| Seth Mason Black^^ | |
|
+11David Tyler Andrea Grace Harvey A. Anna Bianca Sentius Hanna Olıvıa Temple Drew Taylor Black Luke Winchester Jill Violet Temple Barney Awesome Alexandra Bethany Daniels Hope Temple Seth Mason Black 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 01, 2011 8:09 am | |
| Seth Mason Black[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad-Soyad: Seth Mason BlackYaş: 16Konum: Hermes OğluTaraf: TitanlarBildiği Dil: İngilizce, Latince, Türkçe, Antik Yunanca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Fiziksel Özelliklerim Kumral saçlı, küçük gözleri ela renginde, uzun boylu, zayıf gibi görünse de oldukça güçlü bir fiziği var.-Kişiliği Lethe Nehrine düştükten sonra umursamaz, istemeden etrafındaki insanları kıran, spor delisi, kıskanç, somurtkan, ara sıra gülümseyen biri oldu. Genede hafısazında ki bazı anılar sayesinde hala değer verdiği kişileri ayırıp, onlara iyi ve korumacı davranıyor. Tanımadığı kişilere karşı mesafeli ama tanıdığı kişilere karşı elinden geldiğince yakın davranıyor. Beyzbol nedeniyle çoğu zaman hırslı ve bencil olabiliyor. Tanrı ve Tanrıçalara karşı istem dışı öfke, nefret ve üstünlük hissediyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ailesi1. dereceden kuzenim Drew Taylor Black var, Büyükannemin erkek kardeşi, Chris, David ikizlerinin ve Zell'in babası Peter'ın, Olivia'nın babası Daniel'in, Alyssa'nın annesi Luna'nın, babası Logan benim büyük amcam (çok sağlam bir aile temelim var ) Hermes Kulübesin'deki kardeşlerimi de unutmamak lazım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-10 Yıl ÖnceSeth annesiyle birlikte Liverpool'da yaşıyordu. Annesi ticaretle uğraşan ünlü bir iş kadınıydı. 12 yaşına kadar disleksi olmasına rağmen normal bir çocuk gibi hayat sürüyordu. Ama 12 yaşına geldiğinde dayısı Nicholas'ın öldüğü haberi üzerine annesiyle birlikte New York'a taşındılar ve kuzeni Drew Taylor Black'i yanlarına aldılar. Seth'in İngiltere Lordalarından biri olan ve Seth'in ikinci ismini ondan aldığı, büyükbabası Mason ziyaretlerine geldiğinde annesi Rosalie ile olan gizli konuşmalarına kulak kabartmıştı. Bu sayede trafik kazasında öldü diye bilinen dayısının intihar ettiğini öğrenmişti.Seth liseye gelene kadar 2 okuldan atılmıştı. Lise de ilk yıl 1. dönem askeri okula gönderilmiş, disipline ayak uyduramayınca ordan da atılmıştı. Sonunda annesi bir okula yüklü miktarda bağış yapmış ve Seth orda eğitimini tamamlamak zorunda kalmıştı. Seth 16 yaşındayken çöp atmak için evden çıkmış, Kiklop Bill onu ormana kadar kovalamış, yakın arkadaşı Apollo kızı Ruby tarafından kurtarılıp, Melez Kampı'na getirilmişti.
Melez Kampı'nda Hermes'in oğlu olduğunu öğrenmişti. Kardeşlerine alışması kolay olmuştu ama diğerlerine bir türlü alışamıyordu. Ama asıl şok olay Seth'in kuzeni Drew'un Melez Kampı'na gelip Afrodit'in kızı olmasıydı. Seth bu sayede birçok şeyi anlıyordu. Kampa geldikten birkaç ay sonra Alex adında bir Afrodit kızıyla çıkmaya başlamıştı.-10 Yıl SonraSeth üniversite eğitimi için kamptan ayrılıp Arizona'ya taşınmıştı. İşletme bölümünden mezun olan Seth annesinin California'daki şirketinde işe başlamak yerine New York'a, Kampa dönmüştü. Bir süre kampta vakit geçirdikten sonra, beyzbol takımı New York Mets'de küçük lig de oynamaya başlamış, 3 yılın sonunda profesyonel lige girmeyi başarmıştır. Birkaç kez canavarlara rastlamıştı ama onları başından savmayı başarmıştı.
26 yaşına geldiğinde, ara sıra uğradığı Melez Kampı'na arkadaşlarını ziyarete gelmişti. Sevgilisi Alex'in ve kuzeni Drew'un Boston'a taşınıcağını ve veda partisi vereceklerini duyduğunda şok olmuş, ama ikisi içinde en iyisini istediğinden ses çıkarmamıştı. Veda partisinden sonra kendini birden yeraltının karanlığında, bir nehrin kenarında bulmuştu. Etrafa bakınırken, kendini birden akıntıya kapılmış halde buldu. Ardından da karşısında, tuhaf tuhaf sırıtan bir kadın duruyordu ve giysileri sırılsıklamdı.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]-Sahip olduğum Eşyalarım^^ Adı Excalibur. Kral Arthur'un kılıcı (Sonuçta ben Hırsızların Tanrısı'nın çocuğuyum onu bir müzeden çalmıştım ). Kılıcı Hephaistos'a götürdükten sonra, benim için yuvarlak bir rozet şekline dönüştürmüştü. Rozetin ortasında kanatlarını açmış bir ejderha var. Kıyafetimden çıkarıp elime aldığımda; kabzası siyah, 2 tarafıda keskin ve gümüş renginde, ilahi bronzdan yapılmış, üstüne yunanca 'Βασιλιάς Αρθούρος' (Kral Arthur) yazıyor.^^ Adı Fossil ve bir bileklik şeklinde. Süsleri ilahi bronzdan. O yüzden parlıyorlar. 'Şovalyeler' dediğimde ilahi bronzdan süsleri birleşerek önce yuvarlak şeklini alıyorlar, deri bileklik büyüyerek kolumu sarıyor. İlahi bronzdan süsler büyüyerek yanları altın, içi siyah ve ortasında kahverengi bir şeklin içinde, kaplan gibi bir şeyin olduğu kalkan şeklini alıyor. Kaplan şeklinin altında; yanlarda iki tane küçük şovalye işareti, tam altında da büyük bir tane şovalye işareti var. 90 cm uzunluğunda, 50 cm genişliğinde ve üçgen şeklinde aşağı doğru iniyor. [Babam sağolsun ]^^ Pegasusumum ismi Kül Kont. Tehlikede olduğumu sezdiğinde yanımda bitiverir. Küp şekerleri aşırı sever. Beyaz yelesi, simsiyah gözleri ve kül renginde olan huysuz bir pegasustur. Küp şeker verdiğinizde huysuzlaşmayı bırakır.^^ Özel yeteneğim: Duvarlardan geçebilmek. Meg bu yüzden bana Köstebek diyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim- Sevgilim [Alexandra Regina Daniels]- Kuzenim ve annem- Kardeşlerim- Dostlarım- İlk dördüme zarar vermeyenler- Titanlar- Gitarım- Çaldığım eşyalar -Bana itaat eden canavarlar
- PSP'mSevmediklerim- İlk üçüme zarar verenler!- Kitaplar- Kendini benden üstün sanan ölümlü aptallar- Tanrı ve Tanrıçalar- Eşyalarımı karıştıranlar- Gitarıma iznim olmadan dokunanlar!- Bana saldıran canavarlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Değerlilerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alexandra Regina DanielsO benim kanatsız Meleğim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hope TempleBaldızlarımdan biri olur kendileri. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Barney AwesomeÖz kardeşim gibi severim Bart'ı, komik çocuktur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Luke WinchesterÇok artist bir abidir ve 1 Numaradır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Drew Taylor BlackBeni çıldırtmakta 1 numara, kuzenim ve vaftiz kardeşim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Blair FackrellBaldızlarımdan biri oluyor kendisi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ayleyda Laurana FallsSoyguna pek hevesli, çılgın kardeşim. Yakınlarım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Andrea Grace HarveyAthena kızlarından biri, zeki ve iyi anlaşıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David TylerKitaplar hakkında konuşabildiği tek Hermes çocuğu benim, ona gizlice kitap araklamışlığım bile var. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Olivia Alexandro JaneGörev arkadaşımdır kendisi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hanna Olivia TempleÖnce düşmandık, sonra bizde n'oldu anlamadık, dost olu verdik. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Christina Pamelia TylerBolca görev yapacağımız, Athena kızı. - Görmüşlüğüm olanlar- - - - - Düşmanlarım![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pearl Chérie DiorBu dengesiz kızın çoğu eşyalarını benim odamda bulabilirsiniz. Beni her sinirlendirdiğinde bir eşyasını, koleksiyonlarıma eklerim. - - İconlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xx [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eklenmek için icon ve kurgu yeterli.
En son Seth Mason Black tarafından Ptsi Ağus. 01, 2011 3:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 24 kere değiştirildi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 01, 2011 8:15 am | |
| Oooo, güzel lejant ^^ ilk olarak; eniştem oluyorsun. Malum, Alex kardeşcanım (: ikincisi; vardı bizim bi kurgumuz ama hatırlamıyorum sanki pmleşelim ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]icon (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 01, 2011 8:40 am | |
| Eklendiniz^^ | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 01, 2011 11:40 pm | |
| Tebrik ederim süper bir lejant ama kız kardeşim benden önce davranmış :S Çok güzel lejant. Şimdi ekle derdim ama kendi adımı 2 kere gördüm:) Hmm bir de dilek dileyelim. Umarım sayfaların benimki gibi dolu dolu olur. [Sanırım tek 15 sayfa bende var. ] Hope! Kız! Kendimi ezik hissettim. Benden önce yazmışsın! Aşk olsun! Benim sevgilimin sayfası! İnsan bir kardeşini bekler dimi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 1:25 am | |
| Umarım dileğin kabul olur Seni zaten söylemene gerek kalmadan ekleyecektim Ama ünlünü kararlaştırmadığın için boş kaldı Yoksa Değerliler de ki ilk ' - ' senin içindi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Barney Awesome Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 2:00 am | |
| Ne bilyim kardeşcanım yaa. editliyim mi ups, yanlış karakter | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 2:34 am | |
| Eklendiniz Bart Bey . | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 2:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 3:07 am | |
| Ekledim^^ | |
|
| |
Drew Taylor Black Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 6:18 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Perş. Haz. 02, 2011 6:28 am | |
| Düşmanlarımı düşünüyordum, sonra yakınlarım olsun dedim sonra kardeş payı olsun dedim değerlilerime yazdım Kısaca Ekledim^^ | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Cuma Haz. 03, 2011 7:17 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Düşmanlara eklesene beni.Hera'yı da sevmiyormuşsun hem.Ölümüne düşman olalım hatta. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Cuma Haz. 03, 2011 8:25 am | |
| Ölümüne düşmanız Ekledim^^ | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 5:18 am | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 5:58 am | |
| Enişteeeee!!!!! Beni iyi bi yere ekle. - İconlar :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 6:13 am | |
| İkinizde eklendiniz^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 6:58 am | |
| Saol enişteciğim. Bu arada kanatsız meleğini üzersen kılıcımla birlikte yanında biterim. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 7:32 am | |
| İyii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Paz Haz. 05, 2011 7:38 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Ptsi Haz. 06, 2011 1:27 am | |
| Tamam, birdaha olmaz | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Salı Haz. 14, 2011 12:52 am | |
| Ekledim^^ Bir Athena kızını düşman edinmek istemem zaten | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 15, 2011 3:01 am | |
| Yakınlara ekle. Benim lejanta şöyle demişsin kitaplar hakkında konuşabildiğin bir arkadaşınım. Burada da öyle ekle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 15, 2011 3:11 am | |
| Ekledim^^ Bu arada kitaba ihtiyacın olursa söyle | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 15, 2011 6:24 am | |
| Görev arkadaşıyız ,doğal olarak arkadaşlara ekle beni de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 15, 2011 6:34 am | |
| Ekledim^^ | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Seth Mason Black^^ Çarş. Haz. 15, 2011 7:56 am | |
| öhömm,yerim belli kurgu yarım yamalak belli zaten halledersin *-* - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |