| Thanatos'un Özel Görevi | |
|
+10C. Scarlett Stanislaus Luke Winchester Zack Cliff Burton Allen Jacques Harth Theodor Aquila Fenix Blume Hermia Aigian Cocteau Thanatos Georgina Orwell Athena 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 9:25 am | |
| Aslında özel görevden ziyade, zorlu bir yarışma dememiz daha doğru olur sanıyorum. Thanatos sizin için -tanrıça olarak bakıldığında- gerçekten çok harika bir yarışma hazırladı. Yarışmada Thanatos DM'lik yapacak, sonuçta hayatta kalan kişi de galip kabul edilecek ve güzel ödüllerin sahibi olacak. Bu ödüller neler mi? Tüm rp'lerinizi kapsayacak bir kurgusal ödül; Thanatos'un gözetlemesi ve koruması hep kazanan kişiyle birlikte olacak. Bir de benden gelecek bir özel silah ödülü. Silah kazanan kişinin mensup olduğu kulübeye göre özel olarak tasarlanacak, hakkınız olan 2 silahın dışında kabul edilecek. Yarışma 9 bölümden oluşacak, ilk yedi bölüm yedi günahla (Kibir, Açgözlülük, Şehvet, Öfke, Oburluk, Kıskançlık, Tembellik) ilgili olacak, sonraki iki bölüm ise ölüm ve sonrası hakkında. Her bölüm sonunda elenenler, yaralananlar vesaire DM tarafından bildirilecek.
Neyse, yarışmanın tüm sırlarını vermemek adına daha fazla açıklama yapmıyorum, zaten hepsi seçilecek 10 kahramanın karşısına çıkacak. Ah, evet. Yarışmaya katılmak için buraya başvuru yapacaksınız, biz de başvurular arasından katılmaya hak kazanan 10 kişiyi belirleyeceğiz.
Form; - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Güç Puanı: Konum: Statü: Ölüm Tanrısı'nın karşısında, hepinize bol şans diliyorum.
| |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 9:32 am | |
| Ad-Soyad: Georgina Orwell Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 32 Konum: Hypnos çocuğu Statü: Çaylak, Yeteneğinde Uzman, Sanatçı, Silah Yapımcısı, Pegasus Dostu | |
|
| |
Thanatos Tanrı
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 9:43 am | |
| Ad-Soyad:Hermia Aigian Cocteau Rp Puanı:100 Güç Puanı:93 Konum:Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi Statü: Kıdemli/Kılıç kullanıcısı/Ok ve Yay kullanıcısı/Pegasus dostu | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 9:52 am | |
| Ad-Soyad: Fenix Blume Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 30+ Konum: Apollon Çocuğu / Okçuluk Eğitmeni Statü: Çaylak, Ok&Yay Kullanıcısı, Pegasus Dostu | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 10:21 am | |
| Ad-Soyad: Theodor Carter Rp Puanı: 100 Güç Puanı: ~75 Konum: Apollon'un Çocuğu Statü: Kıdemli, Ok&Yay Kullanıcısı, Kılıç Kullanıcısı, Sanatçı, Pegasus Dostu, Stratejide Uzman, Silah Yapıcısı | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 9:43 pm | |
| Ad-Soyad: Allen Jacques Harth Rp Puanı: 100 Güç Puanı: 30 Konum: Nyks'in çocuğu, Doğa Bilimleri Eğitmeni Statü: Çaylak, Doğa Bilimci | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi C.tesi Haz. 04, 2011 10:20 pm | |
| Ad-Soyad: Zack Cliff Burton Rp Puanı: 90 Güç Puanı: 67 Konum: Nyks'in çoçuğu, kulübe lideri, dövüş sanatları eğitmeni Statü: Kıdemli, kılıç kullanıcısı, yeteneğinde uzman, pegasus dostu, Stratejide uzman, Sanatçı, Dövüş Ustası
En son Zack Cliff Burton tarafından Paz Haz. 05, 2011 6:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Paz Haz. 05, 2011 12:58 am | |
| Ad-Soyad: Luke Winchester Rp Puanı: 95 Güç Puanı:35(62) Konum:Hermes'in Oğlu Statü:Çaylak(kıdemli)
En son Luke Winchester tarafından Ptsi Haz. 06, 2011 1:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Paz Haz. 05, 2011 1:36 am | |
| Ad-Soyad: Christina M. Jones Rp Puanı: 85 Güç Puanı: toplamayla 30'u geçer Konum: Athena'nın Kızı Statü:çaylak,zeka ve strateji eğitmeni
En son Christina Pamelia Tyler tarafından Cuma Haz. 17, 2011 5:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rafael Luther Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Cuma Haz. 17, 2011 5:01 am | |
| Ad-Soyad: Rafael Luther Rp Puanı: 95 Güç Puanı: 0 Konum: Poseidon'un Çocuğu Statü: Çaylak (Aslında 2. hesabımla başvuru yapmayacaktım. Kimse başvuru yapmadığı için bununla başvurayım dedim. Ha bu arada eğer kabul edileceksem Fenix değil de bu karakterimle RP yazmak isterim ) | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Cuma Haz. 17, 2011 5:36 am | |
| #Marcus L. Carter #95 #83 #Zeus'un Çocuğu, Kulübe Lider, Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni. #Kıdemli, Pegasus Dostu, Ok-yay Kullanıcısı, Kılıç Kullanıcısı, Sanatçı, Yeteneğinde Uzman, Dövüş Ustası, Silah Yapıcısı, Canavar Dövüşçüsü.(Kabul ediyorum, çok zorlandım yazarken. *-*) | |
|
| |
Thanatos Tanrı
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Ptsi Tem. 04, 2011 4:30 am | |
| Evet, galiba on kişi olmuş ve uzun süredir beni beklemektesiniz. Öncelikle meşguliyetten kaynaklanan pasiflik için özür diliyorum. Onunuzun da hala aktif olduğunuzu onaylamasıyla yarışmamıza hızla başlayabiliriz. Ölüm dileklerimle..!
| |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Ptsi Tem. 04, 2011 4:52 am | |
| | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thanatos'un Özel Görevi Ptsi Tem. 04, 2011 6:28 am | |
| | |
|