght up... and get some ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 3:32 am | |
| 1. çok fena 2. pek anlamadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 4:05 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni kardeşlerim Salı Haz. 28, 2011 4:26 am | |
| O zaman değiştiriyorrum 1-I'm gonna take of your eye , and piss on it. You ugly dirtbag ! (Tanrılara)2--If it bleeds... I can kill it ! 2--When you go to hell... tell'em Kev sent ya' 3--Rest in PİECES ! 4--I have somethin'... it's gonna blow your mind ! Kendimi geliştirdim seçeneklerimi 4 yaptım | |
|
| |
| Yeni kardeşlerim | |
|